fbpx

· billy says hi ·

· I love you already ·

Endelig er lille i hus! Det var en vanvittig lang dag i går, men så verdt det! Klokken 05:00 ringte alarmen, og etter to flyturer med mellomlanding og en liten tur med flybussen var jeg vel fremme på Bardufoss for å hente Billy. Flyet tilbake gikk ikke før 17:15, så jeg fikk noen veldig koselige timer med familien jeg hentet han hos. Ville nesten ikke dra! Hjemreisen hadde jeg gruet meg til med tanke på den lange reisen, men det hadde jeg ingen grunn til. Vi begge sov gjennom flyturene og jeg hørte ikke et eneste pip fra baggen! Fem timer senere var vi vel hjemme, og jeg kunne ikke vært mer stolt og lettet. For en liten tøffing jeg har fått!

· billy says hi ·

Tenk at det går an å bli så glad i noen på så kort tid. Liten hjerteknuser!

· billy says hi ·

Før leggetid tok vi siste turen, og deretter sovnet vi begge rimelig utslitt på flekken. Til en positiv overraskelse lot han meg sove gjennom hele natten, og klokken ni våknet jeg av at han jaget halen sin i sengen. Haha! Ikke et eneste uhell hadde skjedd, og vi startet dagen med en forfriskende luftetur før frokost. Ting har virkelig gått på skinner, og jeg er så stolt! Det blir nok noen utfordringer etterhvert, og det er jeg forberedt på. But so far, so good! Vi kommer til å få det så fint atte. God lørdag ♥

92 Responses to · billy says hi ·

 1. Gud bedre, så nydelig han er! Og SÅ koselig det må være med en liten valp i hus 🙂 Masse lykke til, gleder meg til å se mer til lille Billy!

 2. Åååååå! Billy er bare såå nydelig! Du er heldig du! Dere får sikkert mange fine opplevelser sammen. 🙂 håper for din del at han blir til stoooor glede!

  • Maltipoo 🙂 Det kan jeg sikkert få til! Må bare bli litt “kjent” først! Takk <3

 3. Åååå – så skjønn! Hadde vært veldig gøy om du ville fortsette å blogge om Billy og utviklingen hans 🙂 lykke til videre!

 4. herregud for en liten skjønning! Han er heldig som har fått deg som eier! Har han fått hilst på Linus? Får håpe det ikke blir noe sjalusi

  • Takk, Jeanette! Han skal hilse på Linus for første gang til uken. Håper og tror det kommer til å gå veldig fint 🙂

 5. Herregud, noe så nydelig – smelt ! <3 Gleder meg masse til å følge med videre på reisen din med Billy 🙂 Kos dere masse i helgen, de første dagene er helt magisk 🙂 Er også utfordringer med å få seg valp, som der og da kan virke veldig frustrerende, men all kosen gjør opp for det 🙂 Husker da jeg fikk valpen min, var en periode jeg var så sliten at jeg måtte ta meg fri fra skolen :p haha, hun var litt krevende i starten, følte virkelig jeg hadde fått meg et barn :p

  Ha en super helg, fineste Eirin <3 Bloggen din har blitt et fast invetar i hverdagen min! Stor klem til deg

  • Tusen takk, Kamilla! Det har jeg full forståelse for, var akkurat det samme med Linus. Men det er nå bare koselig, før man vet ordet av det “lengter” man tilbake til da de var små 😀 Blir spennende tider fremover. GOD HELG <3

 6. så utrolig skjønn! Hadde ikke hørt om rasen fra før engang, men den var jo bare helt utrolig nydelig!

 7. Gratulerer så mye! Det å få en liten hund er det beste og største som har skjedd meg, man blir så uendelig forelsket og glad i dem:-) De beste stundene jeg har med min lille hund er før vi sovner og når vi våkner! Da er hunden min så utrolig glad og kosete! Du har veldig mye fint å se fram til:-)

 8. Smelt, så utrooolig fin han var!! Har ønsket meg maltipoo i mange år jeg også, og har fulgt med litt på finn. Så en annonse i november/desember at det var lagt ut noen små tasser til salgs. Er Billy en av dem? Hvis ikke, hvor “fant” du han? Vet du om oppdrett? Ha en fin lørdag!

 9. Har enda et spørsmål jeg:D Angående bloggerne, hvem er det som filmer dere når dere ikke filmer selv? Sånn som når du var på besøk med Jørgen i Kristiansand; Om morgenen så vi at du filmet dere fra hotellsengen, men hvem filmet dere når begge to syntes i kameraet i dyreparken? Haha dette spørsmålet har plaget meg en stund. Har dere med dere cameracrew?

 10. Det hete Bardufoss i Troms, ikke Bardufoss i Nord-Norge. Ja, Bardufoss ligg i Nord-Norge e utrolig stort og langstrakt. Man sir ikke Bergen på Vestlandet? Bergen i Hordaland. Merkelig måte å si det på uansett.

