Søt og frisk kveldsmat

Strawberries, cheese, banana and honey

Søt og frisk kveldsmat

Mmm..

Hvor deilig så ikke dette ut? En av mine favoritting å spise på sommeren er grove bagels med kremost, jordbær og honning. Men da jeg kom over oppskriften på dette nøttebrødet til flotte Camilla Pihl bare måtte jeg svinge meg rundt på kjøkkenet! Fy så godt det smakte, dette skal helt klart lages flere ganger. Takk til henne! Oppskrift: bland sammen 4 egg, 500 g nøtter (jeg brukte mandler, chiafrø, hasselnøtter, valnøtter og solsikkekjerner), 1/2 dl olivenolje og en klype salt. Stekes på 160 grader i 50 min.

Søt og frisk kveldsmat

Nå er magen mett og sinnet fornøyd. Lille Billy ligger godt plassert i fanget og planene for kvelden er ingenting annet enn å finne helt roen og samle kreftene. Kvelder som dette setter jeg så inderlig stor pris på! Håper dere koser dere like mye ♥


Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Søt og frisk kveldsmat

 • Liva
  Hei! Hakker du nøttene i denne oppskriften? Typ krovhakket? 🙂

 • Mia
  Hei ?

  Åå, det så utrolig godt ut! ? Når dere var i Roma så jeg du så på kardashian på pcen din, og lurte derfor på om hvor du kan se det? ? Du har en utrolig inspirerende blogg og jeg leser det opp til flere ganger daglig – stå på! Du er utrolig flink ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mia! Det var min lillesøster som ordnet dette, jeg vet dessverre ikke hvor man kan se det :O Gjør et lite google søk, kanskje? Håper du finner det! Stor klem og takk <3

   • Mia
    Tusen takk for svar – skal sjekke det ut ?
    Ha en fortsatt fin dag (kveld) ?

 • Vilde
  Hei Eirin! Du har en så utrolig fin og inspirerende blogg 🙂 Jeg har fulgt deg veldig lenge, men kommernter alt for sjeldent. Kan jeg få spørre deg et sporsmål om lille skjønne Billy? Jeg vurderer å skaffe meg en liten hund, og lurer på når din hun begynte å være alene hjemme alene? Og hvor lenge er han alene? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Tusen takk 🙂 Såklart du kan! Jeg begynte å trene Billy på å være alene hjemme ganske tidlig, og startet med korte turer hvor jeg gikk feks. til postkassen og hjem igjen. Deretter forlenget jeg gjerne med 15 min, 30 min.. Han har aldri hatt noen problemer med å være alene, men jeg prøver å holde det til maks 6 timer om han først må. Men som oftest er han alltid sammen med meg eller noen andre. Jeg jobber jo hjemmefra og det er veldig greit 🙂 Klem

 • celine
  Blir så glad av å se at jeg ikke er den eneste som bare elsker alenetid om kveldene!

 • Mia
  Tusen takk for svar – skal sjekke det ut ?

  Klem ?

 • Åhh det ser helt perfekt ut! *sikler*
  Har du forresten lagt ut oppskrift på chiapudding?

 • Hanna
  Hei søte Eirin! Jeg bare lurte på en ting 🙂 Jeg skal til Roma om ikke så lenge og så at du nettopp hadde vært der! Er det mange shoppingsmuligheter der? Og hva kan du anbefale? Er det en restaurant vi bare måå innom?
  Klem!

Comments are closed.