· billy says hi ·

· I love you already ·

Endelig er lille i hus! Det var en vanvittig lang dag i går, men så verdt det! Klokken 05:00 ringte alarmen, og etter to flyturer med mellomlanding og en liten tur med flybussen var jeg vel fremme på Bardufoss for å hente Billy. Flyet tilbake gikk ikke før 17:15, så jeg fikk noen veldig koselige timer med familien jeg hentet han hos. Ville nesten ikke dra! Hjemreisen hadde jeg gruet meg til med tanke på den lange reisen, men det hadde jeg ingen grunn til. Vi begge sov gjennom flyturene og jeg hørte ikke et eneste pip fra baggen! Fem timer senere var vi vel hjemme, og jeg kunne ikke vært mer stolt og lettet. For en liten tøffing jeg har fått!

· billy says hi ·

Tenk at det går an å bli så glad i noen på så kort tid. Liten hjerteknuser!

· billy says hi ·

Før leggetid tok vi siste turen, og deretter sovnet vi begge rimelig utslitt på flekken. Til en positiv overraskelse lot han meg sove gjennom hele natten, og klokken ni våknet jeg av at han jaget halen sin i sengen. Haha! Ikke et eneste uhell hadde skjedd, og vi startet dagen med en forfriskende luftetur før frokost. Ting har virkelig gått på skinner, og jeg er så stolt! Det blir nok noen utfordringer etterhvert, og det er jeg forberedt på. But so far, so good! Vi kommer til å få det så fint atte. God lørdag ♥

Previous Post
Next Post

92 thoughts on “· billy says hi ·

 • anna
  Gud bedre, så nydelig han er! Og SÅ koselig det må være med en liten valp i hus 🙂 Masse lykke til, gleder meg til å se mer til lille Billy!

 • Stine Elene
  Åååååå! Billy er bare såå nydelig! Du er heldig du! Dere får sikkert mange fine opplevelser sammen. 🙂 håper for din del at han blir til stoooor glede!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet! Håper på det 😀 Han er herlig <3

 • Lovisa
  Så nydelig! <3 Hva slags rase er det? Kan du lage et innlegg om rasen?

  • Eirin Kristiansen
   Maltipoo 🙂 Det kan jeg sikkert få til! Må bare bli litt «kjent» først! Takk <3

 • Marie
  Åååå – så skjønn! Hadde vært veldig gøy om du ville fortsette å blogge om Billy og utviklingen hans 🙂 lykke til videre!

 • Michelle
  Så utrolig søt! Hvilke rase er det? Og hvor mye måtte du betale for den?

 • Hanna
  Han er nydelig! Hvilken rase er det?

 • Maren
  Må,være noe av det skjønneste jeg har sett. En liten hjerteknuser!

 • Jeanette
  herregud for en liten skjønning! Han er heldig som har fått deg som eier! Har han fått hilst på Linus? Får håpe det ikke blir noe sjalusi

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Jeanette! Han skal hilse på Linus for første gang til uken. Håper og tror det kommer til å gå veldig fint 🙂

 • KamillaM
  Herregud, noe så nydelig – smelt ! <3 Gleder meg masse til å følge med videre på reisen din med Billy 🙂 Kos dere masse i helgen, de første dagene er helt magisk 🙂 Er også utfordringer med å få seg valp, som der og da kan virke veldig frustrerende, men all kosen gjør opp for det 🙂 Husker da jeg fikk valpen min, var en periode jeg var så sliten at jeg måtte ta meg fri fra skolen :p haha, hun var litt krevende i starten, følte virkelig jeg hadde fått meg et barn :p

  Ha en super helg, fineste Eirin <3 Bloggen din har blitt et fast invetar i hverdagen min! Stor klem til deg

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kamilla! Det har jeg full forståelse for, var akkurat det samme med Linus. Men det er nå bare koselig, før man vet ordet av det «lengter» man tilbake til da de var små 😀 Blir spennende tider fremover. GOD HELG <3

 • hellandussen! Noe av det søteste jeg har sett! Gleder meg til å se mer av den lille krabaten 😀

 • Elin
  så utrolig skjønn! Hadde ikke hørt om rasen fra før engang, men den var jo bare helt utrolig nydelig!

 • Guud så søt og fin! Dere kommer til å bli så fine sammen <3 Gratulerer masse med en nydelig hund!

 • Anette
  Herreguud så nydelig!! Gratulerer så mye 😀
  Kos deg igjennom «barselperioden» 🙂

 • Oh he is soooo cute ♥

 • hunden din er så nydelig å søt å se på 🙂
  du er Heldig som har en så fin hund 🙂

 • Marte
  Åå helledussen så skjønn! <3 lykke til videre, fine Eirin! <3

 • Therese
  Åååå, for en nydlig hund 🙂 <3.