  • Eller merkelig ting å pirke på. Hvordan kan man ikke si Bergen på Vestlandet? Det er jo riktig 🙂

 11. omg he is adorable. please do more posts featuring him – maybe like a haul of the things you have bought him? i just bought a puppy too, a little westie 🙂 x

 12. Så utrolig søt! Hvor stor blir de? Er de liksom bare litt større en den er nå, eller blir de store hunder? Ble utrolig hundesyk nå! 🙂

 13. Ååh for en herlig liten dott! Fikk selv en liten valp i sommer og det er bare helt fantastisk! Menneskets beste venn- uten tvil! Gratulerer! Gleder meg til å se mer av lille hjerteknuseren der!

 14. Gratulere med nydelige Billy! Det er noen måneder siden jeg fikk min toy pomeranian, og jeg er så glad i den lille pelsdotten at det er skummelt, haha! Hund er det beste i verden altså 🙂

 15. Så utroli nydelig hund! Har så utrolig lyst på hund, egner denne hunden seg til en familie med barn fra 8-17? Er den en tur hund man kan hå på ski med, og liker å vøre ute?

 16. Gratulerer masse! Ville også tipse deg om en avocado sandwitch med most avokado, hakkete løkbiter og baby leaf mix og kanskje noen sitrondråper toppet med to ristete skiver. Utrolig godt:) Klem Christiane

 17. Hei Eirin <3
  føler dette er et dumt spørsmål men jeg lurer litt på hva cardio trening betyr, alle snakker jo hvor bra det er men hva går det egenklig ut på ? Har du noen tips til cardio trening?

 18. Sååå søt han er!!
  Når jeg flytter for meg selv, skal jeg helt klart ha hund:)) selv om det er mye å ta ansvar for, så er det helt klart verdt det:D
  Jeg ønsker deg masse lykke til med Billy!
  Håper du får en fin lørdagskveld:))

 19. Hei, ønsker meg sånn hund nå! Så vakker og søt hund *smelt. Men jeg lurte på noen ting: Er det lov å bare ha med hunder med inn på fly, tenkte meg kanskje at de måtte sendes ellerno? Også har du sett noen andre setder enn så langt oppe i nord der de har hundene, synes det var veldig vanskelig å finne maltipoo på finn og generelt på nett? Lykke til <3

  • Hei! Så lenge hunden er under 8kg med bur kan man ha den med inn i kabinen. Om de er tyngre må de i lasterommet. Jeg vet dessverre ikke om noen oppdrettere, men har hørt at det er i Bergen 🙂

 20. Gratulere med Hund! Han er nydelig <3 Så artig at du har besøkt Bardufoss, jeg bor faktisk bare 2-3 timer unna. En ting, det hadde vært veldig fint om du kunne ordnet en lesersnapchat. Hadde vært spennende å se glimt fra hverdagen din, du motiverer meg veldig!

 21. Søt tass:)))Håper det får deg til slutte bruke pels dyr er jo vakre og gode uansett art ingen fortjener dø ,DEsverre lider så alt for mange hver eneste sekund verden over.man bør være gla i alle ikke bare i sitt eget.,. Om en er dyrekjær…..

 22. Ååååå så herlig han er :). Jeg har også en Maltipoo, hun blir 4 år i februar og heter Happy. Lykke til med Billy, gleder meg til å se mer til ham på den fine bloggen din :). Ha en fin helg.

 23. Åherre! For en liten skjønnas! Så herlig at alt har gått så bra, rekner med det kommer til å gå like bra videre også 🙂 Kos deg masse med ny hund, og gratulerer så mye! 🙂

 24. For en fantastisk nydelig hund! maltipoo er en flott rase 🙂
  de første dagene er magiske, nyt det ♥

 25. Så sinnsykt nydelig! Hunder er fantastiske skapninger, og man får en bestevenn for livet om man gjør det riktig, som jeg er helt sikker på at du kommer til å gjøre! 🙂 Har hatt hund under hele oppveksten hos mamma og pappa, så når jeg og kjæresten flyttet til Oslo for oss selv sommeren 2013 var jeg ikke sein med å spørre når vi skulle skaffe oss vårt eget lite nurk. 27. november i fjor hentet vi vårt lille hjerteknuser, (cavalier king Charles Spaniel) og i skrivende stund ligger en 14 uker gammel valp krøllet sammen i armkroken min <3 så mye glede, frustrasjon, latter og kos på samme tid med valp i hus, men angrer ikke et sekund! Sjekk gjerne ut #cavaliertander på insta! masse lykke til, flotte deg <3

 26. Åh for en fin valp 🙂 fikk valpen min lørdag jeg også! En japansk spisshund 🙂 vi må nyte tiden når de er små, selv om det er like koslig når de er store 😀

 27. Så morsomt at du har vært på hjemplassen min for å hente hund! Hvor på Bardufoss var du?
  Synes bloggen din er veldig fin:)

Follow @ Instagram