Vafler, lapper, pannekaker.. Det er jeg så glad i! Spesielt når de kan nytes hver eneste dag – sunne, sukkerfrie og næringsrike. I dag lagde jeg lapper til lunsj og de ble vanvittig gode. Spesielt toppet med søtet, varme blåbær og en sterk kopp kaffe på siden ♥

lappefest

· Eirin’s hjemmelagde lapper (ca. 8 stk) ·

3 egg
1 dl melk
2 ss sukrin
100g havremel
15g vaniljeprotein
1 dl mager kesam
1 tsk kardemomme
1/2 tsk bakepulver
1 klype salt


Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og la røren svelle noen minutter. Om du ikke har havremel (kan kjøpes på Rema) så kan du eventuelt male havregryn eller bruke mandelmel, kokosmel, sammalt hvete.. Hva enn du måtte ønske! Vaniljeprotein kan erstattes med litt vaniljesukker, og sukrin med annen søtning. Ingenting er umulig, det gjelder bare å være kreativ!

lappefest

Ypperlig til både frokost, lunsj, dessert (gjerne med sukkerfri vaniljeis), etter trening eller til kvelds ♥

lappefest

Simsalabim! Jeg sparte to stk til etter trening også, jeg. Men før det skal svettes skal det storryddes i boden! Det er gale når du må krype over ting for å finne noe med esker, vaskebøtter og ski ramlende ned i hode. Hjelpes! Haha.. Fortsatt fin dag ♥


Next Post

56 thoughts on “lappefest

 • Stine

  Åh, dette fristet altfor mye! Du er en skikkelig inspirasjon i hverdagen og utstråler så mye positiv energi. Jeg bare lurer på en ting; har desverre ikke fått med meg innlegget (?) om at dere har fått leilighet, har bare sett ett par setninger her og der, der du skriver at dere skal flytte om et års tid. Hvor flytter dere? 🙂 har dere kjøpt, eller skal dere bare leie?
  Synes det er utrolig spennende å følge deg i hverdagen og blir så glad av å lese alt du skriver! Håper du har en fantastisk start på 2015, gleder meg til å se hva året bringer deg!

  • Eirin Kristiansen

   Hei Stine! Tusen takk for fine ord 🙂 HER kan du lese innlegget om flyttingen. Stor klem!

 • Camilla

  Hei kjære Eirin!

  Har du noen gode tips ang vektnedgang til meg?

 • Cecilie

  Har du laget bloggdesignet selv eller har noen lagd det for deg? 😀

  • Eirin Kristiansen

   Det har teamet til stylista ordnet for meg 🙂

 • Mmmm, det så fyktelig godt ut!

 • Bell

  Denne oppskriften skal jeg teste ut i kveld! Har heldigvis alle ingrediensene 🙂 hva pleier du å steke dem i? Smør eller olje? Eller kanskje cocosa? Klem

  • Eirin Kristiansen

   Du må! Kjempegod! Jeg steker dem i kokosolje 🙂

 • Maria Isabell

  Åå, hvor har du kjøpt bestikket? Jeg har masse rosa kjøkkenredskaper, men ikke bestikk 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Jeg kjøpte det på en liten interiørbutikk i Haugesund! Husker dessverre ikke navnet 🙁

 • elmira

  Hei

  Jeg elsker lapper, så veldig godt ut. hvordan lager du dem? har du lappe maskin? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Jeg steker to og to i vanlig stekepanne 🙂

 • Marte

  Hei, takk for oppskrift 🙂 kan jeg droppe vaniljeprotein eller eventuelt bytte det ut med noe annet?

  • Eirin Kristiansen

   Du kan droppe det og bruke litt mindre melk 😀

 • Hei Eirin! Mener jeg har sett et bilde av hele dekorasjonspeisen din en gang, men jeg finner det ikke igjen. Husker du hvilket merke og hvor den er kjøpt? Er på utkikk etter en slik liten peis selv, men syns de er vanskelige å finne :/

  • Eirin Kristiansen

   Hei Tonje! Peisen kjøpte jeg hos Clas Ohlsson. Veldig glad i den! Klem

 • Ser godt ut! Hvor får du kjøpt vaniljeprotein? 😉

  • Eirin Kristiansen

   Jeg kjøper Whey Tech Vanilla hos Proteinfabrikken 🙂

 • Setter virkelig stor pris på oppskriftene du legger ut. Det er spesielt fordi du gjør kjempe gode matretter litt ekstra sunne, og det er noe jeg elsker å gjøre selv. Du skriver en ordentlig glad-blogg, Eirin. Stor favoritt!

 • Malin

  Går det ann å lage lappene uten sukrin og vaniljeprotein? Smaker de likt da eller er det ikke så mye smak da?

  • Eirin Kristiansen

   Ja, det går fint an. De blir nok gode uansett 🙂 Du kan jo tilsette annen søtning og vaniljesukker om du har! Klem

 • Malin

  For jeg har verken sukrin eller vaniljeprotein og orker ikke å kjøpe en hel pakke med sukrin for noen lapper… det pleier å være dyrt skjønner du..:))

  • Eirin Kristiansen

   Men da kan du jo være kreativ og erstatte sukrin med annen søtning? Sukker kanskje? Det er veldig mange som har sukrin i kjøkkenskapet da det kan brukes til så mangt og er et sunnere alternativ. Vaniljeproteinpulver kan du droppe og tilsette litt vaniljesukker istedenfor 🙂

 • Malin

  Hvilket sukrin må jeg bruke?
  Kan jeg eventuelt droppe det?