 • Hege
  Gratulerer så mye! Det å få en liten hund er det beste og største som har skjedd meg, man blir så uendelig forelsket og glad i dem:-) De beste stundene jeg har med min lille hund er før vi sovner og når vi våkner! Da er hunden min så utrolig glad og kosete! Du har veldig mye fint å se fram til:-)

 • Helene
  Smelt, så utrooolig fin han var!! Har ønsket meg maltipoo i mange år jeg også, og har fulgt med litt på finn. Så en annonse i november/desember at det var lagt ut noen små tasser til salgs. Er Billy en av dem? Hvis ikke, hvor «fant» du han? Vet du om oppdrett? Ha en fin lørdag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg kjøpte Billy via Finn, ja. Vet dessverre ikke om noen oppdretter :/

 • Maria
  En så utrolig skjønn hund, lurte på hvordan du endte opp med akkurat den rasen 🙂

 • Helene
  Har enda et spørsmål jeg:D Angående bloggerne, hvem er det som filmer dere når dere ikke filmer selv? Sånn som når du var på besøk med Jørgen i Kristiansand; Om morgenen så vi at du filmet dere fra hotellsengen, men hvem filmet dere når begge to syntes i kameraet i dyreparken? Haha dette spørsmålet har plaget meg en stund. Har dere med dere cameracrew?

  • Eirin Kristiansen
   Filmer noen ganger med eget kamera, og noen ganger med kamerateam 🙂

 • Marte
  Det hete Bardufoss i Troms, ikke Bardufoss i Nord-Norge. Ja, Bardufoss ligg i Nord-Norge e utrolig stort og langstrakt. Man sir ikke Bergen på Vestlandet? Bergen i Hordaland. Merkelig måte å si det på uansett.

  • Eirin Kristiansen
   Eller merkelig ting å pirke på. Hvordan kan man ikke si Bergen på Vestlandet? Det er jo riktig 🙂

 • leah
  omg he is adorable. please do more posts featuring him – maybe like a haul of the things you have bought him? i just bought a puppy too, a little westie 🙂 x

 • Heidi
  Så utrolig søt! Hvor stor blir de? Er de liksom bare litt større en den er nå, eller blir de store hunder? Ble utrolig hundesyk nå! 🙂

 • Alexandra
  hvor er linus da?

  • Eirin Kristiansen
   Linus bor hos pappa slik som han alltid har gjort 😉

 • Stine Hansen
  Åå for en fantastisk fin og nydelig hund

 • Maren
  Åå så utrolig søt 😀 gratulerer så mye <3

 • Gratulerer! Så koselig 🙂 Han er jo bare nydelig. Godt å høre at han har det så bra allerede 🙂

 • Så utrolig nydelig! Jeg smelter! 🙂

 • Charlotte Wilborn
  Herregud så nydelig!!! Hvilken rase er han? Gratulerer!!!

 • Stine
  Ååh for en herlig liten dott! Fikk selv en liten valp i sommer og det er bare helt fantastisk! Menneskets beste venn- uten tvil! Gratulerer! Gleder meg til å se mer av lille hjerteknuseren der!

 • stine
  Gratulere med nydelige Billy! Det er noen måneder siden jeg fikk min toy pomeranian, og jeg er så glad i den lille pelsdotten at det er skummelt, haha! Hund er det beste i verden altså 🙂

 • Henriette
  Nommææn! Noe så skjønt <33 gratulerer med nytt familiemedlem <3

 • Frida
  Så utroli nydelig hund! Har så utrolig lyst på hund, egner denne hunden seg til en familie med barn fra 8-17? Er den en tur hund man kan hå på ski med, og liker å vøre ute?

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Ja, så absolutt! Fantastisk rase <3

 • Herlighet så nydelig han er! Gratulerer 😀

 • Line
  Så utrolig herlig han var 😀

 • Herremin så skjønn! Smelter helt her selv <3

 • Så söt då 🙂

 • Oda kristin
  fytti for ein nydelig liten tass!!

 • Christiane
  Gratulerer masse! Ville også tipse deg om en avocado sandwitch med most avokado, hakkete løkbiter og baby leaf mix og kanskje noen sitrondråper toppet med to ristete skiver. Utrolig godt:) Klem Christiane

 • Marit
  Hei Eirin <3
  føler dette er et dumt spørsmål men jeg lurer litt på hva cardio trening betyr, alle snakker jo hvor bra det er men hva går det egenklig ut på ? Har du noen tips til cardio trening?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marit! Det er utholdenhetstrening som løping, ellipse, roing, sykling.. 🙂

 • Kaia
  Ååå, det må være den fineste hunden jeg noensinne har sett! Sånn vil jeg også ha… <3

 • Kathinka
  Sååå søt han er!!
  Når jeg flytter for meg selv, skal jeg helt klart ha hund:)) selv om det er mye å ta ansvar for, så er det helt klart verdt det:D
  Jeg ønsker deg masse lykke til med Billy!
  Håper du får en fin lørdagskveld:))

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kathinka 🙂 SÅ verdt det! Venn for livet <3

 • frida
  hvor gammel er hunden nå?

