I dag er den nyeste utgaven av ShapeUp å finne i butikkhyllene, og jeg må vel få være litt stolt av at jeg får pryde coveret til bladet jeg har lest i såå mange år. Supergøy er det, og jeg er så takknemlig! Tilbakemeldingene har strømmet på, og jeg kan ikke si annet enn tusen takk. Føler jeg gjør det ofte – men det er vel positivt! Dere er jo alltid så snille! Må innrømme at jeg synes det er liiitt småkleint også. Det blir ikke akkurat en del av «coffee table» bunken min. Haha! Men man er vel alltid ens største kritiker..

· covergirl ·

Booom!

· covergirl ·

Jeg synes intervjudelen og treningsreportasjen ble veldig bra. Litt ulikt meg, men jeg liker det!

· covergirl ·

Selve shooten var fantastisk gøy! Jeg kunne ikke hatt et bedre og mer motiverende team rundt meg. Tross forkjølelse, jetlag etter New York og kanskje min livs verste form sier jeg meg fornøyd med sluttresultatet. I love ShapeUp!

Previous Post
Next Post

68 thoughts on “· covergirl ·

 • Karoline
  Du ser smashing ut! Nydelig deg 🙂 Skal kjøpe bladet i morgen, og som eg gleder meg 🙂

 • Jeg ble så glad da jeg fant ut at shapeup kom ut i dag! Måtte rett på butikken å kjøpe det, hehe 🙂 Har gleder meg til å lese denne utgaven!

 • malin
  du brude være stolt! <3 du er helt fantastisk pen og har en kropp du må være stolt av ! du står på og inspirerer! du er hvertfall min inspirasjon, du stråler 🙂

 • Marthe
  Hei! Vil bare si at du virker som en utrolig flott jente – både på innsiden og på utsiden. Du inspirerer!

 • Tonje
  Du inspirerer så masse Eirin, så deg på forsiden er jo helt perfekt!
  Hvor er forresten buksene/tightsen fra? På utkikk etter akkurat sånne 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk for det, Tonje! Skinnbuksen er fra Lindex 🙂

 • Camilla
  Herregud, du er flott! Hvor er buksa fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Buksen er fra Lindex 🙂 Takk for det <3

 • Eirin
  Du ser fantastisk ut! Fordi du alltid er positiv, blir jeg alltid litt ekstra positiv av smilet ditt 🙂 Skal bli en fin fornøyelse å gå i butikken denne månden når du pryder forsiden! SÅ FIN

 • Dette må du BARE være stolt av! 😀 Ikke noe å være kritisk til seg selv for dette. Så stort å være med i bladet! Du ser som alltid fantastisk ut. Et naturlig og sunt forbilde. Me like

  • Eirin Kristiansen
   Du har så rett! Litt lett for.. Tusen takk, Veronika 🙂

 • Bell
  Fiiineste deg! 😀

 • Hege
  Så fantastisk! Det må jeg skaffe meg 🙂 Jeg lurer på en ting og blir veldig glad hvis du kan svare på dette, i ett innlegg eller noe kanskje 🙂 men skjønner om du ikke gidder. Det jeg lurer på er om du har noen tips til god, enkel og sunn lunsj man kan spise på jobb? Har mulighet for å oppbevare i kjøleskap, men ikke noe som krever mye tilberedning 🙂 Blir veldig glad hvis du har noen tips, er så matlei haha

 • Har ringt hjem til norge for å få noen til å kjøpe det for meg, gleder meg til å lese! 😀 You look amazing!

 • Isabell
  Du er så inspirerande, og ikkje minst vakker! Superfint cover!

