a fine frenchy

· Just like french but with a twist ·

a fine frenchy

Love love love! Etter ukesvis med svarte og dramatiske negler var det godt å gå over til noe litt mer naturlig. Jeg ønsket et renere uttrykk med et hint av fransk – bare med en liten vri! Leela hos Beautytrend oppfyller alltid ønskene mine. Hver gang jeg har en visjon fikser hun det! Nå er jeg både negle- og vippefin til kveldens festligheter. Skrives fra Oslo ♥ / sponset behandling

Previous Post
Next Post

31 thoughts on “a fine frenchy

 • Det var skikkelig stilig, fint med litt annerledes enn det klassiske! Stor klem <3

 • NYDELIGE! Elsker den søte og naturlige fargen, med det lille ekstra 🙂 Du får det alltid til!!

 • june
  teit spørsmål, men hva mente du med at du «flippa» burgere etter skolen på videregående? liksom at du jobba der eller at du spiste burgere? 🙂 haha bare lurte!

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Jeg jobbet på Bon Apetitt 🙂 hehe

 • Ser litt Gresk ut nesten. Det ble veldig fint.

 • Andrea Sommerstad Hansen
  Hei! Kan du lage et innlegg om produktene du har bestilt på sportsdirect? Er kjempe masse fint der! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Nå har jeg ikke bestilt der på snart to år :O

 • thea amalie
  Hei Eirin 🙂

  Jeg er student og bor alene, og har så lite inspirasjon til matlaging. kjøper jeg inn god og sunn mat klarer jeg aldri å spise det opp. Kjøper jeg for eksempel blomkål eller en agurk blir det alltid igjen mye, som gjør at jeg kaster mye mat! Har du noen tips til sunn og god man en student som bor alene kan lage? 🙂

  Stå på med bloggingen, du er veldig flink!

 • Ida
  Hei du!
  Måtte bare innom å SKRYTE av den utrolig fine artikkelen om deg i Shape Up. Du er nydelig på utsiden og innsiden.
  Bildene var helt fantastiske, og treningsprogrammet blir spennende å teste.
  Denne skal du ikke være annet enn veldig veldig stolt av!
  Du stråler, og jeg håper virkelig mange kan lære av det du skriver. Både de som er usikker på seg selv, og gjerne følger en strøm de ikke ønsker. Og for de som ikke godtar at ikke alle er like, og interesserer seg for de samme tingene.

  Stå på! Du er såååå god <3

  Klemmer fra Ida

  • Eirin Kristiansen
   Så herlig du er Ida! Tusen takk, glad du likte det. GOD HELG <3 Stor klem!

 • å så fint!

 • å så fint!

 • http://feelgoodbyemma.com/2015/01/22/forbilde/
  Fikk Shape-up i posten i dag 🙂 Du er så herlig! Kjempekoselig intervju og superfine bilder Måtte skrive litt om deg på bloggen min i dag <3 – klem –

  • Eirin Kristiansen
   For et nydelig innlegg, Emma 🙂 Takk <3

 • H
  Hei kjære deg, jeg bare lurte på noe (ganske random) som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, som jeg håper går fint for deg å svare på. Jeg vet ikke om du har sagt noe om dette før, i så fall så har ikke jeg fått det med meg. Studerer du nå, og hvis, hva da? Elsker bloggen din, du er utrolig inspirerende! Kjempefine negler, forresten! Ha en fin kveld videre 🙂 Stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg studerer bachelor i journalistikk 🙂 Klem

 • Åh så fint det ble!

 • Lovise
  Hei fine Eirin!
  Jeg fikk endelig Shape up i posten i dag med deg på fremsiden, og da var selvfølgelig intervjuet med deg det første jeg måtte lese 🙂
  Du er absolutt min favorittblog! Jeg har lest bloggen din i flere år, følgte med deg på bloggerne og begynner å like deg bare mer og mer. Du er super, og et virkelig stort forbilde (selv om vi her like gamle, hihi).
  Føltes nesten som jeg skrev et kjærlighetsbrev nå, men syns bare du fortjener så mye ros!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen hjertelig, Lovise <3 Koselig å høre 🙂

 • Charlotte
  Å så fine negler!!
  Når kommer shape up bladet du er med i ut i butikkhyllene? gleder meg sånn til å lese!

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Charlotte! Det kommer rundt 25/26 januar 🙂

 • Cathrine :)
  Hei! Kan du legge ut treningsprogrammet fra når du begynte på studio?:)

 • Line
  Hei!
  Vil bare tipse deg om en frukt jeg har smakt i det siste. Det er en rund oransje frukt som heter persimon. Vet ikke om du har smakt den, men hvis ikke så kjøpe den med deg på butikken i dag! Den er skikkelig god 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Persimon er kjempegodt 🙂 Har likt det lenge.. Men tusen takk fro at du ønsket å tipse meg om det uansett. Så søt!

 • Så fine<3 du har alltid så fine negler. Jeg ser veldig opp til deg. Du er så flink med interiør og alt sånt! Du virker også kjempegrei. Du virker så selvsikker, hvordan? Jeg skulle ønske jeg var som deg! Klem<3

 • Rebecca
  SÅ stilig!! love it!! Synd jeg bor i Oslo :p

  Elsker bloggen din forresten!

 • Så fint blev det 🙂

Comments are closed.