The breakfast club

Hearty pancakes! Det å starte dagen med en frokost som fyller magen med fornuftige ingredienser gir en helt egen energi og godfølelse gjennom dagen. Man kan ikke gjøre annet enn å føle seg top-notch! Også elsker jeg pannekaker, da..

The breakfast club

· Frokostpannekaker (2 porsjoner) ·

3 egg
50g fibramel
50g havregryn
2 ss mager kesam
1/2 ts bakepulver
1 skvulp melk
En klype salt

Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og la røren svelle noen minutter. Tilsett 15g proteinpulver om du ønsker litt ekstra pppow! Stek gjerne i kokosolje. Tips til servering: Rør inn eller strø over litt kokos, ha over honning, cottage cheese og friske bær.

The breakfast club

«Don’t forget to Instagram it» Haha..

The breakfast clubSå fort jeg skimter bunnen av kaffekoppen hopper jeg i treningstøyet, putter musikken i ørene og kommer meg på dagens økt. I dag står cardio på planen, og jeg har planlagt 2000 meter roing etterfulgt av svette 4×4 intervaller. En typisk cardiodag for meg, raskt og effektivt! Det blir oslotur på meg både onsdag og torsdag i forbindelse med jobb, så nå er det bare til å «gønne på» når jeg har muligheten. På lørdag står nemlig Roma for tur! Iiiiih, jeg gleder meg noe helt enormt til sol og varme. Ha en nydelig dag, fine ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “The breakfast club

 • Yum, så godt! Og så fin tekanne <3

 • Breakfast looks delicious – yum yum!!
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Anna
  Hei Eirin,

  Liker bloggen din veldig godt 🙂
  Jeg lurte på – hvordan går det med elveblesten din nå? Fikk du løst noe etter legebesøkenen dine?

  Hilsen,
  Anna

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anna! De klarte ikke finne ut hva som utløser elveblesten, jeg har bare fått mye større dose medisiner. Utrolig kjedelig 🙁 Klem

 • Åherregud, dette så supergodt ut <3 Skal definnitivt prøves! Ha en superfin tirsdag:)

 • Hege
  Hei,hvilken str har du i den blomstrete jakken ?

 • Kristin
  Hei 🙂 lurte på om du har noen kameraveske til kameraet ditt. Kjøpte samme kamera men fant ingen veske til det da og syntes det er best å ha det beskyttet 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Nei, det har jeg ikke – men det burde jeg. Hos eBay kan du finne mye fint tror jeg, til rimelig penge 🙂

 • Andrea
  Hvor mange pannekaker blir det av denne røren? ?

 • Mali
  Hei, hvor har du kjøpt tekannen ?

 • Thi Ha
  Hei 🙂 Hvor har du kjøpt det fine tekanne settet fra? Ha en superfin dag! 😉

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Koppen er fra PR hos Ting, tekannen kjøpte jeg på loppis 🙂

Comments are closed.