In front of the fireplaceIn front of the fireplace

My favourite place to be.

Hjemme hos pappa er det stort sett alltid fyr i peisen. Den skaper minner fra langt tilbake til barndommen! Det er lite som slår varmen som brenner i kinnene, lukten av brent ved og knitringen som resulterer i små fyrverkeri. Her tilbringer jeg onsdagskvelden med plukkfisk til middag etterfulgt av verdens beste kaffe ala pappa mellom hendene mens hundene løper rundt beina våre. Deilig med en slik avkobling på en onsdag! Et besøk her i uken gir definitivt ro og harmoni i den ellers så travle uken. Ha en deilig kveld ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “In front of the fireplace

 • Berit
  Har to spørsmål som jeg lurer på 🙂
  -Hva vil du anbefale som vår-jakke til å bruke på skolen har du noen forslag liker ikke å bruker kåper på skolen?
  -Skal kjøpe macbook så står det mellom air eller pro hva synes du er den største forskjellen, noen grunner til hvorfor du valgte pro? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg ville investert i en skinnjakke! Kan styles til ALT 🙂 Jeg fikk beskjed hos Apple at Pro var anbefalt til dem som bruker maskinen til mye jobb og spesielt fotografering, og at Pro var litt mer typ hverdags-data for dem som ikke bruker maskinen til noe spesielt annet enn det.. Det vanlige?.. Vanskelig å forklare, haha! Forhør deg gjerne med dem selv da jeg er helt håpløs på å forklare 😉

 • Fyr i peisen er verdens koseligste greie 😀 Jeg liker bloggen din så godt, hvordan du inspirerer og virkelig får meg til å ville sette pris på de små tingene. Blir like glad hver gang jeg ser ett innlegg fra deg komme opp på bloglovin! Jeg håper du har en nydelig onsdagskveld <3

  • Eirin Kristiansen
   Du er herlig, Sofie! Ha en deilig kveld <3

 • Peiskos er så avslappende for tankene også, synes jeg. Skikkelig deilig. Ha en fin kveld skjønne Eirin ! ❤️ (klarte ikke finne det tegnet over den siste i’en i navnet ditt)!

  • Eirin Kristiansen
   Det er det virkelig! Man blir så søvnig og rolig.. Ha en fin kveld du også, Silje <3 Klem

 • Heidi
  Hel! Jeg har skaffet meg selvbruningen som du skrev om et par innlegg tidligere, og lurte på et par ting 🙂
  -Du skrev at du påførte den flere dager etter hverandre, dusjet du de dagene, eller ventet du til du hadde tatt på alle lagene?
  – hvor lenge varer det før det blir skjoldete og ujevnt?
  – brukte du kun hendene til å påføre eller brukte du hansker?
  – påførte du det i ansiktet også? Hadde satt stor pris på svar! 🙂 du må ha en strålende dag videre!

  • Eirin Kristiansen
   Skrev jeg at jeg påføre den flere dager etter hverandre? Da må jeg ha skrevet feil, eller du kanskje har forvekslet det med noen andre. En gang holder, om ikke ville jeg trolig lignet en ompalompa 😀 Haha! Varer i opp til 7 dager før det begynner å forsvinne, men da bare skrubber jeg meg. Jeg bruke ikke hanskene, men vasket hendene godt etter påføring. Føler det blir jevnere uten hansker. Påførte også i ansiktet, men blandet det først ut i hånden med litt fuktighetskrem. Da ble det jevnt og ikke sånn «wow, sjekk den spraytan looken».. Haha 🙂

 • theresa
  Jeg ville bare legge igjen en kommentar som jeg synes du fortjener og høre! Du er en vanvittig god blogger som inspirerer meg såå mye. Du setter virkelig tid i bloggen og prøver å levere noe bra hver gang. Det er alltid like gøy å titte innom <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen tusen takk, Theresa. Betyr uendelig mye å høre dette! Glad lidenskapen min for å inspirere dere skinner gjennom. God klem <3

 • Emilie
  Heisann 😀

  Lurte på hvor du kjøpte tyggisen du postet på snapchat som hadde kanelbolle smak? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Kjøpte med en hel haug hjem fra New York! Såå gode. Tror Deli De Luca selger også!

 • Så koselig! savner å ha peis, men var på hyttetur i helgen og der var det peis, skikkelig koselig å sitte der om kvelden og slappe av

 • Å så koselig det ser ut der.

Comments are closed.