Arrivederci, Roma Arrivederci, Roma Arrivederci, Roma Arrivederci, RomaArrivederci, RomaArrivederci, Roma

Bukse + topp: Zara / Cardigan: By Malene Birger / Sneakers: Adidas / Veske: Phillip Lim / Hårbånd: Forever21 / Solbriller: Dior

Hey you! Arh, kjenner det er litt trist at dette er siste oppdatering fra Roma med tanke på at hjemreise står for tur i dag, men fortvil ikke (beroliger meg selv litt her) – jeg har SÅ mye mer på lager både av innlegg og forhåpentligvis en video. Yes, dere leste rett! Denne frøkenen har vært flink med videokameraet denne turen, og kapret nærmere 90 klipp. Nå gjenstår bare en sabla tidskrevende jobb, men det blir nok verdt det til slutt. Her har dere turens siste antrekk, jeg har trippet rundt i mitt nyeste sett fra Zara + splitter nye solbriller fra Dior. I’m in love! Jeg av alle burde vel gå til SA meeting (sunglassholic anonymous) om det er noe slikt som eksisterer, for jeg får aldri nok av solbriller. Velkommen i gjengen, mr. Dior! Nå står Bergen for tur, vi skrives fra hjemme ♥

Previous Post
Next Post

43 thoughts on “Arrivederci, Roma

 • Duuuuu! Det er den søteste outfiten jeg har sett på lenge! Du stråler 😀

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Anne-Lise 🙂 Klem!

 • Ingrid
  Åh, digger buksen og toppen! Du ser utrolig fresh ut! Ha en fin dag og en god tur hjem 🙂

 • maren
  Gleder meg til å se video 😀 så fin du er! helt nydelig drakt.

 • Elise
  Hei! Tenkte bare å dele denne artikkelen med deg, siden du en gang skrev et innlegg om å vere introvert: http://www.nrk.no/ytring/utfordring-fra-en-introvert-1.12380027
  Jeg er også det, og kunne ikke vært mer enig i dette. Jeg tror kvalitetene til introverter er like bra som det motsatte, men vi blir ikke satt pris på. Håper den trenden snur snart 🙂
  Ha en fin dag Eirin! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Koselig at du tenkte på meg Elise, denne skal jeg lese 🙂 Klem

  • A
   Enig. Føler samfunnet ser på ekstroverte som «idealet», men jeg kjenner minst like mange flotte og flinke introverte. Synes introverte er utrolig undervurdert i samfunnet vårt. I Japan er faktisk de rolige, sjenerte og pliktoppfyllende mest attraktive og blir sitt på som de mest skoleflinke osv. Synd det er så mye fokus på å snakke høyest og mest i Norge, og at det er det beste. Like viktig å kunne lytte!

 • P
  Alltid like fin!! Har du fortsatt Noé fra Louis Vuitton eller har du solgt den? Skulle gjerne ha sett antrekksbilder med den?? god tur hjem!

  • Eirin Kristiansen
   Den har jeg dessverre solgt ?

 • Så utrolig fint sett, og så fine solbriller! Gleder meg til video fra vakre Roma 🙂

 • Ingrid
  Du har så flott stil! Er ikke ofte jeg kommenterer, men du fortjener så mye skryt for bloggen din og bare hvordan du er!
  Har su forresten solgt den lyse Philip lim vesken din?:) håper du har hatt det fantastisk i Roma og at du har en fin helg!

  • Eirin Kristiansen
   Skjønne deg, tusen takk! Det setter jeg uendelig stor pris på 🙂 Jeg har ikke solgt den, men la den igjen hjemme da jeg reise. Klem!!

 • Ingvild
  Hvordan klarer du å vokse øyenbrynene uten å vokse av for mye av brynet, er ikke det veldig lett for å ta med for mye hår? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg klipper til stripsen 🙂

 • A
  Du er utrolig flink til å blogge – til og med når du er på ferie! Du ser nydelig ut i dette antrekket, som alltid! Må si jeg beundrer deg for at du alltid er så positiv. Feks i forhold til at det har blitt slutt mellom deg og Jørgen. Forstår at du ikke skriver alt og at du sikkert har/har hatt tunge stunder, men virker som du allikevel klarer å se det positive i hverdagen. Det inspirerer 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk! Du er god. Dette var hyggelig å lese 🙂 Klem

 • Andrea
  Så fint antrekk! Kan du legge ut linken til settet fra Zara, vær så snill? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg kjøpte antrekket i butikk i Roma 🙂

 • Hege
  Hei,er du interessert i å selge den beige skinnjakken ??

 • Rikke
  Du er så vanvittig fin Eirin! Elsket antrekket

 • Kristin
  Hva med å lage innkjøps innlegg av det du har kjøpt på turen?? Det er alltid så gøy å se 🙂

 • Susan
  Det må vær det fresheste settet jeg noen gang har sett! Skamkule? tommel opp for deg og din kule stil?? hvilken størrelse har du i buksa og toppen?? Ha en fortsatt fin dag?

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Susan 🙂 Jeg har strl. small i buksen og toppen. Ha en god søndag! Klem

 • kjempesøtt antrekk, du er nydelig!

 • Hanne
  Du ser fantastisk ut ! <3 Hvem kamera har du brukt her ? Kan du ikke fortelle litt om de innstillingene du bruker osv på olympus pen ? Og skrive et lite innlegg. Elsker alle bildene dine !1 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Hanne <3 Her har jeg brukt Olympus PEN kameraet mitt med 45mm linsen. Den er fantastisk til antrekksbilder 🙂

 • bell
  Du er så fiiin ?

 • Kjersti
  For et herlig antrekk, du er så utrolig flink til å finne unike ting og eksperimentere! Og du stråler sånn for tiden, ser så utrolig lykkelig ut! 🙂 Blir i tillegg alltid så imponert av bloggingen din når du er på reisefot, er like inspirerende og freshe innlegg da!
  Jeg lurte på noe ang. Nike Air Zoom Pegasus, som jeg endelig har tenkt å unne meg. Noen sier de er litt små i str, andre sier de er store. Har du noen formening om det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så snill du er Kjersti, dette var utrolig koselig å starte søndagen med 🙂 Tusen takk! Jeg synes Nike Air Zoom Pegasus skoene er helt normal i størrelsen. Verken for store eller små! Jeg har min normale størrelse i dem 🙂 Klem

 • Trine
  Hva skjer med deg og Jørgen? Lenge siden han har blitt nevnt her:)

  • Eirin Kristiansen
   Det er slutt mellom oss for ganske lenge siden. Vi er gode venner 🙂

 • kamilla
  ååe, var det jørgen som overrasket med stearinlysene på rommet ditt? <3 (snapchat) super fint antrekk, du kler alt du!

 • B
  Sååå når har du tenkt til å dele nytt om deg og Laurent? ? Nysgjerrig her altså! Haha?

 • Du er såå fin, Eirin! Og jeg eelsker buksen og toppen sammen slik som dette 🙂 Mønsteret og fargen var så fresht! Ha en fin søndag <3

 • Wow, you look so amazing , maybe , for your next shooting , you should put some of our most beautiful DIAMONDS on your fingers , they will look so amazing on you !

 • Amanda Bless
  Hei! Jeg lurte på hvor man kan kjøpe Philip Lim vesken på nettet som er trygt sted å kjøpe vesken. Jeg elsker bloggen din veldig mye !

Comments are closed.