Når kvelden kommer elsker jeg å senke skuldrene, tenne lys, hoppe i joggisen, finne noe koselig på TV og diske opp noe deilig snacks til å ha stående på bordet. Det hører liksom med! Jeg har alltid vært veldig glad i det, og det behøver ikke nødvendigvis være en «uvane» selv om det sies at man ikke skal spise etter klokken syv på kvelden. Vel, ain’t gonna happen in this house!

Fruity evening snacksFruity evening snacks

· Strawberries, plums, bananas, grapes & cashews ·

Et stort og fargerikt fruktfat gjør tvert i mot bare godt, og når man kutter opp frukten og steller litt i stand smaker den liksom enda bedre. Dette fruktfatet er vel og merke noe min lillesøster og jeg koste oss med i forrige uke. I kveld står honningmelon, serranoskinke og jordbær på bordet! Har dere noen tips til fristende kveldssnacks tar jeg gledelig i mot! Ha en deilig kveld ♥

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Fruity evening snacks

 • Tina
  NAM, det er så godt å dele opp frukt slik 🙂 Jeg elsker tipset jeg har fra deg, fryste druer! Det er kveldskosen sin det 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det er såå godt! Går aldri lei 😀

 • Åh, nam.. 🙂 Jeg klarte ikke å stå imot fristelsen i kveld, så jeg sitter og koser meg med yoghurt-nøtter.. hihi! Nammis!

 • Kristin
  Hei, Eirin! Jeg har fulgt bloggen din veldig lenge nå, og du inspirerer meg veldig mye! Men i det siste så føler jeg det er litt for mye mat og tips til oss lesere osv, jeg vil heller se mer av antrekk, planen du har med leiligheten osv. Misforstå meg rett, dette er ikke noe slags kritikk. Du kan godt fortsette med matoppskrifter og tips, men litt mer varierende innlegg har vært veldig kjekt. Masse lykke til videre! Du er inspirerende 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk for tilbakemelding, Kristin 🙂

   • Adrianna
    Litt for mye? Hehe. Jeg synes det er det beste med bloggen. Kunne gjerne ha fått mer 😉

   • Benedicte
    Hei Eirin! Jeg må si meg litt uenig der altså, jeg digger når du kommer med mat- og treningsinnlegg. Skal jeg være helt ærlig syntes jeg nesten det var litt kjekkere helt i starten, selv om det var en usunn livsstil for deg. Så sånt sett er jeg kjempe glad på dine vegne og veldig inspirerende/motiverende at du har funnet deg en sunn og godt balansert livsstil både meg tanke på mat og sinn. Men tror mye av det som gjorde at du motiverte meg sånn til å trene, var at du ikke var komt på så høyt nivå når det gjelder supermat, proteinpulver, søtningsstoffer osv osv. Du drakk liksom bare hvetegress (som var ‘uvanlig’) og hadde ‘normale’, sunne oppskrifter uten alt det spesielle som de fleste ikke har i skapet. Har vært veldig gøy å følge deg på reisen og jeg ser frem til å følge deg videre. Tror du må være den mest inspirerende bloggeren av dem alle. U go gurl! (bare det at du kan legge ut et bilde uten å ha thigh-gap er fantastisk! *du har sikkert lest innlegget til Gina Sophie?*)

 • M
  Kan du legge ut ebay innlegg? Dersom du har handlet der eller handler der 😀 noen gode kjøp kanskje? E mange ebay galninger der ute som ville likt det!
  -bergenser

 • Ååå, så deilig! Oppskåret frukt er så godt å kose seg med 😀 Frosne druer er en ganske så solid favoritt-snacks her i hjemmet!

