fireworks

· Page 1 of 365 ·

Tenk da har vi startet på nok et nytt år, dere! I dag er første dagen i 2015, og mitt mål for året er å fargelegge alle de 365 dagene så fargerike som overhode mulig, fylt med skriblerier av nye eventyr og opplevelser. Dette året er det mye spennende i vente og jeg klarer nesten ikke vente med å dele alt med dere! Håper dere hadde en fin feiring inn i det nye året. Vi koste oss masse, og kvelden toppet seg når himmelen ble dekket av glitter, farger og smell. Så vakkert! I dag står innekos og kino på planen. Fin dag ♥

fireworks

Next Post

14 thoughts on “fireworks

 • Lovely pictures ♥ Happy new year!
  http://www.megancolline.com

 • Godt nytt år. Kvelden i går var magisk her også. Med en treåring som fikk være med ut å se på raketter og holde stjerneskudd for første gang. Minner å ta vare på. Og mange nye skal skapes i 2015!

 • Godt nyttår Eirin 🙂 Jeg har blitt en fast leser av deg etter å sett deg på Bloggerne

 • Så flotte bilder! Ønsker deg et fint år, fine deg!

 • Laura

  Ønsker dig et fint år, Eirin! Hvor købte du Paris snekuglen, du postede på Instagram? Den er så fin og ikke mindst anderledes end de vanlige turist snekugler man finder overalt! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Takk det samme, Laura! Snøkulen kjøpte jeg i suvenirbutikken ved Montmartre 🙂

 • Nina

  Hei! Jeg lurer på hvor lenge du har hatt Macbooken din, og har du hatt noen problemer med den så lenge du har hatt den? Vurderer å heller kjøpe Mac enn Windows denne gangen, fordi det virker som om Mac varer mye lengre. Blir veldig glad for svar om du har tid, tusen takk på forhånd 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg har hatt MacBooken min i snart fire år. Er superfornøyd og har aldri hatt et eneste problem med den 🙂 Elsker Mac!

 • Hei! Bruker du fortsatt Samsung NX1000 kameraet og er det til å anbefale? Hvordan er kvaliteten og redigeringen inn på den?

  • Eirin Kristiansen

   Det bruker jeg ikke lengre. Det ble ødelagt 🙂

 • Så fina bilder! Hoppas att du hade det bra, Gott nytt år 🙂

 • Eline

  Hei flotte Eirin!
  Jeg kommenterer stort sett aldri blogger jeg leser, men jeg følte likevel for å gjøre det her med tanke på at jeg faktisk har lest bloggen din i mange år nå, og det faktumet at du er min favorittblogger! Jeg vil bare ønske deg et godt nytt år, og måtte det bli et fint år for deg og dine også!
  klem ♥

  • Eirin Kristiansen

   Godt nyttår, fantastiske deg! God klem <3

 • Godt nytt år! 😀

Comments are closed.

Translate