Good morningGood morning

The bunny teddy

I guess someone want to hit the snooze button.. Hvor søt er ikke Billy med denne lille kosebamsen sin? Smelter jo nesten – her snakker vi ekte cuteness overload! Vel, da var det duket for nok en ny dag, og jeg slapp unna med én enslig slumring i morges. Det er mye «kontorarbeid» på planen i dag, så da må jeg være effektiv. Noen som har lagt merke til at det nye designet, forresten? Jeg elsker det! Og endelig er en ordentlig mobilversjon på plass etter mye tålmodighet fra både deres og min egen side. Håper dere er fornøyd, for det er virkelig jeg! Ville bare titte raskt innom å ønske dere en deilig torsdag. I morgen er det helg allerede, tenk ♥

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Good morning

 • Ingvild
  Skikkelig fint design!

 • Birgitta
  Så herlig med mobilversjonen her jeg sitter med iPhonen i hånden 🙂 ha en fin dag, Eirin!

 • Anna
  fint design! Søte Billy<3

 • Elise
  Herregud så skjønn han er!!

 • Guuud så herlig og søt hund du har 🙂 designet er veldig fint og rent. Ha en fin torsdag!

 • Rebecca
  Veldig fint design, og mobilversjonen funket jo helt topp 🙂 Hadde vært gøy om du lagde litt flere videoer! Ellers gjør du en fantastisk jobb, og jeg blir utrolig inspirert av deg. ha en fortsatt fin dag! 😀

 • Kristine
  Supert med den nye mobilversjonen. Fungerer ypperlig! 🙂

 • Cecilia
  Knallfint design! Stilrent! <3

 • Linn Dodds
  Billy er til å spise opp!! Og designet var helt nydelig

 • Awwww, too cute! The new design looks great 🙂

 • Heregud så nydelig! 🙂 Spesielt med den kosebamsen!

 • Synne
  Supert at mobilversjonen er på plass!

 • Kjersti
  Ååh, Billy er jo verdens skjønneste! Lurte forresten på om du kunne laget et innlegg om kostnader og sånt når man har hund, nå som du har hatt Billy en stund og det begynner å jevne seg ut litt? Har så lyst på hund selv, men vil være 100% sikker på at vi både har penger og tid til det, og da hadde det vert fint å vite hva kostnadene blir på sikt 🙂
  Må ellers si at jeg elsker det nye designet, rett og slett perfekt til deg og bloggen syns jeg! Og ble så utrolig glad når jeg såg hvor fint mobildesignet var, leser ofte på mobil i pausene på jobb, og da er det ekstra gøy med en perfekt mobilversjon! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kjersti! Så utrolig gøy å høre at det nye designet faller sånn i smak 🙂

   Det er ganske umulig å si sånn generelt hva det koster med hund i året. Her spiller det en stor rolle om hunden din er frisk eller syk, størrelsen på hunden, og ikke minst hvor mye pelsstell den krever. Nå har jeg en relativt liten tass, og jeg kan gjerne fortelle deg hva det koster MEG i året med hund, slik at du får en ca. oversikt. Ser det er flere som lurer på dette.
   Utgifter:
   Billy spiser ca. en sekk med for fra Royal Canin i måneden. Dette koster 210,- per sekk = 2520,- i året.
   Ellers er det den årlige vaksinen som ligger på rundt 800,-.
   Forsikringen jeg har på Billy koster 2812,- i året.
   Pleieprodukter, treats, bånd og seler, leker, utstyr.. Her er det veldig vanskelig å si, men i og med at jeg handler mye på eBay blir det naturligvis mye billigere enn hva det ville kostet i butikk, så sier ca. 3000 i året.
   = 9132,- i året. Så si ca. 10 000 i året – det kommer alltid noen ekstra kostnader.. Om du tar kurs eller driver med utstilling må du sikkert doble utgiftene.. Hehe 🙂 Jeg reiser jo litt, og blir nok å ta Billy med i ny og ne. Dette har jeg ikke regnet med, men pris hver vei for hund i kabin ligger på rundt 179,- hos Norwegian og Sas. Håper dette hjalp deg litt. Klem

   • Kjersti
    Tusen takk for svar, veldig hyggelig at du er så aktiv i kommentarfeltet! 🙂 Nå fikk jeg litt bedre oversikt, var til god hjelp! 🙂 Ha en fin helg!

Comments are closed.