  • Eirin Kristiansen

   Sukrin kan sløyfes og erstattes med annen søtning, sukker – eller ingenting 🙂

 • Lea

  Dette må jeg prøve! Jeg ser over her at du steker det i kokosolje og lurte på om det blir en sterk smak av kokos på maten? Ser mange bruker det til å steke kylling også, men lurer på om det blir en kraftig kokossmak eller ikke? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Det blir en veldig mild smak 🙂 Jeg kjenner det nesten ikke lengre!

 • merete

  Hei, elsker bloggen din. Hvilke tøfler har du og hvor er de kjøpt? Ser skikkelig gode ut. Mvh Merete

  • Eirin Kristiansen

   Hei Merete! Tenker du på UGG tøflene mine? De fikk jeg i julegave 🙂 De selges rundt på nett om du gjør et lite google søk. Klem

 • Det ser så gott ut 🙂

 • Mia

  ÅÅh de skal testes ut! Tror du det går fint å steke de i vanlig olje? Også lurer jeg på en ting; Er bloggen din jobb 100%? eller studerer du noe utenom?

  • Eirin Kristiansen

   Ja, du kan steke de i akkurat det du vil 😀 Bloggen er min fulltidsjobb, men jeg studerer også bachelor i journalistikk på siden. Klem

 • Vibeke

  Hei! Det skal jeg prøve ut!
  Jeg lurer på en ting angående skolen du går på. Har du noen prøver, innleveringer og slike ting? Ser veldig spennende ut å gå der du går!! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Det er mye innleveringer, ingen prøver, men eksamen i hvert emne gjennom hele året 🙂 Klem

 • Veronica

  Åå, liker veldig godt oppskriftene dine! En ordentlig inspirasjonskilde er du, Eirin!
  Jeg bare lurte på om man måtte bruke kesam? Går det an å bruke noe annet? 🙂
  Klem!

  • Eirin Kristiansen

   Du kan bruke annen yoghurt om du vil 😀 Tusen takk!!

 • Dette så superdigg ut, yum!!

 • Martine Sophie Hermansen

  Nam, disse må prøves ut! Lapper er jo så fantastisk, og disse så nydelige ut!! 🙂

 • Liv

  Lager nesten de samme lappene jeg også, da putter jeg alle ingrediensene i blenderen, og da blir havregryn til havremel oppi blenderen. Gøy at noe som smaker så usunt (det smaker jo som skikkelig godteri) faktisk er sunt! 🙂

 • madelaine

  Takket være din blogg har jeg virkelig fått treningsmotivasjonen tilbake! Men lurer på hvordan du klarer å holde den oppe og ikke miste lysten til å trene og spise sunt? Jeg har en tendens til å gi opp veldig veldig fort .. Og fristelsen for sjokolade er alltid veldig stor. Hva får deg til å fortsette? Og spiser du alltid sunt? eller skeier du ut i helgene? 🙂 Du er en stor motivasjonskilde. Lykke til videre!

  • Eirin Kristiansen

   Så hyggelig å høre, Madeleine! Grunnen til at jeg ikke mister lysten til å spise sunt og trene er fordi det gir meg så mye. Jeg føler meg så bra når jeg er flink på den fronten, og det er så verdt det. Jeg skeier jo ut jeg også! Både en, to, tre ganger i uken.. Klem

 • tirill

  Hvor mange kalorier er det i disse?

 • Snublet over disse, og synes det var så herlig å se at det ikke var så mye krimskrams i dem, typ en uendelig liste med ingredienser man somregel ikke har i skapet. De ble derfor stekt opp i nå nylig, for å være niste på jobben i morgen – hadde dog ikke vaniljeprotein, så det ble sjokoladeprotein – funket vel så bra 🙂 Droppet sukrinen – uansett; tjuvsmak ble det jo: NAM! Så takk for oppskrift, blir nok ikke siste gang disse lages her i heimen 😀

  • Eirin Kristiansen

   SÅ glad du likte dem, Therese! De er bare supergode 🙂 Kos deg! Klem

 • Åh nam disse så kjempegode ut! De skal jeg prøve til lørdagsfrokosten 😀

 • Malin

  Jeg prøvde lappene dine idag, de var helt himmelsk<3

  • Eirin Kristiansen

   Så gøy å høre! Jeg skal lage de NÅ 😀

 • Nina

  Hei! De så supergod ut, elsker bloggen din! Lurtr bare på om du mener vaniljekesam eller den vanlige kesamen? :))

  • Eirin Kristiansen

   Du kan bruke begge deler 🙂 Tusen takk, Nina!

 • Malin

  Pleier du å ha noe pålegg eller ost på lappene? isåtilfelle hva?:))

  • Eirin Kristiansen

   Brunost eller varme blåbær 🙂 Ost er også godt!

 • Ida

  Lagde disse i dag, og nam så gode! De smakte kjempe godt, og kommer garantert til å bli laget igjen!
  Takk for oppskrift og ha en superfin uke videre 🙂

Comments are closed.

Translate