God søndag, hjerter! For en fantastisk fin dag å våkne til. For første gang på lenge gikk jeg til sengs uten å skru på alarmen, og det må være den deiligste følelsen. Nesten ni timer senere våknet jeg av at solen trengte gjennom gardinene, lyden av barnelatter ute på lekeplassen, fuglekvitring.. Det er det som er så fint med søndager, man kan bare senke skuldrene med god samvittighet.

Spot on

Morgenstunden har vært rolig men fin. Jeg har fått jobbet litt med leiligheten, planlagt dagene i den kommende uken, flippet pannekaker i stekepannen og drikket ikke bare en, men to store kopper kaffe. Det er søndagen sin det!

Spot on

Jeg må også skryte litt av neglene mine i dag. Det er flinke Rikke hos Beautytrend som oppfyller visjonene mine hver eneste gang, og hun er så dyktig! Takket være henne føler jeg meg både negle- og vippefin hver eneste dag. Sponset behandling

Spot on

Planene for resten av dagen er blant annet å ta en real detox i treningsgarderoben slik at motivasjonen er på topp for resten av uken. Så fort det er gjort skal jeg komme meg på trening å ta en aldri så liten og etterlengtet løpeøkt. Jeg har så lyst til å finne tilbake til løpelysten igjen! Det er målet jeg jobber mot fremover.. Ha en deilig søndag og nyt fridagen deres til det fulle! Skrives ♥

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Spot on

 • Superfine negler! Ha en fin søndag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk det samme, Christina 🙂

 • emma
  Elsker å lese disse fine innleggene dine, det gode humøret ditt smitter over på meg, noe som er veldig positivt! Stå på videre søte deg ;

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Emmma! Ha en deilig søndag 🙂

 • Christine
  Såå nydelige negler! Jo, et lite spørsmål; husker du nevnte at du kjøpte ny Mac for en stund siden. Marmor coveret du har på macen sin nå, er det kontaktplast fra panduro det også? Det så så fint ut 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Christine! Det stemmer 🙂

 • Amanda
  herregud for en kropp søstera di har!!!!!!!!! Kunne ikke kommentere på vsco, men jeg er helt satt ut. Hun va rett å slett helt perfekt!!! Hun er heldi som har deg som søster!! ???Hils henne!<3

 • Andrea
  Hei 🙂 Har et lite ønske 🙂 Kan du lage flere treningsinnlegg? Feks legge ut bilder av treningsklærne dine, hva som inspirerer og motiverer deg innen trening, bilder på vei til trening osv. Blir så motivert av det 🙂 Ønsker deg en fin kveld!

 • Kjempefine negler! Ha en fin kveld 🙂

 • Charlotte
  Fine og koselige innlegg du har, får sånn gladfølelse når jeg leser <3 Jeg lurte litt på det journalistikkstudiet du gikk på, går du fortsatt der, eller var det bare et semester..? Hyggelig at du deler så mye av livet ditt :))

 • AS
  Åhh, søndager som det altså!

 • AS
  Åhh, søndager som det altså!

 • Amanda
  Hei Eirin! Hvor er dekslet fra? Så fiiint!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amanda! Det er fra TopShop 🙂

 • Anniken
  Hei! Hvilket blad er det du leser i dette innlegget? :))

 • Nina
  Kjempefint! Har du kamerastativ til PEN kameraet, i så fall hvilket?

  • Eirin Kristiansen
   Man kan bruke de aller fleste stativer. Det jeg bruker er noen år gammelt, fra Lefdal 🙂

Comments are closed.