 • Vilde
  Du er en inspirasjon for så mange mennesker, så det passer perfekt med deg på fremsiden av ShapeUp, Eirn!! <3
  Fryd og lese bloggen din! Et lite spørsm., hvor er den blå skjorten din fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så fint sagt av deg <3 Koselig å høre! Bomullsskjorten er fra H&M 🙂

 • aapett
  Du ser helt fantastisk sunn og sterk ut! Og for en glød. Bra jobba, Eirín. Jeg er glad det finnes forbilder som deg! Og så smeltet jeg helt av intervjuet. Skikkelig girlcrush. Haha. Stå på 😀

 • Du ser helt fantastisk ut eirin og inspirerer så utrolig!Etter bloggerne og intervjuet med deg +++ så må jeg bare si at du virker som er super herlig og positiv jente! stå på 🙂

 • må si jeg slang bladet med på kjøpet når jeg var å handlet idag! Måtte bare ha det ! Du såg helt fantastisk ut på coveret og elsket sidene av deg 🙂 du er en veldig stor inspirasjon for meg Eirin! En helt fantastisk jente med så mye god energi:) masse klemmer fra meg!

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Julie! Gode klemmer tilbake <3

 • Søte og pene deg! 🙂 Så gøy!

 • Sarah_e_95@hotmail.com
  Så utrolig flott du er! Du var også kjempesøt i filmsnutten med La Redoute, gleder meg til å se mer 😀

 • Anita Løtveit
  Jeg måtte smile for meg selv da jeg oppdaget at du var på fremsiden av favoritt bladet mitt. Ingenting er mer perfekt enn favorittbladet og favoritt bloggeren i eit og samme blad 🙂
  Nå gleder jeg meg bare til jeg skal ta meg tid til å kose meg med å lese bladet. Du inspirerer meg så enormt mye i hverdagen!
  Du stråler virkelig! 🙂
  Klem til deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Så herilg du er, Anita! Tusen tusen takk 🙂 Klem tilbake <3

 • julia
  kan jeg spørre om det er denne jakken du hadde på deg på det instagram bildet fra oslo, etter costume awards?http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/gensere/rebecca-stella-for-nelly-1407/fury-zipper-cardigan-140747-14/
  og hvis det er den, hvilken strl har du?

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det er det ikke 🙂 Min er fra Mexx

 • Malene
  Hva heter skinnbuksen Eirin? Og hvor er overveldende fra, den blå bkysen/skjorta?

  • Eirin Kristiansen
   Den heter ingenting. Står bare Lindex i den! Den blå bomullskjorten er fra H&M 🙂

 • Karoline
  Du er så fin! Jeg blir helt målløs!! Du inspirerer meg både med treningen og stilen din! Hvor er den blå skjorten fra?:-) Den var helt nydelig!

  • Eirin Kristiansen
   Så snill du er, og så gøy å høre! Takk! Skjorten er fra H&M 🙂 Veldig fin.

 • Carina
  Gratulerer så mye, med coveret på Shape Up

 • Du ser så utrolig smashing ut på det bildet!

 • Sara
  Helt nydelig er du, virkelig! Du stråler, ingen tvil om at du er et eksempel på utrykket; du er din egen lykkesmed. Bare se hvor langt du har kommet ved å være deg selv til fingerspissen, det kaller jeg inspirasjon det. Unner deg all hell og lykke Eirin!

 • Anette
  Wow, du ser fantastisk ut! Må bare si at du er utrolig inspirerende. Du virker som et så utrolig bra og herlig menneske, som inspirerer meg på alle mulige måter. Er det noen som fortjener å være på forsiden av det bladet, så er det deg. Kommer til å være det første jeg kjøper neste gang jeg er i butikken! Pleier vanligvis ikke å kommentere blogginnlegg, men følte for å si det! <3

 • Jeg abonnerer på Shape Up så fikk den nyeste utgaven i posten for noen dager siden. Så heldig og flink som har kommet deg så langt som på fremsiden av et magasin, det må du vere stolt av! Heier på deg Eirin 🙂

 • Gratulere så mye! Du er vakker 🙂

 • Laura
  Skulle ønske jeg kunne få fat på et eksemplar også! Det går dog nok ikke an i Danmark, æv bæv, hehe 🙁 Men fint ser coveret ud!

