Time to catch up some beauty sleep

Zzzz…

Da var det på tide å finne puten for denne frøkenen her, og jeg må innrømme at jeg gleder meg litt ekstra til å hoppe til sengs i kveld. Ikke bare fordi jeg sårt trenger å hvile øyelokkene for noen timer, men fordi sengen har fått på nytt og fresht sengetøy som har lufttørket ute! Da blir det liksom enda litt friskere, lukter enda litt bedre, og kjennes enda mer kjølig mot huden. Good night!

Time to catch up some beauty sleep

Alt av sengetøy er fra H&M Home


Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Time to catch up some beauty sleep

 • Åh, så deilig! Sov godt 🙂

 • Er du fremdeles husredd? Går det fint å sove alene om natten?

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det har jeg heldigvis vokst av meg nå etter et år boende her 🙂 Veldig deilig, haha!

 • åh, så deilig det ser ut. Ha en finfin onsdag!!

 • Irina
  Hei, fine Eirin?
  Har et par spørsmål som jeg tenkte å spørre deg om. Hvor mange ganger i uken trener du, og hvilke dager trener du?? Ønsker deg en fin dag! klem.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Irina! Jeg prøver å trene minst fire ganger i uken, helst ukedagene. Om jeg får tid og har lyst til mer trener jeg gjerne i helgene også! Har i grunn ingen faste dager da alt avhenger av jobb og hvor jeg er 🙂 Fin dag og klem til deg også!

Comments are closed.