This is a collaboration with L’Oréal Paris

We Love Brows

All about the brows

L´Oréal Paris har skapt en «at home» brow bar bestående av tre produkter man bør ha liggende i sminkevesken. Jeg har testet dem ut og gjort tre ulike looks, og akkurat nå er favoritten «Natural» skapt med Brow Artist Designer som gir øyenbrynene den perfekte, fyldige og definerte formen på 1-2-3. Dette er bare en liten smakebit, for om en liten stund kommer flere hemmeligheter og steg-for-steg til perfekte bryn her på bloggen + inne hos L´Oréal Paris sin nettside for «brows only». Bryn er i mine øyne det viktigste av alt når man legger makeup for å skape den perfekte rammen, så dette gleder jeg meg stort til å dele med dere. Stay tuned! 

We Love Brows

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “We Love Brows

 • så nydelig du er! gleder meg 🙂

 • Julie
  Trist å se at du støtter dyretesting. L’oreal tester på dyr 🙁

 • Emma
  hei hei! ikke meningen å mase på deg, men tar kameraet ditt fine bilder av natur og landskap og slikt? også lurte jeg på om den linsen som du har koster mye, og hvor du har kjøpt reimen? hahah, skal nemlig ønske meg det i konfirmasjonsgave 😀 stå på! trist å høre om deg å Jørgen men du kommer deg igjennom det!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emma! Ja, det synes jeg virkelig. 45 mm linsen jeg bruker utenom den orginale koster 2599,-. Verdt pengene! Reimen kan kjøpes hos David Andersen under Camilla Pihl sin kolleksjon 🙂 Klem

 • Kan jeg spørre hvilket objektiv du bruker på kameraet ditt? 🙂 Klarte å kjøpe feil, så alt blir supernærme, men har ikke peiling på slikt haha! Gleder meg til å lese, du har såå fine øyebryn!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Jeg bruker for det meste 45 mm objektiver 🙂 Ting blir veldig zoomet, man må stå lengre ifra motivet. Men da får det en nydelig blurry effekt!

 • Kjersti
  Så utrolig fine bryn du har! Ser så definerte og ryddige ut, men samtidig naturlig. Rett og slett perfekte! 🙂

 • Marthe
  Du har utrolig fine bryn! Anbefaler deg å teste ut Anastasia sine produkter for bryn. Da spesielt dip brow pomade og brow wiz 🙂 har aldri vært mer fornøyd med brynene mine.

 • Mathea
  Hei! Har du begynt med vippe extensions igjen? Hvorfor sluttet/begynte du igjen? Klem!

Comments are closed.