Noen ganger hender det at jeg snubler over ting og små duppedingser som jeg faller håpløst pladask for. Ting som forblir favoritter år etter år! I dag bare jeg tipse dere om denne saken her. Det er rett og slett en fantastisk deilig mist som kan brukes til så mangt. Enten om du ønsker en spray over lakenet du får skjønnhetssøvnen din i, eller om du ønsker å friske opp et rom i huset med en sprut eller to, kanskje en dæsj i undertøysskuffen, eller enkelt og greit – på kroppen. Den lukter helt vidunderlig!

· refresh ·

· Refresh your mind ·

· refresh ·

En flaske er meget drøy i bruk, og er verdt hver eneste dråpe spør du meg. Den kommer i hele fem forskjellige dufter, men denne med green tea & lemon utmerket seg hos meg. Når jeg for eksempel drar på trening hater jeg å bruke tung parfyme. Da sprayer jeg heller en sky av denne ut i rommet, og går gjennom den. Haha! Både romduft og parfyme i en schmekk?.. Helt fantastisk!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “· refresh ·

 • Den må prøves! 🙂

 • Anna
  Åå hvor er coffee table bøkene fra? 😀

 • Åh, så genialt! Den må jeg sjekke ut 😀 Husker du forresten navnet på bokhandelen i London hvor du fant disse bøkene tilfeldigvis?

  • Eirin Kristiansen
   Nei, dessverre 🙁 Var i så sykt mange forskjellige.. Fant de tilfeldigvis mens jeg ventet på morfaren min i bokhandleren!

 • Wow, det hørtes fantastisk ut! Nå vet jeg hva som skal stå på min ønskeliste! 🙂 Takker for fantastisk tips!

 • Ingrid Jaobsen
  Elsker virkelig disse enkle, flotte og ærlige tipsene dine! Det er så mye jeg leser om her, som jeg bare MÅ prøve, og denne er intet unntak! hihi 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så gøy å høre! Gleden er på min side 😀

 • Julie
  Nei, så kjekt. Hva er prisen på sprayen?
  Du er så flott du Eirin!
  Klem

 • Martine
  Åh, de romsprayene der fra The Body Shop er fantastiske! Elsker de 🙂 Det var forresten så koselig å få hilsen av deg på Instagram. Jeg har savnet det litt, selv om det har vært litt godt med et avbrekk. Det har i hvert fall påvirket meg på både godt og vondt. Håper du får en kjempefin fredag, vakre Eirin! <3 Det unner jeg deg av hele mitt hjerte. Klem fra Martine

 • Åh, den må eg nesten prøva 🙂
  Ha ei kjeme fin helg søte Eirin 🙂

 • Ingrid
  Ååå, denne skal prøves i nermeste fremtid! Elsker tipsene dine, fortsett med dem 😀

Comments are closed.