Paris in a bottle

I did it again.. Hva skjedde med hun som byttet parfyme kanskje en gang i skuddåret? I løpet av et år har jeg falt for to nye dufter som gledelig har fått pryde baderomshyllen min. Den siste parfymen plukket jeg med meg fra Zara på Champs Élysées i Paris og jeg kan ærlig innrømme at flasken, navnet og gullshimmeret i det gylne vannet fanget oppmerksomheten min aller først. Til en positiv overraskelse luktet den vanvittig godt! Kan nesten omtales som Paris fanget i en liten og vakker glassflaske ♥

Paris in a bottle

Parfymevannet har et hint av gullshimmer som nesten kan virke inspirert av den flotte belysningen nedover Champs Élysées rundt juletider. Denne kommer jeg til å bruke som kveldsduft til finere anledninger da den føles litt for tung til hverdags!


Next Post

12 thoughts on “Paris in a bottle

 • Ingrid
  Hei hei, Eirin! Jeg har to spørsmål om de fine skoene som er med på bildene jeg! Er de gode på foten, og å gå med? Og tror du det er noen mulighet å fjerne fjærene? Ønsker meg noen slike sko, og disse er så fine i formen og ikke for høye, men jeg vil helst ha noen helt plaine. Billige er de jo også, så krysser fingrene her 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! Skoene er kjempegode på foten 🙂 Fjærene kan dessverre ikke fjernes, men Nelly har et helt make par uten fjær HER. Klem!

 • Marit
  Hei! Jeg skal til Paris i sommer, og har allerede begynt å forberede meg litt på hva jeg ønsker å kjøpe og hvilke butikker jeg vil innom. Siden du har vært der nå nylig, tenkte jeg kanskje at du hadde noen tips! Lurer blant annet på om de har vanlige butikker som H&M, Zara (etter å ha lest bloggen din fant jeg jo ut det!) og Nike-butikker og hvordan de er i forhold til i Norge. Sånne typiske butikker er jeg veldig interessert i. Har de Sephora der og hvordan er utvalget der? Håper du skjønner litt hva jeg spør om, selv om jeg kanskje er litt utydelig 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marit! Så gøy med tur til Paris! Gled deg 🙂 Alle butikkene du nevner her finner du langs Champs Élysée! Sephora er kjempestor med veldig godt utvalg 🙂 Der finner du også den fine Ladurée butikken jeg var innom!

 • Thea
  Hei, Eirin! Dette er et litt random spørsmål i henhold til innlegget, men kjøper du mye super mat på iHerb? Isåfall hva?
  Ha en super fin fredagskveld videre! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Thea! Jeg kjøper ikke så mye fra iHerb lengre. Var med på et kurs og fikk med meg supermat i fleng, så har for en god stund 🙂 God helg!

 • Åh, så godt når man finner en parfyme på reise, da minner den deg om reisen hver gang den brukes! Ha en fin kveld, fine deg!

 • marte
  Handler du hos Zara på nett eller når du reiser andre plasser? Siden det ikke er en Zara butikk i Bergen.

  • Eirin Kristiansen
   Jeg handler for det meste på Zara når jeg er på reise 🙂 Ellers litt på nett.

 • j
  Hei 🙂 først må jeg bare si at jeg har vært fast leser av bloggen din veldig lenge! jeg er ikke så flink til å kommentere men jeg må få si hvor utrolig fin blogg du og alle de flotte innleggene du lager. Har sett Bloggerne på bliss og må si at du virker som en virkelig god og jordnær person!
  Kan jeg spørre deg hvor du har fått tak i kulen med eiffeltårnet i ? den var så søt 🙂 vet du om jeg kan finne den på nettet (eventuelt hva jeg kan søker på)??
  -Ha en fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tusen takk 🙂 Snøkulen kjøpte jeg i en suvenirbutikk i Paris. Tror ikke den er å finne på nett 🙁 Klem

 • Johanne
  Hei søta

Comments are closed.