 • Julie
  Så gøy 🙂 Vet du hvor den hvite tskjorten du har på coveret er fra?

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra H&M 🙂 Er egentlig litt lang, den er klippet!

 • Kathrine
  Du ser helt nydelig ut <3 Men jeg har et spørsmål, du har ikke skrevet så mye om studiet ditt, går du ennå på journalistikk? 🙂
  Ha en fin dag videre!

 • Eirín, this is amazing! I can’t believe your on that cover! you look amazing! if it was a german or english magazine, id go and buy it right away. too bad ): but aww i am so happy for you!
  xx

 • Så flott du er! Gratulerer med superfint cover 😀

 • Emilie
  Så fint cover!! Hva løper du 1 mil på? Jeg skal sette meg nytt mål nå, men vet ikke helt hva jeg burde forvente 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Emilie! Har ikke løpt milen på evigheter. Med tanke på det tipper jeg rundt en time 🙂

 • Jeg abonnerer selv på ShapeUp og blei såå glad da det dumpa ned i postkassa med deg på forsida! Er bare enda gøyere å lese!

 • Kristine
  Ikke bruker jeg å kjøpe magasiner, og ikke bruker jeg å kommentere på blogger. Men idag er et unntak. Da jeg såg deg på forsiden av shape up i dagligvarebutikken måtte jeg bare kjøpe det, og samtidig legge igjen en liten hilsen på bloggen din. Du er en sann inspirasjon Eirin og jeg ønsker deg alt godt 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Åå, tusen takk Kristine 😀 Så kjekt å høre!

 • Martine
  Kjøpte bladet i dag og du ser helt fantastisk ut! 😀 For en stor inspirasjon du og historien din er. Du er et veldig godt forbilde for oss jenter, stå på!:)

 • Helene
  WOW, du ser superfresh ut! Du har ikke annet å gjøre enn å være stolt av dette! <3

 • elisabeth
  Du skriver at du var i ditt livs verste form, men så lenge som jeg har fulgt deg så synes jeg aldri du har sett bedre ut! Du ser rett og slett SUNN og fit ut! Det er jenter som deg vi jenter burde ha som forbilder, og det er en kropp som din flertallet av gutter virkelig beundrer. Du skal være stolt av deg selv – og før du er selvkritisk; tenk godt over alle jenter som drømmer om å se ut som deg.

 • Marie
  Du ser utrolig smashing ut på forsiden :3 Måtte selvsagt kjøpe bladet!

 • Marthe
  Hvilket senter trener du på? 🙂 vet du om noe bra senter i Bergen sentrum? 🙂

 • SÅ gøy å se deg på coveret av shapeup! Og kjempefint intervju inni bladet, samt bilder av øvelser med medisinball! Stå på, du er virkelig et godt forbilde! 😀

 • Elise
  Du ser så flott ut, Eirin! Syns du virkelig er et godt og sunt forbilde for unge jenter. Stå på! Kan jeg spørre om hvor den svarte skinnbuksen du har på deg er fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, ELise 😀 Den er fra Lindex!

 • frida
  Du ser smashing ut! Jeg kjøpte faktisk bladet pga. coveret/deg, hehe! Kan ikke skryte på meg å være særlig sporty, eller å kjøpe slike blader, men det skal du og redaktøren ha, det var et utrolig innbydende og positivt cover 😀 Blir glad av å se på det liksom!

 • Malin
  Du er inspirerende! Og har utrolig fine hvite tenner! Hvilken tannblekning bruker du?
  Eller bleker du dem hos tannlegen? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Malin! Jeg bleker tennene mine svært sjelden.. Typ 3 ganger i året sikkert! Da bruker jeg Crest 3D White strips. Kjøper de på eBay 🙂

Comments are closed.