annonse

It's your time to shineIt's your time to shine

Let’s talk about hair

En faktor som er avgjørende for at jeg skal føle meg fresh og fin er helt klart at jeg har en god hårdag. Dere vet den følelsen etter at håret er nyvasket, luftig og lukter helt himmelsk? Den ville jeg ikke byttet med noen annen! Jeg får ofte spørsmål om håret mitt og hvilke produkter jeg bruker, og sannheten er at jeg bruker svært få. Det som likevel er mest avgjørende i hårrutinen min er en god sjampo og balsam, og i dag vil jeg gjerne dele nyheten «Shine Bright like a Star» fra Sunsilk Minerals med dere. It’s amazing!

It's your time to shine

Oh so girly

Shine Like A Star snakker vel for seg selv når det kommer til hva produktene representerer. De er spesielt utviklet for nordisk hår med glans i fokus, perfekt for oss jenter som ønsker raske resultater. Produktene inneholder nemlig Brilliant Shine Tech og mineraler som gjør håret ekstra glansfullt og skinnende, uten at det det blir tungt og flatt. Og det beste av alt? De lukter helt himmelsk!

It's your time to shine

Grab – wash – shine like a star

Det høres kanskje rart ut, men jeg vet jeg snakker for mange når jeg sier at det er viktig at designet på produktene man bruker ser bra ut. Sunsilk Minerals leverer alltid freshe og fine produkter som skinner opp baderomshyllen! Her snakker vi skikkelig girly vibes.

It's your time to shineIt's your time to shine

Ha en god hår dag videre og følg med på Instagram fremover! Der kan dere vinne goodiebags ♥


Previous Post
Next Post

41 thoughts on “It’s your time to shine

 • Christina
  Så fantastisk fin jakke du hadde! Hvor har den den fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Den er fra New Yorker 🙂

   • andrea
    Var det längesedan du köpte jackan? 🙂

    • Eirin Kristiansen
     Hei! Jeg fikk den i gave for en liten stund siden, tror dessverre den er utgått 🙁

 • Mari
  Bruker ikke du produkter fra REF? ? du anbefalte i alle fall disse produktene for en stund siden og jeg personlig synes shampoen og balsamen derfra er de beste ?

  • Eirin Kristiansen
   Tidligere har jeg variert mellom både REF og Moroccan Oil, men akkurat nå prøver jeg ut noen nye produkter. Akkurat som med makeup, jeg elsker å teste ut nye produkter 🙂 Det er bare spennende!

 • Eline
  Hei skjønne deg! Hvor er buksen fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Selected 🙂

 • Siri
  Hei! Jeg er veldig glad i bloggen din, og har lest den i flere år! Håper ikke du tar dette som kritikk, men det var bare en ting jeg stusset på med dette innlegget. Du har jo alltid frontet frisørprodukter og sagt hvor viktig det er med gode hårprodukter. Derfor synes jeg det blir litt rart og lite troverdig når du skriver et slikt innlegg hvor det høres ut som dette er favorittproduktene dine som du har brukt lenge. Mener å huske at det ikke er så lenge siden du svarte noen i kommentarfeltet om frisørproduktene du bruker til håret. Hadde du skrevet om dette som noe som du skulle teste ut for så å gi en slags anmeldelse, hadde det vært noe helt annet. Det ble veldig åpenlyst at dette er et innlegg du får betalt for å skrive om.

  Jeg skjønner at dette er jobben din, men føler det har blitt litt i overkant med annonse/reklame innlegg de siste månedene. Dette gjelder ikke bare deg, men er noe som går igjen hos mange av de store bloggene. Håper du tar dette konstruktivt, ellers liker jeg bloggen din kjempegodt 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Siri! Jeg forstår hva du tenker på 🙂 Jeg er stor fan av både REF og Moroccan Oil, men jeg er også åpen for å prøve ut nye produkter. Det er bare moro å se hvordan håret reagerer! Teknologien utvikler seg jo, også innen billigprodukter, og disse er jo helt nye på markedet med et stort potensiale. Jeg kommer til å prøve dem ut for en periode nå fremover, og tror og håper at de leverer like bra som de lover. Klem!

  • Dessverre er jeg helg enig med deg! Jeg har hele veien elsket at bloggen har hatt så lite (åpenbart) fokus på sponsede innlegg & ikke har inneholdt alle mulig slags produktreklamer men dette blir så utrolig «kjøpt og betalt» :/ Akkurat som med L’Oreal-innleggene om bryn! Når ørten andre bloggere skrev om AKKURAT det samme i løpet av få dager mister «anbefalingen» all kredibilitet. Kjempesynd!

