Don't forget to pick up your friday bouquet

Weekend in full bloom

Det er klart man skal unne seg noe fint på en fredag! En liten og velduftende bukett med friske blomster til hjemmet putter i hvert fall et smil om munnen min. I dag har jeg svingt moppen og vasket leiligheten i hver minste krik og krok – jeg ble så tilfreds at jeg tok meg en tur til blomsterforhandleren og puttet prikken over i’en med noen hvite peoner på stuebordet. Det er hva jeg kaller friyay!

Don't forget to pick up your friday bouquetDon't forget to pick up your friday bouquet

· Let’s just call it eye candy ·

Denne fredagen har for min del vært en «gjør alt du egentlig ikke har lyst til» dag. Misforstå meg rett, dere vet de små tingene man alltid utsetter fordi det rett og slett er… kjedelig? For min del har det vært å rydde og organisere i skuffer og skap, rydde boden, sortere kvitteringer og gjøre regnskap, skifte på sengen (gørrrr…) the list goes on and on. Men årh, så godt det føles når det er gjort! Da føles plutselig helgen enda mer velfortjent og velkommen. Nå skal jeg slenge beina på bordet og se skikkelig søppel-tv!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Don’t forget to pick up your friday bouquet

 • Caroline
  Kan du vær så snill å komme til Tertnes imorgen? Skal være her hele helgen og jeg har så lyst å møte deg! Hadde vært supegøy!

 • omg jeg elsker søppel tv xD helst Kadashians. Men er deilig og være ferdig med sånne lister. Har en slik selv jeg aldri kommer i gang med.

 • Maria
  Hei 🙂
  Jeg kikket på et innlegg du la ut 15 februar hvor du svarer på spørsmål og det har du et bilde av en kaffekopp. Det jeg lurte på var hvor er den brikken under koppen fra?? Den var så fin 🙂 er det brikke forresten ?? :p

 • Hei!

  Hvor er kosedressen du la ut på instagram fra? Så utrolig god ut!

  God helg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Lollys Laundry, kan kjøpes hos Nelly 🙂 Klem

 • Helene
  Åhhh jeg elsker å bare gå å kikke i blomsterbutikker.
  Gjett om jeg skal ha meg en bukett med blomster i morgen:)
  Ha en fortsatt fin helg Eirin!

 • Anne Madeleine
  Hei fine Eirín! Har du noen tips til hvordan bli kvitt uren hud? Har en del kviser, og det er så irriterende! Det ødelegger hele selvtilliten, haha.. Ser du har utrolig fin og ren hud! Så jeg lurer på hva du gjør for å få så fin hud? Ha en strålende helg 🙂 klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anne! Uren hud kan både være genetisk (da ville jeg oppsøkt lege), eller spille inn av andre faktorer som for eksempel kosthold. Jeg prøver å passe på at kosten min er sunn og optimal, samtidig som at jeg drikker rikelig med vann og trener regelmessig. Det er i grunn ikke så mye mer hokus pokus enn det, om ikke det er genetisk og typisk pubertet. Håper det ordner seg, det er ikke noe hyggelig i det hele tatt.. Klem 🙂

 • Ah, blomster gjør så mye! Det er ikke bare hyggelig å ha i hjemmet, bare det å kjøpe dem er jo faktisk stas i seg selv 😀

 • Åh, blomster <3 Peoner er det fineste jeg vet om!

 • Hanne
  For en fantastisk fin butikk <3

Comments are closed.