In collaboration with Clarins

DA var det helg! Jeg har med hånden på hjertet hatt verdens beste dag i Oslo. Dere vet når man møter mennesker som gjør at man drar hjem og føler seg hel? Beriket? Lykkelig? Slik føler jeg det akkurat nå! Jeg satt og smilte hele veien på toget til flyplassen, og jeg smiler fra øre til øre mens jeg skriver dette innlegget og nipper på et glass vin etter en fin dag. Som jeg nevnte i forrige innlegg og rundt på sosiale medier, har jeg vært på shoppingevent med Clarins på Lambertseter senter i dag. Det var SÅ hyggelig! For en nydelig og sprudlende gjeng jeg fikk tillbringe dagen med. Da snakker jeg både om Clarins-teamet og selvfølgelig alle skjønne dere som kom innom for å hilse på! Håper alle koste seg like mye som meg, og at dere som fikk lagt makeup av fantastiske Simone ble fornøyd. Han har en unik personlighet, og man kan ikke bli annet enn inspirert av det gode vesenet – på alle mulige måter. ♥

♥ ♥

. . .

Samarbeidet med Clarins har vært unikt og overveldende på en positiv måte. Jeg engasjerer meg alltid veldig mye i det jeg gjør, og derfor blir jeg nesten litt rørt når jeg tenker på alt det fine jeg har fått oppleve og ikke minst lært de siste ukene. Alt fra på turen til St. Tropez, til makeup-eventet i går, og shopping-eventet i dag.. Jeg føler meg så heldig som får muligheten til å delta, og ikke minst er jeg evig takknemlig for at Clarins ser potensiale i meg og ønsker å samarbeide med meg. Spesielt da dette er et merke jeg har vokst opp med og vært tro til, helt siden jeg i ung alder fikk interesse for skjønnhet og velvære. Det gjør det naturligvis ekstra stas! Dere må glede dere til vårens nyheter kommer – jeg har fått en liten sneak peek og har allerede to nye favoritter.

.. Tusen takk til Clarins for et fantastisk samarbeid. Jeg gleder meg til vårens nyheter og elsker hvordan dere legger ned så mye tid, research og dedikasjon ned i hvert eneste produkt dere lanserer og har lansert siden 1954 – dette skiller dere ut og gjør dere unike i det store markedet. God helg, alle ♥

9 Responses to Thank you Clarins

  1. Blir så glad på dine vegne <3 Bor i Oslo og vet du når du har neste event i byen? Vil så gjerne komme men må bare planlegge litt ift jobb osv 🙂

    Nyt helgen! Stor klem

Follow @ Instagram