God formiddag, dere! Håper dere har hatt en deilig helg. Det har jeg! Heldigvis er den ikke over, for i dag står søndag på planen. Dagen jeg liker å bruke tiden min på og lade opp kreftene til den kommende uken ved å forberede meg mentalt med avslapning og harmoni + fysisk med trening og selvpleie. Og ikke minst forberede leiligheten til uken med en real shining’s!

why I love sundays

I dag har jeg laget en aldri så liten liste med ting jeg liker å gjøre på søndager. Kanskje dere kan plukke opp noen tips eller ideer! Bildene har jeg silt ut fra weheartit mens jeg søkte litt inspirasjon til morgenkaffen i dag.. En god start på dagen!

why I love sundays

treningstips til nyåret

treningstips til nyåretff

why I love sundays

· Oh I’m getting into that sunday mood.. ·

why I love sundays

I går ble det en rolig jentekveld hos meg med Vic, og heldigvis ble det ikke så alt for sent i seng. Da jeg våknet i morges hadde jeg (og Billy utrolig nok..) likevel sovet i nesten ti timer! Jeg følte at jeg nærmest våknet fra koma, haha.. Solen skinte til en forandring inn vinduet, men forsvant igjen før jeg rakk å si «kaffe».. Pytt pytt! Den titter vel snart frem igjen. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til vår og lysere tider. Da får alltid både humøret og energien seg et løft, føler jeg! Riktig god «hviledag» videre ♥

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “why I love sundays

 • Henriette
  Hei Eirin!

  Hvordan kom du i kontakt med oppdretterne til Billy? Er de seriøse? Hvor stort var kullet til Billy?
  Billy er bare helt fantastisk! Hjerteknuser! <3

  • Eirin Kristiansen
   Billy sine eiere drev/driver ikke med oppdrett. Takk for det! Jeg er veldig enig <3

 • God Søndag! 🙂 Koselig innlegg,

 • Mali
  Hei Eirin!
  Savner deg masse på bloggerne. Er ikke det samme uten deg der. Hadde vært veldig koselig om du fortsatt kunne bruke film i hverdagen din og legge ut på bloggen selv om du ikke er med på TV lengre 🙂 Ble ekstra inspirert til trening og livet generelt av å se på deg og ikke bare lese bloggen din ! 🙂

  Håper du kan vurdere det hvertfall og legge ut en film i ny og ne 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kan jeg jo – men hva vil du / dere at jeg evt. skal lage video om? 🙂 Klem

 • Nina
  Sundays* Ha en fin dag, bloggen din er kjempefin:))

 • Ha en nydelig søndag, min favorittblogger <3

 • Åh som jeg elsket dette innlegget! Du er så flink <3

 • Marie
  For et utrolig behagelig innlegg å lese! Selv om jeg har gjort flere ting i dag føler jeg bare dagen har flydd av gårde og at jeg egentlig ikke har fått gjort det jeg skal før mandagen er her igjen… Men med dette innlegget følte jeg bare at det ikke er noe vits i å stresse. Det er søndag og man kan faktisk slappe av med god samvittighet. Tusen takk for at du minte meg på det 🙂 Ha en fortsatt fin Søndag med Billy!

 • Maria
  Hei 🙂
  Den cardiganen du har bilde av sendte jeg Mail om til hu du fikk den av men ikke fått svar. Lurte på hva fargen het og om det var mulig å få oppskriften.
  Sitter stuck hjemme med prolaps og ikke så mye annet å gjøre en strikke :p
  Hadde vært fint om evt du viste hva fargen het og kanskje hadde oppskriften på den 🙂
  Hadde vært fint å kunne starte på et nytt strikkeprosjekt i morra 🙂
  Ha en finfin søndagskveld videre 🙂 Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg vet dessverre ingenting om genseren. Det var en gave fra bestevenninnen min 🙂 Beklager.. Fin søndagskveld til deg også <3

 • Anna
  Hei Eirin. Eenda et hundespørsmål i kommentarfeltet ditt… :-))))) Jeg vil så gjerne ha hund, og valget står mellom japansk spisshund og maltipoo. Og du har jo hatt med begge å gjøre, selv om Billy er bitteliten enda da. Hvem av de ville du anbefalt for en som ikke har hatt hund før og bor i blokk? Går masse turer osv så er ikke det det står på egentlig, men trenger en fin «nybegynnerhund».. Og er det mye bjeffing fra de? Vet det er forskjellig fra hund til hund men tenkte kanskje du så noen forskjell siden du var med Linus mens han enda var valp også!

  Elsker bloggen din, Billy er bare s-k-j-ø-n-n!

  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Helt ærlig så klarer jeg ikke å komme på en ting som gjør maltipoo bedre enn japansk spisshund, eller omvendt. Synes de er like fantastiske begge to. Verken Billy eller Linus bjeffer – det er svært sjelden. Føler vi har vært veldig heldig med hundene våre. De er helt herlige 🙂

   • Anna
    Takk for svar 🙂 Så flott å høre, da følger jeg magefølelsen..

 • Lone
  Hei Eirin! Hvordan er nike air max skoene dine i størrelse? Både 2013 og 2014 modellen? 🙂 ønsker meg noen selv, men finner ingen i butikk. Derfor må jeg bestille på nett! 🙂

 • Frida
  Hei. Korleis lage du dei rundingane med skrift på bildan dine??

 • ingridskogestad@hotmail.com
  Hei! Det skal ikke være apostrof i «Sundays» 😉

  • Eirin Kristiansen
   Selvfølgelig ikke… Takk for bemerkelse 🙂

 • c
  hei:) når kjøpte du acnegenseren i hvit på det første bilde? den var rå fin.

 • Andrea
  Hei! Jeg bare lurer på om du kan forklare hva adlinks er? Noe med at hvis leseren trykket på din link og kjøper noe så får du penger for det? Hvordan vet feks Nelly at kjøperen har trykket seg via din blogg? Haha har lurt på dette lenge!

 • marenhaugerr på instagram
  Kan du legge link til weheartit brukeren din?

 • Anny
  Hei ☺️ kan jeg spørre hvor de sorte skoene er kjøpt?

Comments are closed.