Tips: packing for your vacay

Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg er mye på reisefot, og med årene har jeg fått meg noen pakkerutiner som er gull verdt for å være mest mulig organisert på reise. Når jeg skal på turer over lengre tid liker jeg å planlegge antrekkene for hver eneste dag slik at jeg ikke pakker med meg unødvendig med plagg. Let’s face it – hvor mange av dere pleier ikke og bare kaste ting som er fint i kofferten, og gamble på at det passer sammen?

· Take pictures of your looks ·

Tips: packing for your vacay

Før jeg pakker tar jeg bilder av flere antrekk, og til slutt setter jeg meg ned, scroller gjennom bildene og velger ut de antrekkene jeg liker best. Da pakker jeg akkurat det som trengs, og i tillegg slipper jeg å kaste bort tid om morgenen for å finne antrekk.

· Vanlig pakking VS rullepakking ·

Tips: packing for your vacay

Når jeg reiser til destinasjonen pakker jeg alltid klærne mine veldig «stort» og luftig. Dette fordi det som oftest er mye ekstra rom i kofferten, og da blir ikke tingene slengt rundt og ødelagt. Når jeg reiser tilbake derimot (haha, shopaholic much) går jeg alltid for rullepakking om jeg har dratt bankkortet liiiitt for mye. Når man ruller klærne får man så latterlig mye bedre plass! Ingenting er umulig når det kommer til meg, shopping og det å lukke kofferter så lenge jeg har denne teknikken i ermet, haha. Cause we are girls!

Tips: packing for your vacay

Voila! Det var to av mine beste pakketips. Bon Voyage!


Previous Post
Next Post

40 thoughts on “Tips: packing for your vacay

 • Rebecca
  Hei! Jeg skal til Paris i august. Mener å huske at du hadde et innlegg om tips til hva man må gjøre/se når man er der. Men jeg kan ikke finne innlegget.. Kunne du lagt ved en link? ? eller skrevet det du mener er absolutt verdt å se, og eventuelt noen restauranter du anbefaler? Takk for inspirasjon ellers i hverdagen 🙂 ha en fin søndag!

 • så utrolig fint og smart innlegg! <3 håper du har en fin søndag 🙂

 • Marie
  Tusen takk for gode tips! Å ta bilder av ulike antrekk var bare helt genialt, det skal jeg så absolutt prøve ut på min neste reise for jeg er en skikkelig overpakker… Et annet godt tips til å få mer plass er å pakke alt flatt. Fungerer veldig bra om man har mange like store plagg. I tillegg holder klærne seg veldig fine og rette!

 • Camilla
  Akkuratt slik er jeg og, elsker å planlegge antrekk nøye til en ferie!
  Hvor er den hvite kjolen på mobilbildet fra 😀 ? Den så veldig fin ut !

 • Alexandra
  Unnskyld at jeg spør, men er ikke du og Jørgen kjærester lenger? 🙁 Så en jente la ut bilde med han skjønnerdu, og har ikke lest om han på lenge

 • Gina
  Supre pakketips:) Jeg har litt lett for bare å ta med meg alt jeg syns er fint, og som jeg kanskje vil bruke. Slik blir kofferten alltid full og jeg ender selvsagt opp med å ta med meg altfor mye… Rulletipset skal jeg absolutt prøve neste gang jeg jeg har en litt for full koffert på vei hjem:)
  Jeg ble så nysgjerrig på skjørtet du har på det første pakkebildet. Hvor har du kjøpt det?

  • Eirin Kristiansen
   Så bra, Gina!! Skjørtet er fra H&M 🙂

 • Benedikte
  Hei, godtar flyet weekend bagen som håndbagasje ? Eller er den for stor ? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det går om du ikke fyller den helt, da den kan skvises til godtatt strl. 🙂

 • Frida
  Hei! 🙂 kan jeg spørre hvor du har kjøpt veska og bagen på bildet? 🙂

 • Anniken
  Er så misunnelig på reisebagene dine! *ønsker meg* 🙂

 • Johanna
  Hei Eirin!
  Når flytter du inn i ny leilighet? Og skal du og Jørgen flytte inn sammen da?

  Du har kanskje nevnt dette før, men jeg kunne ikke finne ett innlegg hvor det stod 🙂

  Ha en fin dag, skjønne deg!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg flytter i januar ca. 🙂 Klem!

 • Det var skikkelig gode tips, denne teknikken skal jeg bruke når jeg skal på ferie, tusen takk! Forresten, kunne du sjekket ut bloggen min? Elsker bloggen din og du er kjempe nydelig <3

 • ingrid
  Hei 🙂
  Hvilken størrelse har du vesken i?

 • Elisabeth L
  Har hørt så mye om rulle teknikken, så tror jeg må prøve det på vår neste reise! kunne jeg spørre om hvor dere bor hen i Roma? Vi planlegger nemlig å ta en tur i sommer, men sliter å finne hotell som ligger sentralt og er fint.. skal bestille de nærmeste dagene, så setter veldig pris på hjelp <3 forhånd takk og kos dere på tur 🙂

 • Christina
  Hei fine deg! Hvor er denimskjørtet du hadde bilde av på snap fra? Har lett etter et sånt i evigheter! Er det kjøpt nylig? ? Kos deg masse på tur!

 • Vårild
  Hei! Lurte bare på hvor den stripete buksen du hadde på deg på flyturen er fra? Håper du får en kjempe fin tur!!

  • Eirin Kristiansen
   Nelly 🙂 Lollis Laundry eller noe! Klem

 • silje
  har reist mye selv, og lest mange pakketips, men dette var nytt og kult! Aldri tenkt på å ta bilder av ferdige outfiter og så velge ut det man skal ha med seg basert på bildene, perfekt!! 🙂 Du gir såå mye inspirasjon på alle måter, takk for en fiin blogg 🙂

 • Lina
  Skal si Jørgen fant seg en ny ganske fort! Stakkars deg. Du er hvertfall hundre ganger penere enn henne..

  • Eirin Kristiansen
   Det går veldig fint med meg 🙂 Jeg er glad på hans vegne om det stemmer at han har det!

 • Sofie
  Lenge siden jeg har hørt noe om deg og Jørgen. Er det slutt? Eller har du bare sluttet å blogge om dere? Savner den kjærligheten deres – såå utrolig skjønne sammen!

 • Rikke
  Hei!
  Bruker du ikke lengre din sorte LV keepall? eller har du kanskje solgt den? Ser du bruker ByMarlene Birger som reiseveske og ikke keepallen din 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har den enda, men synes den er ganske tung 🙁

 • maren
  Hei,
  Hvor er kofferten din fra og hvor stor er den?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Europris (halv pris denne uken). Usikker på hvor mange liter :/

 • Julie
  For et bra tips! 😀
  Håper du koser deg masse i Roma!
  Kunne du kanskje skrevet en liten guide etter turen din? 🙂 og fortelle litt om hotellet? Jeg tenker å dra en lang weekend dit i sommer, og hadde derfor vært gøy å hørt om dine erfaringer

 • Hvor er veskene fra? og hva kostet de? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Høyer! Huker ikke helt prisene nå, men mener den minste ligger på rundt 1500,- og den største på rundt 3500,- 🙂

 • Kine
  Hvor mye koster den lille «veska» fra ByMarlene Birger som du har i kofferten på nest siste bilde? Vet du hva slags størrelse det er? ?

  • Eirin Kristiansen
   Mener det er rundt 1500,- 🙂 Jeg har den største.

Comments are closed.