   • Eirin Kristiansen
    Hei! Jeg respekterer at dere synes det er kjedelig, men dere må også huske på at dette er mitt levebrød og at det kommer annonser litt her og der. Det er akkurat som et magasin man kjøper i butikken, noen sider er rene annonser, men det er jo bare til å bla forbi det man ikke finner interessant? 🙂

 • Ida
  Men det er vel sulfat i disse produktene? Det tørker jo ut håret? Jeg har nettop kjøpt inn hele serien fra Morrocan Oil, og er strålende fornøyd, men det er jo ingen hemmelighet at det er dyrt i lengden 🙁 har du tenkt til å teste ut disse fremover, og kan du eventuelt gi en tilbakemelding på resultatene i forhold til dyrere produkter? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Jeg kommer til å teste ut disse fremover, men har også både REF og Moroccan Oil som jeg har brukt tidligere. Jeg liker å prøve ut nye prdukter, så jeg er spent på hvordan håret mitt reagerer på disse fremover. So far so good 🙂

 • Hei! Ville bare stikke innom å si at jeg digger bloggen din og deg! Du gir meg mye glede og inspirasjon, og ditt gode humør og positive innstilling smitter virkelig over på meg! 🙂 Har også et lite spørsmål til dette innlegget, kanskje ikke helt i sammenheng med innleggets innhold, men jeg lurte på hvor den hvite buksa er fra? Har sett etter en hvit, fin bukse utrolig lenge nå, og denne så ut til å sitte veldig fint på i tillegg til at den så veldig fin ut! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Så hyggelig å høre 🙂 Da vet jeg at jeg gjør noe riktig! Buksen kjøpte jeg hos Selected i fjor, og det er en av mine favorittjeans. Den er så fin! Klem

 • Julie
  haha, hva er «Brilliant Shine Tech» ? 😀

 • Marita
  Hvor er skjorta fra?:-D

 • Jenny
  Liker skjorten din utrolig godt! Hvor er den fra? 🙂

 • Jeanette
  Hei, hvor er buksen din fra? leter etter en fin hvit bukse som ikke er altfor gjennomsiktig 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Selected 🙂

 • Christine
  Å så herlig! Hvor er forresten skjorten og buksen fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Skjorten er fra Zara og buksen er fra Selected 🙂

 • Hilde Kristine
  Kan jeg spørre hva jakken kostet?=) Kjøpte du den på new yorker i Norge?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg er usikker da jeg fikk denne som en vareprøve av Polhem. Den ble solgt på Zalando men er dessverre utgått der 🙁

 • Dette må prøves! Elsker nye hårprodukt-lukter! Kanskje rart, men det finnes så mange freshe og gode lukter der ute! Håret ditt er jo nydelig! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Jeg er SÅ enig 🙂

 • celine
  Synes håret mitt blir like flatt uansett hva slags «volumshampoo» jeg bruker……… Får fett hår dagen etter enda jeg prøver å ikke vaske håret daglig. Noen er nok bare heldigere enn andre 🙁 (Ikke misunnelig i det hele tatt nei hahah)

 • Ajla Drace
  Du stråler, Eirin! Like fin hver dag! <3
  Jeg likte de hvite jeansene dine og lurte på hvor du har kjøpt de?
  Vanskelig å finne fin modell når det er snakk om hvite jeans..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ajla! Disse er fra Selected 🙂 Klem

 • Renate
  Forstår at du har fått deg en «god deal» her men.. Syns det blir litt for dumt at du skal reklamere for billigshampo, når mora de er frisør og du vet nøyaktig hva denne shampoen gjør med håret i forhold til frisørshampo:-)

 • gunhild
  Hei 🙂
  Hva heter leppestiften på bildet? den var skikkelig fin, perfekt til sommeren!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den heter Candy og er fra Mac 🙂

 • Kjersti
  Skjønner ikke hvorfor alle skal klage sånn, du har jo variert både hår og sminkeprodukt ganske ofte. Og for en liten stund siden svarte du jo på ene kommentaren min at du hadde testet både forskjellige dyre OG billigere hårprodukter, det må da være lov. Er helt enig i at ofte kan de man får i dagligvare også være gode, Sunsilk er vel kjent for å være ganske bra, tror egentlig de fleste har komt seg veldig de siste 2-3 årene, etter min erfaring da. 🙂 Synd folk skal være så kyniske, jeg har ivertfall ikke sett en eneste annonse/sponset innlegg på bloggen din det siste året om et produkt som ikke har vært troverdig for deg å teste. Syns dessuten slike innlegg er helt ok, så lenge de er skikkelig gjort og ikke kommer daglig. Noen ganger er det faktisk flott å få høre hva folk syns om forskjellige ting før jeg kjøper det selv. Du har jo i tillegg ofte innlegg med tips om produkter som IKKE er sponset, som er veldig uvanlig, så skjønner ikke hvorfor folk skal gi deg så mye pes.

 • AS
  GUD, du er så utrolig flink på bloggefronten for tiden! Er en fryd å lese bloggen din <3

  • Eirin Kristiansen
   TUSEN TAKK 🙂 Dette var koselig å lese <3

 • Ingvild
  Du stråler, virkelig!

 • Lisa
  Hvor er armbåndet ditt fra? Det var helt nydelig! 😉

  • Eirin Kristiansen
   Kjøpte det hos en gullsmed i Roma 🙂

Comments are closed.