Innlegg i samarbeid med La Redoute

Hei dere! Som jeg skrev for rundt en uke siden var jeg i Paris med LaRedoute og StylistaTV like før jul, i håp om å finne hemmeligheten bak den franske stilen. Hvilke nøkkelplagg bør man investere i? Kan vi lure til oss noen tips og triks? Jeg var på pressevisningen til den nye SS15 kolleksjonen og intervjuet flere designere! På slutten av dagen satt jeg igjen med noen gode tips i ermet, og valgte selv ut mine favoritt-nøkkelplagg fra den nye kolleksjonen med den franske stilen i baktanke. Se her da vel!

Om dere ikke fikk med dere den første episoden – se den HER.

· Antrekket mitt er fra LaRedoute ·

I den franske garderoben er det mye fokus på nøkkeplagg, og etter reisen til Paris har jeg funnet ut at noe av det viktigste man bør ha i garderoben er den klassiske trenchcoaten, den lille sorte (gjerne med blonder), et basic skinnskjørt, noen klassiske hæler og gjerne en oversized genser i form av sweatshirt eller strikk. Klassiske jeans (gjerne bootcut), skinnjakke og en enkel hvit skjorte er også et must! Det jeg finner mest fascinerende og inspirerende er måten franskmenn bærer antrekkene sine på. Confident! 


Her under kan dere se alle mine utvalgte favoritter fra SS15 kolleksjonen til LaRedoute som jeg nevnte og viste såvidt i siste episode. Jeg kunne tenkt meg alt! HER kan dere også se alle mine utvalgte favoritter fra hele kolleksjonen..

jakten på den franske stilen

jakten på den franske stilen

jakten på den franske stilen

Trenchcoat, sweatshirt, heels, skinnskjørt, strikk, blondekjole

Etter min reise til Paris ble jeg ikke bare fylt med inspirasjon og spennende opplevelser, men jeg lærte også mye nytt om den franske stilen. Jeg fikk rett og slett en helt ny kjærlighet for både fransk mote og magiske Paris i seg selv! Håper dere likte episodene vi lagde til dere, og at dere kanskje plukket med dere et tips eller to om den franske stilen. Au revoir!

jakten på den franske stilen

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “jakten på den franske stilen

 • Så flink du er, Eirin! Det ser ut som om du hadde en kjempefin tur til Paris 🙂

 • mie
  Så fin og flink du er!
  Forresten er hunden din fantastisk skjønn. hvilken rase er et?

 • Ida
  Du er så ekte og så herlig! 😀 og guri som du har peiling på mote. Hadde vært veldig moro å se flere slike serier med deg!:-)

 • Marianne
  Hei Eirin:-)

  Først og fremst må jeg bare si at bloggen din virkelig inspirerer meg!
  Jeg har et spørsmål til deg som ikke har så mye med innlegget å gjøre, men håper det går fint at jeg spør:-)
  I det siste har jeg slitt en del med uren hud, noe som drar ned selvtillitten flere hakk. Er vanskelig å gå ut å møte andre mennesker uten å tenke på det, noe som fører til en del ubehag. Ser ut som at du har utrolig fin hun, og lurer rett og slett på om du har noen tips du vil dele med meg? Trener regelmessig, renser ansiktet og spiser forholdsvis sundt. Og vet ikke om så mye mer jeg kan gjøre.

  Tusen takk for den gode bloggeren du er:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marianne! Jeg tror det har svært mye med det genetiske å gjøre. Det høres ut som om du ikke har noen andre faktorer som spiller inn! Da vet jeg ærlig ikke 🙁 Håper det går over med tiden. Jeg slet med urenheter tidligere jeg også, men det er jeg heldigvis kvitt!

 • hanne
  Hei søte du!
  Skinnbuksen din er så utrolig fin og akkurat slik jeg har vært på jakt etter – hvor har du kjøpt den? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanne! Tusen takk! Skinnbuksen er fra Lindex 🙂

 • Marte
  Du burde lage talk show!

