· Vote on your favourite look ·

Da de andre Stylista jentene og jeg var i Oslo i forbindelse med kampanjen «Are you ready?» med Zalando ble det laget en liten «backstage» video fra dagen. Nå er den klar, så det er bare til å ta en titt! Spesielt på stillbildet, for det er jo bare hysterisk morsomt, hahaha. Jeg skal alltid tulle og være useriøs! Mer profesjonell på jobb? Det er kanskje på tide (or not, litt moro må man vel få lov til å ha).. Men dere? Ikke glem å stemme på deres favorittantrekk. Da kan dere vinne et gavekort på 4500,- fra Zalando + personlig styling med bloggeren dere stemmer på. Det hadde vært supegøy å få tilbringe en dag med en av dere! Ha en fortsatt fin lørdag ♥

18 Responses to Got a little video for you

 1. Så utrolig morsomt, nå fikk vi også sett mer om hva dere gjorde i Oslo.
  Jeg stemte på ditt antrekk siden det er mer min stil og det er slik jeg liker og gå. Hadde vært utrolig kult å kunne vinne en styling av deg siden du er inspirasjon både i klesveien, interiør og sminnke så det å få sjansen til å kunne bli stylet av favoritt bloggeren sin synes jeg er en fantastisk premie, og gavekortet. <3
  Hadde satt utrolig pris på om du ville sett på bloggen min.
  Lykke til og fortsett med den flotte bloggingen <3

  • Så utrolig søt du er, Pernille! Det setter jeg stor pris på 🙂 Takk for koselig kommentar, ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld. Klem!

 2. Utrolig flott konkurranse, og fin film! Veldig gøy å få et større innblikk i hva du gjorde i Oslo 😀 Du strålte og var lite søt som alltid!

  Stemte selvfølgelig på deg, og krysser fingrene for at jeg vinner. Et gavekort på 4500 kr kommer GODT med, og det å få bli stylinghjelp av deg hadde vært veldig gøy! Bare det å treffe deg hadde vært premie nok, for du virker som en kjempejente 🙂 Håper du får en fin helg! Klem fra fast leser.

 3. Hei,

  jeg har et spørsmål angående New York. Når du dro til Rockefeller Center, bestilte du billetter på forhånd eller når du kom dit? Evt. var det mye kø, eller slipper man dette om man forhåndsbestiller? Håper du kan svare! 🙂

  • Hei Hanne! Man bare kjøper dem når man kommer dit. Det er i grunn ikke så mye kø, spesielt ikke i ukedagene 🙂

  • Forhåndsdømmende, uhøflige eller frekke mennesker. Urettferdighet. Egentlig mye når jeg tenker meg om.

 4. Dere er så vakre alle sammen, men ustrålingen din Eirín – den overgår bare alt og alle! 🙂

 5. Hei! 🙂
  Har du kameraveske til olypus pen kameaet dit? 🙂 Isåfall, hvor har du bestillt det?

 6. Hei Eirin!
  Når flytter du inn i ny leilighet? Og skal du og Jørgen flytte inn sammen da?

  Du har kanskje nevnt dette før, men jeg kunne ikke finne ett innlegg hvor det stod 🙂

  Ha en fin dag, skjønne deg!!

Follow @ Instagram