Innlegg i samarbeid med La Redoute

God mandag, fine! Som dere kanskje husker var jeg i Paris med La Redoute for en liten stund tilbake, og endelig kan jeg fortelle dere hvorfor. Jeg ville nemlig finne hemmeligheten bak den franske stilen, og jakte på tips og råd som er essensielle for å kunne få den uanstrengte, men likevel perfekte, franske, chice looken. StylistaTV fulgte meg, og første episode er endelig ute ♥


I’m in love with Paris!

Den franske stilen har fascinert meg lenge. Hva er det som gjør at franske kvinner kan se så fresh og fin ut, selv uten å anstrenge seg? Det første som slår meg er måten de bærer antrekkene sine på, og jeg tror hemmeligheten er at de alle har funnet sin identitet. De bærer klær med selvsikkerhet, og ser både naturlig men samtidig classy ut.

jakten på den franske stilen

Shooting & interviewing in the streets of Paris

Jeg intervjuet flere av gjestedesignerne for den nye kolleksjonen SS15 til Laredoute, og fant fort ut at de franske stilikonene fokuserte på nøkkelplagg og tilbehør. Her snakker vi trench coats, hvite skjorter, den lille sorte, jeans, blazers.. You name it! Tilbehøret de favoriserte var ballerinas, skjerf, vesker, enkle smykker og selvfølgelig.. Røde lepper!

jakten på den franske stilen

jakten på den franske stilen

jakten på den franske stilenjakten på den franske stilen

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

· Her er noen favoritter fra SS15 kolleksjonen. Se alle favorittene mine HER! ·


I neste episode avslører jeg mine beste tips til hvordan man kan få den perfekte franske stilen. Don’t miss!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “jakten på den franske stilen

 • ingrid
  lurte på hvor den hvite jumperen med sånn «kutt» nederst er fra, den du hadde på deg i videoen? tuusen takk for svar<3
  klem

 • Anette
  Så flink du var!:) Artig å se <3

 • Så gøy, og så flink du er! Gleder meg til å se neste episode 🙂

 • Ingvild
  Kan du fortelle hvordan du har fått Billy til å lære å ligge/sitte så fort?

  • Eirin Kristiansen
   Han lærte seg å sitte dagen etter jeg hentet han. Lar han snuse på en godbit slik at han vet at jeg holder den, sier sitt, og så fort han sitter roser jeg han og gir han godbit. Etter x-antall ganger skjønner han at sitt betyr sitt.. Ligge lærte jeg han etterpå, og da holdt jeg godbiten på gulvet rett under han, slik at han ble tvunget til å ligge for og få tak i den. Til slutt skjønte han at det var «ligg» 🙂

 • Wow Eirin, så utrolig kult!
  Dette passet deg skikkelig godt (med tanke på journalistikken). Så flink du er! 🙂

 • Rebecca
  Hvilket hotell bodde du på? Jeg elsket den blomstrete tapeten!!

  • Eirin Kristiansen
   Uff det aner jeg ikke :O Var ikke jeg som booket det.. Men er ikke til å anbefale, foruten den vakre tapeten! Hahaa

 • Erla
  Åh du er så skjønn!!!!! Og jeg digger stilen din! Ser jeg etter inspirasjon til et nytt innkjøp , finner jeg alltid noe jeg liker her.

  Ville bare ønske deg en fortsatt fin uke!

 • rebecca
  Hvilket hotell bodde du på? elsket blomstene på veggene!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg aner ikke hva det heter :O Jeg booket det ikke.. Skulle gjerne hatt en bit av tapeten med meg hjem! Haha

 • Lene
  Så gøy! Og så flink du er! 😀

 • Renate
  Guri så fin du er! Hvordan hudsminke har du på deg her? 🙂 Klem!

 • Henriette
  Du er så vakker og god. hvor er kåpen din fra?

 • Wow! for en inspirerende og gøy video. Så flink du er!! 😀

 • Martine
  Åååå, du er bare så utrolig skjønn! Helt flawless <3 Elsket denne videoen. Du er så naturlig og engelsken din er fantastisk! Gleder meg til neste episode, fineste Eirin! Ha en fin kveld 🙂 Klem fra Martine

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk, Martine 😀 Så hyggelig å høre! Fin kveld til deg også <3

 • Jenny
  Så gøy Eirin 😀 Jeg har lest bloggen din fra starten (begynte med den du slettet, også ble jeg SÅ glad når du begynte opp igjen!) og det er virkelig gøy å se hvor langt du har kommet med bloggen din. Den er jo ganske anneredes nå synes jeg enn der du begynte, men den kler deg, hvis det er riktig å si 🙂 Også er det jo så bra at du er akkurat den du er og har muligheten til å være ett godt forbilde ved å skrive de tingene om å være såkalt «asosial og kjedelig». Jeg kjenner meg veldig igjen, og fordi jeg har slitt (og sliter ennå) med depresjon og spiseforstyrrelser har jeg tenkt det er grunnen, men det er fint å få høre andre skrive om det, for det gir meg litt andre synsvinkler og muligheten til å tenke at ikke ALT er feil og sykdomsrelatert. Jeg elsker nemlig å være alene, og det trenger ikke alltid være fordi jeg er «syk» og feil 🙂 Så takk! Tror du hjalp MANGE som ikke snakker om dette i det hele tatt, som føler seg utstøtt. Fantastisk!

  Takk for all inspirasjon og gode eksempler på det å være sunn og glad. Du utstråler ihvertfall det veldig godt gjennom bloggen din og instagram. Håper du får oppleve mye morsomt videre! Klem til deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   For en deilig kommentar å lese, Jenny! Så utrolig snill og god du er 🙂 Tusen takk for fine ord. Ønsker deg alt godt <3

 • solveig
  hei! hvilket kamera har du (det hvite). Er du fornøyd med det? 🙂

 • Anna
  Herlig! Du er så pen! Hvilken leppestift bruker du på filmen, den rød? 🙂

 • Anette
  Åh videoen ga masse inspirasjon! Du passet veldig godt som «hovedrollen» 🙂 Gleder meg til å se neste!

 • Så morsomt! Gøy og litt anderledes enn hva andre bloggere har gjort:)

 • Julie
  Hva heter den røde leppestiften du hadde på filmen? 🙂

 • Madelen
  Du er så herlig! Har lest bloggen din i mange år men har få ganger lagt igjen en kommentar, må bli flinkere til det, det fortjener du jo! Så fantastisk ekte og søt person du er. Har aldri tvilt på at det, men gjennom videoer stråler jo dette frem:-)
  Du er daglig inspirasjon og motiverer meg! Ha en superfin dag:-))

 • Ina
  Du er så skjønn! Elsket det lille hoppet 😀

 • Herregud, så flink du er! Virkelig et naturtalent. Håper du er stolt av deg selv! :* Har du tenkt deg på Vixen Blog Awards i morgen, forresten?

 • Så utrolig stolt av deg, Eirin! 🙂

 • Så utrolig spennende! Og så naturlig du var, det såg lekende lett ut for deg! 🙂 Dette må du jammen meg være stolt av! Gleder meg alt til neste episode – spennende å bli kjent med din stil mer, og hvorfor du liker den franske stilen! Du har jo en fantastisk fin klesstil allerede, og er veldig inspiserende 🙂 Og så er du veldig skjønn, det må jeg bare si! Ha en forsatt fin uke 🙂

 • Henriette
  Måtte bare smile av denne videoen! Så utrolig søt du er.

Comments are closed.