 • åh du har så fin stil Eirin! Hvor er den svarte «teddy» jakken din fra i videoen der hvor du viser favorittplaggene dine? 🙂

 • Andrea
  Jeg vet dette ikke har noe med innleget å gjøre og spørsmålet mitt høres sikkert rart ut, men kan du lage profil bilde på YouTube kanalen din?

 • Celine
  Wow, hvor er den grå kåpen din fra? Dødsfin

 • Martine
  jeg har et lite spørsmål. Brukte oppskriften din her http://eirinkristiansen.blogg.no/1366199571_healthy_protein_waffl.html til å lage vafler nå nettopp. Det som skjedde var at når jeg lukket vaffelhjernet este det masse røre ut på sidene av jernet, og når jeg åpnet etterpå satt vaflene fast i jernet og jeg måtte skrape de ut.. De var tynne som papir etterpå. Har du opplevd dette før og vet du hva som kan være årsaken? Tenkte kanskje det måtte være bakeproteinet eller mandelmelet? Håper på svar 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! For meg høres det ut som om du ikke har smurt jernet + brukt alt for mye røre. Eller? Fulgte du oppskriften, smurte jernet og brukte passe mengde røre så skal ikke dette skje. Har laget vaflene en hel haug med ganger! :O

 • Pernille
  Du har en så herlig personlighet Eirín, og stilen din er bare helt fantastisk!

 • Marlene k h
  Hei! Bladde litt i arkivet ditt for å finne ut av dette med fant ingenting. Mine foreldre er på jakt etter en maltipoo-valp, hvor kom du i kontakt med de som solgte deg din? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Via finn.no. De driver dog ikke med oppdrett! Jeg ventet i mange måneder før det dukket opp en maltipoo.. Men så verdt det!

 • ingeborg
  Hei Eirin 🙂

  Har du trenchcoaten selv? Vurderer å kjøpe den, men syns den så litt ulik ut på bilde i forhold til videon 🙂

 • Marte
  Hei. Linken på den fantastisk fine blondekjolen fungerer ikke, kan du poste en ny link? 🙂

 • Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du absolutt vurdere et yrke innenfor tv! Det faller så naturlig for deg, og fanstastisk å se på 🙂 Du strååler!!

 • ragnhild
  du er virkelig bare helt nydelig, Eirin!!!

 • Lotte
  Gøy å følge deg!
  Jeg har et spørsmål, for tidligere har du sagt at du får mye inspirasjon ved å lese magasiner og blader. Vil du dele noen av favorittene? Og, følger du noen spesielle mote og interiørblogger?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lotte! Jeg leser Elle, StyleMag, StyleInteriør, Det Nye, ShapeUp, Bonytt, Costume.. 🙂 Vil ikke nevne noen spesielle blogger. Følger stort sett alle de største bloggene innimellom! Klem

 • Sara
  Hei! 🙂
  Gratulerer med kjempe fin serie om jakten på den franske stilen! Veldig inspirerende og du passet perfekt til å fronte den serien der! 🙂 Du er kjempe flink!

  Jeg lurer på om du har link til klærne du har på deg i andre episoden? Det skjørtet du har på deg der og den grå kåpen så veldig spennende ut! 🙂
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Først og fremst, tusen takk 😀 Jeg har dessverre ikke link til klærne. Jeg fikk dem bare utlevert den dagen, og mener de var fra en eldre kolleksjon :/ Klem

 • Sebina
  Du er så fin og smuk! Kan rigtig godt lide de ting du poster på din blog, og du er så super charmerende i denne cool video! Jeg er fan 😉

 • Beate
  Så utrolig flink du er!
  Den hvite genseren du hadde på deg (den med høy splitt på sidene) var sååååå fin! Hvor er den fra? Er det lenge siden du kjøpte den?

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Beate! Den er fra Zara og ble kjøpt i oktober/november mener jeg 🙂

 • Ina
  Du er så naturlig foran kameraet! Håper å se deg mer på TV i fremtiden jeg altså 🙂

 • For en herlig video! Du var kjempeflink 😀

Comments are closed.