God søndag, dere! Vel, i går takket den fire år gamle, vakre, hvite MacBooken min for seg som dere sikkert merket her inne. Det var nesten litt vemodig, fordi det er den jeg begynte å skrive fra i utgangspunktet her til dere. Men på en annen side er det ikke til å legge skjul på at motivasjonen til lengre og gode innlegg har dalt de siste ukene.. Det har bare vært så tidskrevende fordi den har vært så vanvittig treg! Alt har tatt dobbelt så lang tid som det burde, så det var vel bare en god ting at den gikk kaputt. Dette er min første post fra den nye, og jeg får nesten sommerfugler i magen fordi alt er så lett og lekent igjen. Nå koser jeg meg!

my new bestie

· Say hello to my new blogging partner ·

my new bestie

· P.S. Weheartit profilen min kan dere se HER ·

Den gamle MacBooken gikk ut av produksjon for år tilbake, og jeg må si at jeg savner at den nye ikke er hvit og glossy. Men jeg tar saken i egne hender! Senere i dag skal jeg hive meg rundt å sjekke ut DIY-innlegget mitt med marmor-looken. Jeg går bare ikke lei! Jeg tenker også å lage en ny bakgrunn som jeg kan dele med dere om det er ønskelig.. Rett og slett gi den en makeover! Nå ser jeg ser frem til flere gode år fremover med min nye MacBook. Gleder meg til å oppdatere dere! Ha en deilig søndag ♥

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “my new bestie

 • Gratulerer så mye med den nye maccen!! Du vil nok bli fornøyd selv om den ikke er hvit, med litt marmor dekorasjoner! Ha en fin søndag, fine du <3

 • E
  Følelsen av en ny MacBook er fantastisk! Jeg hadde den samme hvite som deg, men fikk en ny Macbook Pro i høst. Var litt trist fordi jeg var så glad i den andre (var tross alt min følgesvenn i over 4 år), men det er så deilig at ting går en del raskere, og ikke minst gøy å lage nye bakgrunner og styre litt 🙂 Ha en herlig søndag, fine deg! <3

  • Eirin Kristiansen
   Så enig! Deilig søndag til deg også 😀 <3

 • Gratulerer så mye med ny! Jeg hadde også den hvite macbooken i et par år før den sluknet og jeg kan ikke si at det var helt feil å la fingrene gli over det nye tastaturet på min nye mac.. 🙂 Ser frem mot mange fine innelgg fra deg, som alltid!

 • Cecilia
  Er det Pro Retina? Den skaffet jeg meg, og den er vidunderlig! Og skjerm og farger er spektakulære! <3 Kos deg!!

  • Eirin Kristiansen
   Ja, det er det! Jeg er sjokkert over bildeforskjellen og oppløsningen. Fytti rakkern rå bra 😀 I will!!

 • Silje
  Hei Eirin! Jeg har et spørsmål som jeg håper du kan svare meg på. Jeg bare lurer på hvordan du organiserer og oppbevarer alle bildene dine? Siden du blogger går jeg ut i fra at du sikkert har veeldig mange bilder, legger du de etterhvert over på harddisk med organiserte mapper ol.? og hvilket bildeprogram bruker du på macen? Selv har jeg iphoto, men vet ikke om jeg er så veldig fornøyd med det…

  Ellers vil jeg si at jeg virkelig elsker deg og bloggen din, den inspirerer meg veldig både når det kommer til trening og klær 😀 Klem fra meg!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Silje! Etter en periode når jeg har samlet opp mange mapper legger jeg de over på en harddisk. Jeg pruker Picasa til å oppbevare bildene mine og redigere dem i. Lett og greit synes jeg 🙂 Stor klem!

 • Gratulerer med ny mac! Jeg hadde også den hvite og syns definitivt den var finest, men byttet den ut da jeg begynte å studere for to og et halvt år siden. Deilig med en rask og ny en også 😀

 • Siri
  Du har 5 års reklamasjon på data, so dersom den blir ødelagt har du rett på ny 🙂 berre eit tips!

 • Gratulerer så mye med ny Mac! 🙂 Kjøpte selv en ny PC i fjor høst, og ingenting er bedre enn følelsen av en ny, rask og fantastisk data! Veldig gøy at du fikk mer blogg-lyst også, gleder meg bare enda mer til å klikke meg inn her nå! Ha en fin søndag 🙂

 • Gøy! Enkle gleder 😀

 • Mari
  ÅÅ, ny mac altså! den følelsen er ubeskrivelig! MIn 7 år gamle macbook streiket rett før jul, så sitter her også med en helt ny en, så fantastisk :- D

 • Marie
  Hei!
  Ser du er mye på weheartit!
  Vil bare anbefale pintrest.com også. Du har sikkert hørt om det, men uansett, genial side.
  Du kan finne interiørinspirasjon, oppskrifter, trening, DIY osv. Man «pinner» rett og slett fra andre og legger i mapper selv. Trykker man på «pinnen» kommer man inn på nettsiden det opprinnelige bildet er fra. Med f.eks. oppskrifter, diy er det helt genialt! Da kommer du inn på siden hvor hele oppskriften står.

  Liker godt bloggen din. Du er en inspirasjon!

 • Janne
  Hei!
  Har ikke så mye med innlegget å gjøre, men har noen spørsmål.
  Har du sluttet på journalist studiet?
  Det er så utrolig dumt at du ikke er med på bloggerne nå. Hvorfor valgte du å ikke bli med på ny sesong, eller ble du ikke spurt?
  Jeg beundrer deg og jørgen, virker som at dere har det så bra sammen! Vet hvordan du har det, da min kjæreste er i telemark bataljonen.. Men det går bra tilslutt!! 🙂
  Stå på videre Eirin! Du virker så god og jordnær 🙂

 • Gratulera!! Hadde akkurat den samme følelesen når min gamle mac døde, alt gjekk fra å vera supertregt til fantastisk og fort 😉

 • M
  Ser du innom weheartit brukerene som følger og liker dine bilder?

  • Eirin Kristiansen
   Tjah, av og til.. Er ikke så lett å følge med over 185 000 følgere 🙂 Haha!

 • Louise
  Er det 13″ eller 15″? 🙂 og hvor stort minne er det? Vurderer å kjøpe meg Mac 🙂 klem!

  • Eirin Kristiansen
   13-tommer og 256 GB 🙂 Kjempefornøyd! Klem

 • Mia
  Hei Eirin 🙂
  Gratulerer med ny Mac! Skal ut å kjøpe meg en ny i morgen jeg også, så hadde vært veldig gøy om du hadde lagt ut bakgrunnen du lager, syntes du er så inspirerende 🙂

  Ha en fin søndagskveld. Klem 🙂

 • Så herlig med ny Mac da! Min synger dessverre på siste verset den også, men jeg skal forsøke å holde den i live ett år til, slik at jeg kan skaffe noe helt nytt til studier høsten 2016 🙂

 • Jeg har den samme macbooken som deg og jeg har selv et slikt marmor cover som den gamle din :). Skal love deg at jeg kommer aldri til å ta det bort, så fiint! 🙂

 • Inger
  Jeei, gratulerer! Og jaa, kan du ikke lage noen nye bakgrunner og legge ut? Elsket de du la ut tidligere, og nå lager du de kanskje med litt høyere oppløsning også :p

Comments are closed.