office details

Det lille hjemmekontoret mitt er stadig i forandring. Hvem skulle tro at en så liten plass skulle kunne bli gjort så mye med? Jeg blir liksom aldri helt tilfreds! Likevel må jeg si at denne lampen gjør seg, og jeg synes den er knallfin. I love my pineapple!

office details

Nå er leiligheten vasket og klar for en fresh start på den kommende uken. Det eneste som gjenstår nå er meg selv! Jeg har enda ikke kommet meg i dusjen etter dagens treningsøkt, men jeg har lagt frem både neglelakk, ansiktsmaske, produkter og koseklær. Jeg skal rett og slett avslutte denne helgen med et aldri så lite (og etterlengtet) hjemmespa! Fin søndagskveld videre ♥

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “office details

 • Eisabeth
  Hei!
  Har sett på denne lampen på nettet, går det å bytte skjerm på den? 🙂 Den hadde vært perfekt her med hvit skjerm!

  • Eirin Kristiansen
   Det går fint! Jeg har lyst til å bytte selv til en litt større og ha den i stuen.. 🙂

 • Cecilia
  Er den fra Åhlens? 🙂

 • Carina E
  Åå, så fin den var. Hvor er den fra? Den kunne jeg tenkt meg 🙂
  Har nettopp lagt frem neglelakken jeg også, godt å ha litt kvalitetstid for seg selv. Gjør meg klar for en stor varetelling’sdag imorgen. Joho!!

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Åhlens 🙂 Såå enig! Good luck!

 • Fancy, liker det! Håper du får en fin søndagskveld, og en fin uke som kommer <3

 • Marte
  Jeg har et spørsmål du på ingen måte må svare på.. Men hva var karaktersnittet ditt etter vgs? 🙂

 • julia
  heihei ! guud så fin lampe !! hvor får man kjøpe den 😀 !

 • Elin
  den var utrolig kul! Skal snart pusse opp rommet og tror den kunne blitt fin! Hvor har du kjøpt den?

 • Maria
  så fin! Hvor er den fra? 😀

 • Eirin
  åh, så fin!! hvor er den fra?

 • Nydelig lampe! 🙂

 • Jag ÄLSKAR lampan 🙂

 • june
  dette er bare en ting jeg lurer på 🙂 etter du hadde sagt hvordan du følte det siste året på VGS har noen sagt unnskyld på en måte? noen av de som ignorete det du sa? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   En, som i grunn ikke var en del av det en gang. Men det sjokkerer meg ikke!

 • Haha, så søt den var!

 • Serina
  For en pen lampe, helt unik! 😀

 • Kjempe kul lampe! Elsker ananas motiver og pyntegjenstander. Stilig!

 • Renate
  Anbefaler deg å se denne: https://www.youtube.com/watch?v=QzWctjryrso
  Denne ga meg masse inspirasjon til å holde meg organisert 🙂
  Ha en fin dag. Klem<3

 • Irina
  Hei, søte Eirin! 🙂
  Jeg har noen spørsmål til deg.. Du har skrevet flere ganger at du kjøper Nike skoene dine på ebay, og da lurer jeg på om du vet om noen som selger billige Nikes på ebay? 🙂 har du noen tips? Lurer også på om man evt. får toll eller mva når man bestiller sko derfra? Lønner det seg? På forhånd takk! 🙂
  Du er virkelig en stor inspirasjon for meg, og jeg får en skikkelig god følelse av å besøke bloggen din 😀 Ønsker deg en fantastisk fin mandag og uke! Stor klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Irina! Alle Nikes på eBay er rimelig. Bare til å gjøre et søk i søkefeltet 🙂 Det er aldri toll på sko, uansett hvor du bestiller dem fra. Det er så digg! Ønsker deg en riktig fin mandag tilbake 🙂 Klem!

 • Så fint! Jeg må seriøst gjøre noe med kontorplassen min, for den ser ikke ut… Hihi 🙂

 • Ida
  Hei! Hvor er den fine duken på bildene fra? 🙂

 • Irina
  Så jeg må bare betale det skoene koster evt. frakt og ikke noe annet? 🙂 Mva eller sånn?

 • Jeg elsker sansen du har for både mote og interiør! Du er utrolig dyktig til å ta fine bilder, og ikke minst skrive innleggene 🙂

 • Sophie
  Hei! Hvor er notatboken fra? 🙂

Comments are closed.