Babington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea roomBabington's tea room

Piazza di Spagna, 23, 00187 Roma

Om dere noen gang skal ta turen til Roma, så bare måå jeg tipse dere om Babington’s Tea Room. Her tok mormor og morfar oss med på high tea i går rundt lunsjtider etter en tidligere god erfaring, og fy så koselig det var! Det er faktisk slik at vi vurderer å dra hit på en kopp te i dag også. Jeg bestilte en kanne med detox te i håp om å flushe ut litt av forkjølelsen, og den smakte helt nydelig. Det virket som om detaljene var nøye planlagt til punkt og prikke, og de ansatte var rett og slett bare superkoselige. Dere finner Babington’s rett ved de spanske trappene i hyggelige omgivelser. Stedet har faktisk eksistert siden 1893, og det virker som om de har bevart stilen siden. Fantastisk, ikke sant? De selger også masse søte ting, kaker og te. Les gjerne mer om Babington’s HER

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Babington’s tea room

 • Å, det så ut som en superkoselig kafè! Og afternoon tea er så godt 🙂

 • Kristine
  Hei Eirin! Ser ut som du har det utrolig koselig i Roma!

  Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din! Du er så ærlig og inspirerende, og sprer mye glede til leserene dine!

  Også har jeg et slite sprøsmål 🙂
  Jeg er en 18 år gammel jente, og har veldig lyst til å reise helt alene denne sommeren til et sted er jeg kan nyte tiden meg meg selv, og slappe av for bare noen få dager. Jeg har slitt med mye stress og sykdom hele dette året og føler at jeg trenger litt tid for meg selv. Har du noen forslag til byer der jeg kan slappe av, samtidig som jeg kan oppleve og se mye?
  Hilsen en litt rastløs jente som vil oppleve verden 🙂

 • Amanda
  Hei Eirin! Jeg lurer på om du kan lage et innlegg hvor du snakker om innstillingene du bruker på olympus pen kamera ditt og hvordan du redigerer dem. Du er så flink med kamera! <3

 • Martine
  Hvor er den stripete buksen du har på deg på mystoryen din på snapchat?

 • Malin
  Hei Eirin. For noen herlige bilder! Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på angående By Malene Birger weekendbagen din. Er den så pass stor at den faktisk kan brukes til en helgetur (fredag-søndag, ingen shopping)? Vurderer å investere i den, men da må det være mulig å bruke den på en helgetur 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Den er absolutt stor nok til det synes JEG. Og jeg drar jo på litt av hvert (haha) 🙂

Comments are closed.