.. Of inspiration and getting my mind of something. Something named Billy! I morgen tidlig klokken 07:30 sitter jeg meg på flyet til Nord Norge for å hente min lille hårball som jeg har lengtet sånn etter i ukesvis. Nå er jeg så klar for å få han i hus! I dag dukket det ikke opp bare ett, men to ferske magasiner i postkassen min. Perfekt til å distrahere tankene og fylle dem med litt inspirasjon!

when in need

when in need

when in need

when in need

· Jeans & skjorte fra GinaTricot ·

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg får inspirasjon fra, spesielt hvilke andre blogger jeg følger. Jeg følger svært få, svaret mitt er nemlig magasiner! Jeg abonnerer på alt mellom himmel og hav innen mote, helse, skjønnhet og interiør. Å holde et magasin fysisk mellom hendene inspirerer meg – ikke minst muligheten det gir meg til å klippe og lime inn i den hvite inspirasjonsboken min. Det er morro med en slik liten hobby! Gleder meg til nytt lesestoff på flyet i morgen. Nå er det leggetid for lengst! Nattaklem ♥

Previous Post
Next Post

52 thoughts on “when in need

 • Elise
  Hvor abbonerer du? Koster det noe eksta enn det som står? Har fått hørt at hvis du f.eks abbonerer 3 måneder så er det bare prakk med de neste månedene å at selv om det står at du kan slutte abonementet så funker det ikke… Har det noen gang hendt hos deg?

  • Eirin Kristiansen
   Abonnerer hos Bonnier og Egmont. Aldri opplevd dette 🙂

 • Ingrid
  Hei! Hva heter buksen du har på deg fra Gina Tricot? Kjempefin!

 • Margrete
  Hei 🙂
  Hvilken str har du i skjorten og hva heter boksen?

  Ha en fin dag søte deg!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har small i skjorten og buksen heter superstretch 🙂 Klem!

 • Line
  Ååå, gleder meg til å se Billy! Du burde ta på han rød og hvit-stripete genser og gjemme han. Da blir det «Hvor er Billy?» istedenfor «Hvor er Willy?» ehe. Du kan lage en hel bok med bilder av en bortgjemt Billy! Det hadde vært fett 😀
  ELLER så kan du sette på «Billie Jean» av Michael Jackson for hunden! Billy (Jean), ikke sant hoho. ELLER enda bedre! Du putter bikkja i buret, og så åpner du burdøra igjen så den slipper ut og istedenfor «Free Willy», roper du høyt «Free BILLY!»

  Nå løper tankene mine løpsk igjen haha! Jeg må enten ha en hjerne med en skrue løs, eller så er jeg overtrøtt, eller så er det det som er mest sannsynlig, nemlig at jeg er et romvesen. Jeg må nesten ringe hjem nå. Du vet, «E.T., call home!» He. He. He.

  Shalabais, shangalabangala, julerull, rullejul og julepølse og alt som hører med sendes varmt fra meg til deg. Engler daler ned i skjul.

  • Line
   Wow, for en kommentar jeg kom med i går. Jeg tror jeg stemmer for at jeg var overtrøtt likevel huff

  • Henriette
   ???

 • Så fina bilder. Älskar ringarna. Var är de från? 🙂

 • Mia
  Fikk valp får litt over 1mnd siden så vet AKKURAT hva du går igjennom nå, venteprosessen er sååå lang. Endelig skal du få hente han, så glad på dine vegne. Gir ubeskrivelig mye glede, spesielt når jeg har flyttet hjemmefra og savner hundene jeg har vokst opp med..

  Meen, superfin klokke! Hvor er den fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Helt riktig! Utrolig deilig å få han hjem, endelig 🙂 Klokken er fra Triwa! Klem

 • Iselin
  Kjempefine bilder! Hvor er klokka fra? 🙂

 • Z
  Hvor er klokken fra? 🙂

 • Malin
  Hvor er klokken fra? Den var utrolig fin! 🙂

 • Thea
  ÅÅ herregud så spennende med Billy!! Gratulerer så utrolig mye, dette må jo bare være den beste dagen ever. Gleder meg til å se bilde! Stor klem <3

 • Amalie Engelsen
  Hei
  Du har utrolig fin klokke Eirin, hvor er den fra?

 • Lea
  Hei!
  Hvilken str har du i buksen? 🙂

 • Ida
  Hvor er klokken din fra? Triwa? 🙂

 • Christin
  Hvor i Nord-Norge skal du hente han? 🙂 Har en maltepoo selv som ble 1 år på onsdag, han e såå søt! Gled deg 😀 Klem

 • Linn
  Hvor er klokken fra? Superfin 🙂

 • Karine
  Hei!
  Kjempenydelig klokke!
  Er den fra oozoo eller noe annet sted? Isåfall hvilken model?
  Ha en fin dag videre 🙂

 • Charlotte
  Hvor er gullklokken fra? Superfin!

 • Liker at du sniker med en liten langefinger på siste bildet der, haha! «Fuck you»

  • Eirin Kristiansen
   HAHA! Håpte ikke noen så det. Neida 😉 Men så det faktisk før jeg publiserte! Vittig 😀

 • Hanne
  Så fin skjorte! Er det lenge siden du kjøpte den? Bloggen din er så utrolig fin og du virker som en utrolig koselig og morsom jente:-)

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Hanne! Den er helt ny 🙂 Klem

 • Stine
  Hvor i Nord Norge hentet du han?

 • Elise
  Hei 🙂 Jeg er på jakt etter en gull klokke, men jeg vet ikke helt hvilken jeg skal kjøpe enda… Har sett på en del forskjellige, men hva heter klokken du har? Den er veldig fin 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har Triwa! Liker den såå godt 🙂

 • Karoline
  Hvor er klokken fra? Den var superfin!

 • Britt
  Hei:) super lekker klokke, hvilket merke er det? 🙂 inspirerende og fin blogg<3

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Fikk den i julegave av mine besteforeldre. Så fornøyd! Merket heter Triwa 🙂

 • Malin
  Hei, Eirin!
  Eg lurer på om du veit kva skjorta du har på deg heiter? 🙂 den var utrulig fin på deg!
  Er fast lesar av bloggen din og finn mykje inpirasjon her 🙂 klem!

  • Eirin Kristiansen
   Du det vet jeg dessverre ikke 🙁 Kjøpte den nylig i nettbutikken. Den kom i S M L 🙂

 • Ingvild
  Du er alltid så fresh og fin!

 • Sunniva
  Hvor er klokken fra og hva heter modellen? Hvor kjøpte du den og hva kostet den? Den var kjempe fin!! 🙂 vet du om den finnes i sølv?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Modellen heter Triwa Nevil Gold. Fikk den i juelgave! Kan kjøpes hos Bjørklund og kommer i sølv, roségull og gull 🙂

Comments are closed.