God morgen fra hovestaden! Nå er hotellfrokosten i magen og kofferten pakket. Det ble en kort visitt for denne gang, men åh – så gøy jeg har hatt det! Costume Awards ble holdt i Gamle Logen, og jeg ble nesten mest fascinert over hvor fint det var i selve lokalet. Alle detaljene, lysekronene.. Nydelig! Det var en hyggelig kveld med prisutdeling, bobler i glasset, fest og mye morro!

costume awards

costume awards

costume awards

Da jeg landet i går dro jeg direkte til salongen «På Håret» i Bogstadveien og ble stylet og skjemt bort av Morrocanoil. Jeg ble nesten en time forsinket, så da jeg var ferdig var det bare til å hive seg i en taxi, dra til hotellet, hoppe i finstaten og komme seg til eventet! Mer bilder kommer senere.. Tenkte jeg bare ville oppdatere dere litt før hjemreisen! Vi skrives senere. GOD HELG ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “costume awards

 • Stine
  Hei eirin 🙂 når du skriver bobler i glasset, mener du da at du har begynt å drikke alkohol igjen ? Mener å huske du skrev det på nyttårsaften også!
  Hilsen stine 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Jeg har aldri vært avholds, så å si at jeg «har begynt å drikke alkohol igjen» blir litt feil. Jeg drikker sjelden / aldri, men feks. på eventer eller noe tar jeg meg gjerne ett glass vin iblant.

 • Maria
  Flotte deg dukket opp i postkassen min i dag;-) Så utrolig gøy! Gratulerer så masse med coverbildet vakre deg:D

 • Mie
  Hei! Den utrolig fine svarte pusejakken din… Hvor er den fra? 🙂 Går det an å bestille den på nett, tror du? Veldig fin blogg!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den er fra Mexx. Går ikke an å bestille den fra nettet tror jeg. De hadde bare fått inn en i hver størrelse i butikken jeg kjøpte den i.

 • Vilde
  Hei!
  Jeg bare lurte på om du kunne skrevet et innlegg om Bergen?:) Et innlegg hvor du forteller litt om de beste plassene å spise, handle og kose seg i byen, og om de beste turomerådene!:)

  Veldig inspirerende blogg du har foresten, håper du får en fin helg!

 • Åh, det høres helt fantastisk ut! Veldig gøy å skjemme seg bort litt, mener da jeg 🙂 Ha en riktig god tur hjem, og god helg! Klem 🙂

 • Så lekkert! Ha en fin helg! Og lykke til:-)

 • Camilla
  Hei!

  Likte så godt innlegget ditt der du skriver om at du ikke er så sosial, men likevel trives med det. Jeg kjenner meg igjen på måten du beskriver det… Mitt problem er at jeg ikke føler meg vel i det heletatt og føler folk dømmer meg for det. Så jeg lurere på hvordan det er mellom deg og Jørgen? Er han veldig sosial? Hvordan reagerer du på det? Min kjæreste er ganske sosial selv og siden jeg ikke er det har jeg jo litt ekstra tid til å gruble på ting hehe…

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jørgen og jeg er ganske like på akkurat det punktet. Så det er ikke noe problem for verken meg eller han.. Synd du føler det slik :/

 • Hei! Jeg går i 1.klasse å videregående, og folk har allerede begynt å planlegge russebusser osv. Jeg lurte på hva du gjorde når du var russ? Jeg er nemlig ikke spesielt glad i å drikke og feste, jeg liker å trene og ikke være så veldig usunn.. Synes heller ikke det er noe morsomt å dra på fester og å hooke med randoms. Har egentlig ingen venner som ikke er på russebuss.. Hvordan brukte du din russetid? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! I russetiden ble jeg med på fester og eventer som jeg hadde lyst til, men takket også fint nei til mye. Jeg kjørte mitt eget tempo! Fulgte også vanlig kosthold, så kom ikke noe særlig ut av form som mange sier at de gjør.. Det var hyggelig 🙂

 • Bell
  Så flott lokale! Gleder meg til mer bilder 😉 Vant du noe?? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Jeg var ikke nominert 🙂 Var bare med for morro!

 • Det ser så fint ut 🙂

Comments are closed.