Self pampering time

I caught the flu

Når nesen renner, øynene brenner, mandlene er såre og hodet dundrer – jo da gjør man det beste ut av det. Første natten med air-condition her i Roma tok knekken på immunforsvaret mitt etter noen søvnløse netter på forhånd, så jeg stilte kanskje ikke så sterkt i utgangspunktet. Pytt pytt, da har jeg bare en enda bedre grunn til å gi kroppen min og meg selv litt ekstra oppmerksomhet og selvpleie! Og som dere kjenner meg så vet dere at det er noe jeg setter enormt stor pris på i hverdagen. Who doesn’t?!

Self pampering time

Når man har Sephora på hjørnet kan man fort gå på en smell. I dag dro jeg og kjøpte meg litt luksus i form av ansiktsmasker, eye pads, bodywash i kokos.. Det resulterte i en lang time på badet kan man si! Men gud det føltes fantastisk å legge seg i hotellsengen, ferdig preppet med silkemyke legger og nyvasket hår! Det eneste som mangler nå er noen timer på puten, så stiger nok formen.

Self pampering time

Til en hyggelig overraskelse ringte det på døren vår i kveld, og der sto mamma utenfor med en handlepose fylt med både brus, godteri, chips.. Som sendt fra himmelen! Noen ganger innbiller jeg meg at litt søppelmat er sunt det også – for sjelen. Haha! Da hoppet min lillesøster og jeg i hotellsengen og så på Keeping Up With The Kardashians til langt på kveld mens regnet dundret ned utenfor. I dag har det vært en rimelig våt dag i Roma med både torden og lyn, men jeg synes i grunn at det er ganske koselig ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Self pampering time

 • Sophie
  Din evne til å holde deg positiv er virkelig bemerkelsesverdig! God bedring❤️

 • Hanna
  Hei Eirin! Lette etter det lange olaskjørtet ditt fra HM på galleriet i Bergen 🙂 Var det der du kjøpte det? Lenge siden? Og i hvilken avdeling? Er helt forelsket i det! Setter stor pris på svar ??

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg kjøpte det for ca. to uker siden 🙂 Klem!

 • Hedda
  Hei Eirin, du er et helt nydelig vesen! Jeg lurte bare på hvor du har fått tak i den søte hårsløyfen? God bedring!

 • Katrine
  Hei!

  På instagram la du ut et bilde hvor du hadde på deg en kjole, og hvor det stod «I am so packing this sweater dress for Rome». Det står den er fra H&M, men er det lenge siden du kjøpte den? Og har du navn på den? 🙂 Jeg har lett over alt på nett uten å finne, og synes kjolen var så fin!

  Du virker som ei fantastisk jente forresten. Kos deg videre i Roma! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Katrine! Denne er dessverre ganske gammel 🙁 Kanskje de får den inn igjen? Mange som ønsker seg den! Tusen takk <3 Klem

   • Katrine
    Da får jeg bare følge med på nett. Tusen takk for svar! 🙂

 • Jeg elsker hvordan du hele tiden skriver om de positive og fine tingene, selv om de er små! Det inspirerer veldig. Virker som at dere har det herlig, kos dere masse videre <3

 • erika
  Hvor er hårbåndet fra?
  Og hva er den sephora tuben?
  OG hvilke selvbruning bruker du?

  • Eirin Kristiansen
   Hårbåndet er fra Forever21, tuben er en coconut bodywash, og min beste selvbruner: sephora sin egen 🙂

 • Kristin
  Hei 🙂
  Lurte på sminkevesken din av malene Birger . Hvilken modell er det og er den praktisk til sminker? Hva får du plass til i den liksom? 😉
  Håper du har hatt en super tur og god tur hjem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Er litt usikker på hva den heter, men jeg bruker den som sminkeveske. Den rommer alt jeg trenger 🙂 Tusen takk!!

 • maren
  Hei.
  Hvor ser du Kardashians? Kunne tenkt meg å sett noen av de gamle episodene:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg pleier bare å se det som går på Bliss 🙂 Min lillesøster derimot set alt det nye på nett, men jeg vet ikke hva det heter 🙁

Comments are closed.