· 2015 ·

God kveld! Håper dere har hatt en fin første nyttårsdag. Her i huset kunne den ikke blitt mer avslappende – jeg har nesten litt søndagsfølelse! Sofakroken har erstattet treningssenteret, middagen er i magen og vi har nettopp hatt latterkrampe til filmen Dum & Dummere. Den er like morsom hver gang, haha! For ganske så lenge siden kom jeg over noen kloke og vise ord på weheartit, og med tanke på at dette er første dagen i 2015 synes jeg det var en fin påminnelse å ta med seg inn i det nye året ♥

· 2015 ·

· You can do anything you set your mind to ·

Det er lett å henge seg opp i det perfekte ytre. De to siste årene har det virkelig gått opp for meg hvor viktig det er å ta hensyn til seg selv, sette pris på de små tingene i hverdagen, rett og slett gi litt f* og ikke omgås for mye negativ energi. Tidligere var jeg kanskje mer opptatt av å bevise for andre hvor bra jeg hadde det, selv om sannheten ikke alltid var slik. Jeg har vel rett og slett blitt «voksen», om jeg kan si det slik. Nå vet jeg ikke med dere, men jeg synes det er mye mer attraktivt og beundringsverdig å møte på en person som gløder av lykke, positivitet og har gode verdier, enn en som ser fantastisk bra ut men har dårlig energi som skinner gjennom. Har man det godt med seg selv blir automatisk det meste bra. Slik føler i hvert fall jeg det! Du blir hva du tenker, og jeg tenker at om man lærer å være glad i seg selv, da blir ikke livet så verst. Med litt mental trening kan man nå veldig langt!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “· 2015 ·

 • Isabell
  Så sant det du skriver! Ønsker deg et supert nyttår <3

 • Du er så bra, Eirin!! Bloggen din gir så ufattelig mye mer enn antrekk, oppskrifter og inspirasjon. Bloggen din er et forbilde – DU er et forbilde 🙂 Det blir rart å ikke se deg på tv-skjermen fremover – jeg har aldri fulgt med på Bloggerne tidligere, men måtte ta en titt da du var med. For et herlig vesen du er, og for en positiv energi du sprer! Satt og koste meg hver søndag, uansett hva du sa. Og sist, du og Jørgen er herlige sammen. Måtte 2015 bli et fantastisk år for deg og dere! God klem

 • Så bra quote! Jag älskar det 🙂

 • Helt enig! Så lenge man har det godt med seg selv, er allt mye bedre! Stor klem til deg!

 • Mia
  Jeg er så enig i dine kloke ord, Eirin! Med disse ordene kan jeg også fortelle om en opplevelse jeg hadde i går; jeg var på jobb i går formiddag da en mor med datteren gikk forbi butikken. I forbifarten hører jeg moren si til den lille jenta «kjære deg, du må huske at livet ikke trenger å være perfekt for å være fantastisk!» Disse ordene satt seg virkelig i meg, og da slo det meg, det er jo så sant? Alle streber vi etter perfeksjon, kanskje så mye at vi trakker på de små gledene, og glemmer hvor mye vi har å være glad for i hverdagen. Så disse ordene skal jeg virkelig ta med meg inn i det nye året og forsøke å best mulig leve etter. Vi er jo så heldige!

 • Do it with passion, or not at all. Det stemmer i mange tilfeller. Men utseende er ikke alt her i verden. Den betyr ikke mer enn man gjør det til selv. Det betyr mye, men ikke mer enn at det er håndterbar.

 • Linn
  Hvor er buksa og genseren fra?

 • Kristine
  Hvilket program bruker du til å legge tekst på bildene dine? Der hvor du får søte sirkler med prikker rundt:)

 • Emma
  Hei 😀 har du et hotell du kan anbefale i Paris? Kjæresten og jeg skal reise dit i Sommer, du har sikkert skrevet om det før, men fant det ikke når jeg så i arkivet på bloggen. Har aldri vært i Paris før, så det er vanskelig å finne et hotell som ligger sentralt nok osv 😀 Du stråler, klem.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har dessverre ikke funnet det «perfekte» hotellet i Paris selv. Har bare bodd på hotell der en gang og det var helt OK, men kunne gjerne tenkt meg noe som var litt mer sentralt selv 🙂 Klem

 • Berit
  Du har en By malene birger veske og jeg lurte på hvilke størrelse/modell du har?

  • Eirin Kristiansen
   Stemmer. Jeg har den største av dem 🙂 Kommer i 3 størrelser tror jeg!

 • A.D
  Godt nyttår Eirin, ønsker deg et super år!! Lurer også på en ting, er MAST rettetangen like stor som de vanlige GHD rettetangene? Hvem foretrekker du best? Skulle gjerne kjøpt meg ny rettetang og jeg heller veldig mot den til MAST da mange av dere stor bloggerne har vært så positiv til den 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei og godt nyttår 🙂 Ja, den er like stor som GHD rettetangen. Men helt ærlig sverger jeg til Cloud Nine sin rettetang. Det er produsenten av GHD som har kommet med denne i ettertid og jeg synes den er kjempegod 🙂

 • Marie
  Hei! Godt nyttår 🙂 elsker bloggen din men er vanskelig å lese den fra iPhone. Kan du endre på det? Fotballfruen sin har det..

 • Ida
  Jeg føler også dette ordtaket sier noe om at ikke alt vi gjør må deles på sosiale medier, men at vi skal være i nuet 🙂 Gjør vi det for oss selv, eller for at resten av verden skal få se?

Comments are closed.