cuddle up

· There’s nothing like hot chocolate & weekend ·

For en deilig morgen! Lørdagen min startet i pysjen ute på tur med Bølle-Billy helt til frosten tok meg. Brrr! Utrolig nok er det meldt snø en uke frem i tid ifølge værmeldingen. Vel, det er det man har digge koseklær og kakao til! Den sukkerfrie kakaoen fra Confecta er så lettvint og god. Jeg hamstrer både den og solbærtoddyen hver gang jeg er på Meny! Lørdagsøkten har jeg bestemt meg for å utsette noen timer, og heller kose meg inne med Billy og «søppel-tv».. Er det lørdag, så er det lørdag! Have a good one ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “cuddle up

 • Nathalie
  Har du noen planer om å skrive mer om trening og din treningshverdag fremover? 🙂 Har savnet treningsinnlegg i det siste, både her og på instagram. Mener ikke dette som kritikk, elsker bloggen din og synes du har mange bra og inspirerende innlegg, men liker ekstra godt innleggene om trening 😀 Ønsker deg en fin helg 🙂

 • Jeanette
  weee,jeg ble så gira når jeg så deg på coveret til Shape up! Herlighet så fin du er.Kjenner meg veldig igjen i det du forteller i intervjuet.Stå på flotte du!

  Den beste hevnen til de som holdt deg utenfor er at det går så bra med deg i dag.Du kan være stolt av deg selv,for du har klart mye.
  Hadde det på samme måte på skolen jeg også,og det er ikke lett å komme seg gjennom slike ting.

  • Eirin Kristiansen
   Tusen, tusen takk. Betyr mye for meg at du sier det, Jeanette <3

 • Herlighet, all creds til deg for å være oppe så tidlig! Den kakaoen såg veldig fristende ut, tror jeg må lage meg en kopp selv, og ta den med i badekaret, haha! Synest det er veldig avslappende 🙂 Håper du og Billy får en fantastisk lørdag sammen, og det er helt lov til å slappe av med <> hihi! Klem 🙂

 • Bell
  God lørdag til deg og Billy <3 jeg spiste marsmellows i går kveld.. Skrudde på ovnen og satte inn et brett med en halv pose marsmallows. Tok de ut når de var gylne, og spiste de med teskje! Supermyke, varme, klissete og gode! Mmmmm, farlig godt 😉

  • Eirin Kristiansen
   Åherreguuud! Vann i munnen :O Jeg spiste en hel pose med vanlige marshmallows i går. Det var himmelsk, haha.

 • Ida
  Hei Eirín! Jeg lurte på om du kunne tenke deg og poste et innlegg om hvordan du har det på «sminkebordet» ditt, om du skjønner hva jeg mener? Tenkte kanskje du hadde gode tips om hvor man kan kjøpe oppbevaringsbokser til sminkekoster osv. Også lurer jeg på om du kunne linke til innleggethvor du har lagt ut bilder av hele leiligheten din? Jeg finner det ikke i arkivet ditt..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Jeg har dessverre ikke noe sminkebord.. Alt ligger i skuffet og toalettmappe 🙂 HER er innlegget med bilder av hele leiligheten. Den ser dog litt annerledes ut i dag 😀 Hehe

 • What. Sukkerfri kakao? Finnes det? Hørtes magisk ut!

 • Anine
  Eirin du er så nydelig! Blir like inspirert hver dag når jeg trykker meg inn her 😀 Er så spent på hvordan du var kledd på Costume Awards, kommer det noen bilder av det? klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anine! Tok en del bilder, men når jeg kom hjem var de altfor mørke og kornete.. Sånn går det når man ikke har med fotografen 😉 Haha!!

 • Eirin
  Hei! Først og fremst vil jeg bare si at jeg er stor fan av bloggen din, og deg! Gøy at noen er litt annerledes (som meg) og tørr å innrømme det! Så har jeg et spørsmål – Hvilke innstillinger har du på kameraet ditt? Du tar så fine bilder. Har samme kamera, men sliter med fokus og at bildene blir litt rødlige. Og hvor kan man få kjøpt ekstra linse til det? Tips? På forhånd takk 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eirin! (æh, så gøy!!) Jeg bruker fremragende auto, og redigerer lyset og fargene på tannhjulet på kameraet. Bare til å trykke seg litt frem 🙂 Linse kan få kjept hos netonnet, elkjøp.. Litt forskjellige steder!

 • Andrea
  Hei. Er veldig intr. i en maltipoo, altså slik som Billy. Lurer på hvordan oppretter du brukte? Har sett på finn, men var kun en annonse, hvor alle var solgt… Hvor fant du din? Og vet du om oppretteren har tenkt på nytt kull i nærmeste fremtid?

  Håper på svar! Hilsen hundeelsker 😉

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Billy ble ikke kjøpt av oppdretter. Det var en familie som fikk kull uten at det var planlagt 🙂 Klem

 • kunne du ha planlagt uken? 🙂 med en treningsplan eller gjøremålplan?

 • Elise
  Kan du ikke fortelle mer om Billy? Er så spent på hvordan det går med han, har selv en hund på bare 1,5 år, så er ikke så lenge siden jeg opplevde valpetiden selv, og den var fantastisk!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elise! Kommer Billy-innlegg i dag 😉

 • Berit
  Kunne du laget slike bakgrunner for hver måned?

Comments are closed.