I got this love affair

Når jeg er ute på reise er jeg alltid åpen for nye ting – jeg elsker å utforske! Noen ganger resulterer det i dårlig samvittighet, andre ganger gir det bare pur spenning og glede. Jeg snakker om min lille love affair, altså da for skjønnhetsavdelingen på Taxfree. Jeg kan vel sammenligne følelsen med å være der som når et barn får slå seg løs i godteriavdelingen. Jeg finner alltid noe digg! Det er fint å rive seg litt løs fra de gamle sminkevanene, ja rett og slett være litt utro med den faste sminkerutinen å teste ut noe nytt!

I got this love affair

Denne gangen plukket jeg med meg to skatter fra Chanel på Taxfree butikken, deriblant denne lekre negelakken som jeg har testet og siklet over de siste gangene jeg har vært på reise. Nå bare måtte jeg ha den! Som dere sikkert vet elsker jeg mørke negler, helst svarte, men denne gir en litt annerledes edge som passer perfekt til garderoben min om dagen. Fargen heter #mysterious.

I got this love affair

Er det noe jeg alltid er på jakt etter, så er det den perfekte blush. Det er nesten som kampen om å finne den perfekte skinnjakken! Det finnes så mange varianter, men hver minste ting må stemme for at man skal falle for den. Nå tror jeg sannelig jeg har funnet den perfekte, akkurat i tide til vår og sommer! Chanel sin blush i fargen 89 Canaille ser kanskje skremmende ut, men når den treffer kinnene gir den en nydelig, varm glød med undertoner av fersken. Om dere kjenner etter så lukter den også utrolig godt!

I got this love affair

Mine to nye skjønnhetsfavoritter ♥


Previous Post
Next Post

1 thought on “I got this love affair

Comments are closed.