 • Hannah
  Epler eller bananer med kanel og honning! Eeeelsker det! Du måå bare prøve <3

  • Eirin Kristiansen
   Mmm.. Med honning har jeg aldri prøvd! Høres supergodt ut 😀

 • Hanne
  Så koselig! 😀
  jeg bare lurer på en ting, spiser du liksom serrano skinke som snacks? 🙂 Jeg personlig elsker spekeskinke og slikt, men er det ikke litt rart å ha på et fat og spise som om du spiser druer? Jeg bare lurer, for er jo mer som ett pålegg! hehe 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hehe, jeg ruller det rundt honningmelon. Det er suupergodt 😀

 • Åh det så fryktelig godt ut- kan tenke meg at dere koste dere 🙂 jeg er glad i annanas, men også smoothie,mm 🙂 ha en fin kveld <3

 • Martine
  Ååh, nam! Jeg elsker frukt 😀 Har du prøvd å lage bananis? Jeg fryser bananer i skiver, tar en liiiten skvett vann, natreendråper og proteinpulver i en kraftig blender, og kjører det til det blir is! Du skal helst ikke ha så mye vann, fordi det skal få en softiskonsistens. Jeg blir aldri lei det og kan spise det hver dag! Ha en god natt, vakre <3 Klem fra Martine

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har alltid hatt lyst til å prøve, men aldri skjønt hvordan man lager det. TAKK Martine 😀 Dette er notert! God helg <3

   • Johanne
    Man trenger ikke ha i vann heller, det er bare å kjøre den litt lenger, men det er da den blir slik tykk og good 🙂 Min favoritt er nok å mikse bananen med en ss peanøttsmør, eller en ss kakao (eller begge)! Nammis!

    (Bruker heller ikke søtning eller proteinpulver, men det er veldig smak og behag da :))

   • bananis er og suupergodt med bare en skvett melk av hvilken som helst type, litt kanel og evt litt honning! Du bruker bare stavmikser/blender, elsker det <3

 • Mariell
  Jeg har akkurat fen samme VANEB og det og kose seg med pledd, joggedress, tv, lys og Kveldskos mat er absolutt et sv mine høydepunkt og hverdagsgleder! Det med at man ikke skal spise etter kl 7 er bare nok er bullshit råd, jeg som ernæringsfysolog vet at det ikke har noe å si når på dagen man spiser, men mengden man får i seg som gjelder . Det viktigste er at en selv finner sin balanse i å få i seg nok i løpet av dagen ifh hva kroppen trenger

 • Frida
  Du må prøve suqash med parmesan! drit god snacks som man kan spise med god samvittighet 🙂
  link til disse : http://www.foodnetwork.com/recipes/ellie-krieger/zucchini-parmesan-crisps-recipe.html
  god helg! 🙂

 • Adrianna
  Hvor er tallerkskålen fra?

 • Herlig! Her er et fruktfat nesten obligatorisk hver eneste kveld <3 Har dilla på granateple og blodappelsin, veldig undervurderte begge to. Forresten, anbefaler å kjøpe frukt/nøtter etc på utenlandske butikker. Som regel billigere og ofte enda bedre, spesielt frukten 🙂 I tillegg har de så mye spennende! Klem

 • Katz
  Jeg elsker å kutte skallet av en hel mango og så dele den i små terninger -også spise som smågodt:D
  Ellers har jeg en utrolig god cookie-oppskrift: 2 spiseskjeer bremykt og 2 spiseskjeer gullsukrin vipses, tilsett 1 egg. Tilsett deretter litt kanel, kardemomme og vaniljeessens før du fyller opp med havregryn og bittelitt speltmel til du har en kjeksdeig. Jeg pleier å tilsette 2 ruter hakket sukkerfri sjokolade. Stekes på 200 grader i ca 7 min -følg med! Blir fort brent! Jeg liker de best helt myke så man må bruke stekespaden for å få dem over på tallerkenen og spise de med skje 😀

 • Titti
  Er stadig oftere innom bloggen din og liker den SÅ godt 🙂 Synes absolutt ikke det er for mye mattips. Det er jo nettopp dette som skiller den ut i mengden synes jeg.
  Er, som deg, veldig glad i litt sunn snacks på kveldstid. Anbefaler naturell yoghurt med litt av den greske dressingmiksen fra knorr sammen med stangselleri, blomkål, gullerøtter ol. Ha en flott lørdag

Comments are closed.