Ingenting er som å starte den nye uken med en god, sunn og næringsrik frokost på bordet. For min del er en fornuftig og sprek mandag grunnlaget for at motivasjonen til resten av uken skal fortsette. Rart med det! I morges sto hjemmelagde knekkebrød på tapetet, og denne gangen ble de ekstra gode. Spesielt med godt pålegg og en sterk mandagskaffe på siden!

· nybakte knekkebrød ·

· Mine hjemmelagde knekkebrød ·

1 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
2 dl skivede mandler
2 dl sammalt hvete grov
2 dl lettkokte havregryn
1 dl tørkede tranebær
1 dl knuste linfrø
2 ts havsalt
7 dl vann

· Slik gjør du ·

Forvarm ovnen på 175 grader. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og fordel så jevnt utover et bakepapir på et stekebrett. Prøv å få til å tynt lag som mulig, men likevel tett uten hull. Stek så i 10 minutter, ta ut og skjær opp i ruter med et pizzahjul. Sett deretter inn igjen brettet og la knekkebrødene steke i 30 minutter og avkjøl på rist. Viktig! Oppskriften gir ca. to stekebrett med knekkebrød. Nyt med godt pålegg, og oppbevar tørt! Viktig å vente til de er helt avkjølt.. Om du ikke får knekkebrødene så sprø som ønskelig, kan du steke dem noen minutter på rist i varmluft. Da blir de crunchy og crispy som bare det! Bon appétit ♥

· nybakte knekkebrød ·

Nå flyr jeg avgårde til ukens første økt og cardio står på planen. Må den bli god! Fin mandag ♥


Previous Post
Next Post

17 thoughts on “· nybakte knekkebrød ·

  • Kristin
    Når du trener tidlig på morgen, spiser du alltid frokost først? Og spiser du igjen rett etter trening, isåfall hva? 🙂

    • Eirin Kristiansen
      Ja og ja 🙂 Varierer veldig hva jeg spiser!

  • Tina
    Hei, dette skal jeg teste ut 🙂 Jeg har desverre ikke sammalt hvete grov, går det evt ann å bruke andre mel typer? 🙂

  • Bell
    Mmm, det finnes så utroligmange gode knekkebrødoppskrifter. Min yndlingsoppskriftinneholder det meste fra din oppskrift, men i tillegg tar jeg i gresskarkjerner & knuste valnøtter, fantastisk smakfullt! Ekstra gode når de fortsatt er ferske, sprø og varme rett fra rista <3 God treningsøkt til deg! Jeg har en del ærender, før det blir crossfit i ettermiddag 😀

  • Åh, de knekkebrødene må jeg virkelig prøve! Er så glad i det, så tusen takk for fin oppskrift 🙂 Ha en fin mandag, og kos deg på trening!

  • Naomi
    Elsker bloggen din! <3

    Hvilke rase er hunden din? <3

  • Yum, det så nydelig ut! Utrolig hvor mye mer apetitlig mat ser ut med litt fargerik frukt og grønt til! Her er kaffe og planlegging av den kommende uka alfa omega på en mandag. Ha en fin dag! <3

  • Marita
    I den andre episoden fra paris har du på deg en grå kåpe. Hvor er den fra? Den var sykt fin!

  • Marie
    Wow altså! Du er et godt forbilde og så utrolig inspirerende, gleder meg til å lese bloggen din hver dag <3 Klem

  • Å, disse må jeg teste ut! Jeg er jo knekkebrødspiser nummer 1. Og sier i allefall ikke neitakk til noen som er hjemmelaget 🙂 Jeg håper du har en kjempefin start på uken <3

  • De så gode ut! Hjemmelaget knekkebrød er så utrolig er så mye bedre 🙂

  • Mariam Valentina
    Hei, jeg lager også knekkebrød, men jeg får de absolutt ikke så fine som dine når jeg skjærer dem ut. Hvordan gjør du det? Jeg bruker pizza skjærer, men går likevel ikke så bra.

    Elsker bloggen din forresten, utrolig inspirerende! Jeg har vært leser i mange år nå! 🙂 Klem.

    • Eirin Kristiansen
      Du må skjære dem etter at de har stekt i 10 minutter, og så sette de inn igjen i ovnen i 30 min. Da er det enkelt å få de fine! Står i oppskriften 🙂 Lykke til!

Comments are closed.