Watch it

Say hi to my new partner in crime’

Watch it

Let’s go for a run!

Endelig har jeg fått meg ny pulsklokke på håndleddet! Det begynner å bli en stund siden sist, og etter flere år med min Nike+ Watch kjenner jeg at det er på tide med en utbytting. Ingenting er mer motiverende enn en slik fin treningspartner som dette! Etter litt om og men landet jeg på Suunto Ambit3 Sport og jeg kan vel ikke si annet enn so far so good. Denne har vært testvinner de to siste årene, og jeg må si at dette er en av de finere pulsklokkene jeg har sett. I dag skal jeg ta den med på sin første ordentlige treningsøkt, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent! Da kan jeg gjerne skrive et review til dere om det er ønskelig. Ha en sprek onsdag, fine ♥

23 Responses to Watch it

 1. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du er interessert i å selge sen beige kåpen din fra Zara?=))

 2. Skriv gjerne en anbefaling av klokken etter at du har fått testen den ut litt mer! Har tenkt til å gå til innkjøp av en pulsklokke selv, men er veldig usikker på hvilke.. God onsdag, fine, og god trening 🙂

 3. Den var rålekker! Har selv sett på denne tidligere, så jeg gleder meg til å høre om hvordan den samarbeider og fungerer!

  Ha en fin dag, Eirin! 🙂

 4. Jeg har helt lik klokke og har vel hatt den i en måned, du burde glede deg for denne klokka er helt utrolig og du kommer til å så mye igjen forde med tanke på at klokken koster ganske mye, så gled deg:D

 5. Hei Eirin! Gjerne skriv litt om klokken senere, er selv på jakt etter en ny pulsklokke <3 Du har forresten en så utrolig fin og inspirerende blogg. Du skriver så utrolig godt. Stå på! Vært fast leser i godt over 2 år 🙂

 6. Jeg har såååå lyst på! Hihi! 🙂 Har en pulsklokke fra Polar for øyeblikket, men den begynner å bli litt sliten. Klarer f.eks å skru den på, men må til med en blyant eller spiker eller noe for å klare å trykke av knappen helt inn i disse dager. Så det hender av og til at treningspassene mine bli ganske… eh… “lange” før jeg klarer å skru av klokka. Haha.
  Mannen har sagt jeg skal få denne av ham til høsten om jeg er flink og når treningsmålene mine. Så jeg holder ut med polaren min en liten stund til 🙂

 7. Jeg lurer veldig på å skaffe meg den samme, og jeg er så veldig enig i at trening er mer motiverende når man har en klokken som gir en tilbakemelding på den innsatsen man har gjort :-). Ser frem til å lese anmeldelsen senere.

 8. Vil gjerne høre litt om hvordan klokken var å bruke! Kan du poste bilde av din gamle klokke også? Forresten elsker jeg at du skriver om så mye forskjellig! Ha en fin dag 😉

 9. hei søte deg. hvor er den stripete “kosetightsen” du har hatt på deg i det siste fra? Sykt kul!

 10. Vet du hvordan avbestiller abonnement på “Det Nye”? Har ikke peiling på hvordan jeg gjør det…

 11. Har lenge vurdert pulsklokke, så gleder meg til å høre om denne! 🙂 vil du i samme slengen skrive litt om fordelene med pulsklokke og hvordan bruke den mest effektiv til trening?
  Takk på forhånd!
  Håper du får en fin kveld, du er en herlig person!

 12. Hei fine deg 🙂
  Vil du skrive en anbefaling om denne når du har fått testet den ut skikkelig? Og gjerne sammenligne den med nike pulsklokken du hadde? Det hadde vært flott!
  Er på utkikk etter min første pulsklokke og vil derfor vite andres erfaringer..
  Ha en fin kveld videre! 🙂

Follow @ Instagram