Her om dagen fikk jeg spørsmål om ikke jeg kunne dele mine beste juiceoppskrifter.. Såklart jeg kan! Jeg har silt ut mine tre på topp, som støtt og stadig går gjennom juicemaskinen. Ingenting er som å starte dagen med et glass med ferskpresset juice. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg bare helt fantastisk da! Kroppen smiler, humøret smiler.. I feel oh so fresh!

juicy fav's

· Clean Green ·

Vel, jeg elsker grønne juicer. Det er det beste jeg kan få servert! Denne er en slager av en favoritt. Her er ingrediensene du trenger:
1/2 lime · 2 grønne epler · Liten håndfull mynte · 1-2 cm ingefær · 2 appelsiner · 1/2 agurk

juicy fav's

· Bottled sunshine ·

Denne oransje drømmen gir immunforsvaret et realt boost! Og en deilig følelse av sommer..
Du trenger: 3 gulrøtter · 2 appelsiner · 2 grønne epler · 2 cm ingefær · 1/2 sitron

juicy fav's

· A Minty Pineapple ·

Ananas i juice er en fantastisk tilsetning smaksmessig, spesielt med litt grønt oppi!
Du trenger: 1 ananas · 1/2 lime · En god håndfull grønnkål (eller spinat) · 1 neve mintblader ·1 grønt eple


· Some basic juicing tips ·

 Frys ned fruktkjøttet som er igjen etter juicen og lag en smoothie ved en senere anledning sammen med litt mager kesam og kokosvann! Da slipper du å kaste bort nyttige rester og i tillegg får du i deg masse fiber fra fruktkjøttet. Deilig er det også! Om du lager en grønnsaksjuice kan du også bruke det resterende fruktkjøttet til en puré som tilbehør til middag. Supersunt og supergodt!

Mange spør meg ofte om hvordan jeg får så mye juice ut av små mengder. Hemmeligheten er og la frukten og grønnsakene være romtemperert. Spesielt applesiner og lignende sitrusfrukter! Da trekker fruktsaften seg ut av selve skallet.. ♥

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “juicy fav’s

 • Johanne
  har testet alle og de er helt amazing!!

 • Wow! Så utrolig kjekt! 😀 Dette passer meg midt i blinken! Den i midten må jeg bare prøve, for den så kjempegod ut. Du er så flink til å skrive om ting som inspirerer, stå på! 🙂

  Klem <3

 • Elise
  Hei Eirin! Kan du skrive et innlegg om hvordan du oppbevarer sminken både hjemme og på reise? Her ligger alt som regel slengt i toalettvesken hele tiden, og det er vel kanskje ikke så bra.. Ha en fin onsdag!

 • Nam, for et fristende innlegg! Nå er det lenge siden jeg har brukt juiceren, så kanskje det er på tide 🙂

 • karoline
  så noen som hadde kommentert dette som du ikke hadde svart på, og vil og gjerne vite det!

  hei! Kan du lage et innlegg om sminken din og alle meglelakkene dine? 🙂
  du er så naturlig sminket og jeg har sett to lilla-ish neglelakker jeg er blitt forelsket i!!

 • Love this, totally gonna try these!! 🙂

 • Åh, tusen takk for flotte oppskrifter! Har lenge ønsket å lage slike juicer selv, det ser så godt og friskt ut 🙂 Hvilken juice-maskin har du? Har sett på flere, men er så usikker på hva som er «trygt» å skaffe…

 • Margrete
  Har du noen gode oppskrifter som ikke inneholder epler? 🙂 (Jeg er allergisk)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du kan jo bare erstatte dem med noe annet 🙂 Pærer?

 • Lisa
  Elsket inlegget! Håper du kommer til å ha flere som dette!! ;D

 • Tusen takk for at du lagde innlegget <3 Skal garantert prøve 😀

 • Åå, jeg elsker de glassene du har juice/smoothei i! Hvor får du kjøpt de?

 • E
  Åh, gulrot, appelsin og sitron er min favoritt 🙂 Men har nylig prøvd en ny som også var ganske så bra! 2 grønne epler, 2 appelsiner og 1 sitron – surt, men yum! Du må prøve den 🙂

 • Martine
  Ville bare tipse om min juice favoritt!
  Du trenger 2 grønne epler, en god håndfull med spinat, 1/3 sitron, 1/4 agurk, en stang med selleri, 2-3 cm ingefær 🙂
  Mulig du allerede har prøvd den, men må si meg enig i at de grønne juicene er best!
  Ett lite tips til, mulig du allerede vet om dette også, men du får ut mest juice ut av spinaten hvis du presser det mellom eplene 🙂
  Klem!

 • Aylin
  Hvor er de glassene med håndtak fra, kjempe stilige! Er de også fra ikea?

Comments are closed.