 • Nej, hvor er han dog skøn! Cutie ♥

 • Sanela
  Gud, han er bare så nydelig

 • Nora
  Hei, ønsker meg sånn hund nå! Så vakker og søt hund *smelt. Men jeg lurte på noen ting: Er det lov å bare ha med hunder med inn på fly, tenkte meg kanskje at de måtte sendes ellerno? Også har du sett noen andre setder enn så langt oppe i nord der de har hundene, synes det var veldig vanskelig å finne maltipoo på finn og generelt på nett? Lykke til <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Så lenge hunden er under 8kg med bur kan man ha den med inn i kabinen. Om de er tyngre må de i lasterommet. Jeg vet dessverre ikke om noen oppdrettere, men har hørt at det er i Bergen 🙂

 • Marte
  Gratulere med Hund! Han er nydelig <3 Så artig at du har besøkt Bardufoss, jeg bor faktisk bare 2-3 timer unna. En ting, det hadde vært veldig fint om du kunne ordnet en lesersnapchat. Hadde vært spennende å se glimt fra hverdagen din, du motiverer meg veldig!

 • Paulina
  Ååååh! Såå skjønn han er!!

 • PÅ Bardufoss 😉
  Billy var kjempesøt! Gleder meg til å se mer til han 🙂 Og Gratulerer så mye 😀

 • Eliza s
  Søt tass:)))Håper det får deg til slutte bruke pels dyr er jo vakre og gode uansett art ingen fortjener dø ,DEsverre lider så alt for mange hver eneste sekund verden over.man bør være gla i alle ikke bare i sitt eget.,. Om en er dyrekjær…..

 • Elena
  Åå for en nydelig skapning! Hvilken rase er det?

 • Ååååå så herlig han er :). Jeg har også en Maltipoo, hun blir 4 år i februar og heter Happy. Lykke til med Billy, gleder meg til å se mer til ham på den fine bloggen din :). Ha en fin helg.

 • Åherre! For en liten skjønnas! Så herlig at alt har gått så bra, rekner med det kommer til å gå like bra videre også 🙂 Kos deg masse med ny hund, og gratulerer så mye! 🙂

 • karoline nilsen
  For en fantastisk nydelig hund! maltipoo er en flott rase 🙂
  de første dagene er magiske, nyt det ♥

 • Mathilda
  Heldig hund og heldig hundeeier! Håper dere får mange fine stunder fremover ♥︎

 • Åååh, herlighet så søt! 🙂 Kommer garantert til å kose deg med den lille der ja! <3

 • Kristin Marie
  Så sinnsykt nydelig! Hunder er fantastiske skapninger, og man får en bestevenn for livet om man gjør det riktig, som jeg er helt sikker på at du kommer til å gjøre! 🙂 Har hatt hund under hele oppveksten hos mamma og pappa, så når jeg og kjæresten flyttet til Oslo for oss selv sommeren 2013 var jeg ikke sein med å spørre når vi skulle skaffe oss vårt eget lite nurk. 27. november i fjor hentet vi vårt lille hjerteknuser, (cavalier king Charles Spaniel) og i skrivende stund ligger en 14 uker gammel valp krøllet sammen i armkroken min <3 så mye glede, frustrasjon, latter og kos på samme tid med valp i hus, men angrer ikke et sekund! Sjekk gjerne ut #cavaliertander på insta! masse lykke til, flotte deg <3

 • frida
  hvilke raser er moren og faren til billy?

 • Malin
  Åh for en fin valp 🙂 fikk valpen min lørdag jeg også! En japansk spisshund 🙂 vi må nyte tiden når de er små, selv om det er like koslig når de er store 😀

  • Eirin Kristiansen
   Åh, japansk spisshund! Samme som Linus. Herlig rase 🙂

 • Julie
  ååååå han var jo bare helskjønn og herlig<3

 • Sofie
  hei, æ e fra Bardufoss!!☺️ Kordan rase e han?☺️ Tenkte kanskje æ kjenne familien

 • Åherregud, Eirin, han er HELSKJØNN!!!! Denne lille tassen vil jeg hilse på!! <3

 • Sigrid
  Så morsomt at du har vært på hjemplassen min for å hente hund! Hvor på Bardufoss var du?
  Synes bloggen din er veldig fin:)

  • Eirin Kristiansen
   Du det vet jeg ikke. Er ikke noe kjent der :O Tusen takk!

Comments are closed.