In collaboration with Clarins

Turen til St. Tropez var helt fantastisk, og virkelig over all forventing. Det var ingen tvil om at den var nøye planlagt ned til hver minste detalj, og det er muligens en av de beste reisene jeg har vært på som influencer! Alle fra Clarins var så hyggelige, og det var spesielt morsomt å møte andre influencere fra hele verden. Jeg har som tidligere nevnt aldri vært i St. Tropez før, men skal uansett tilbake! Det er det ingen tvil om. Her kommer en liten recap.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Day 0.

Vi landet i Nice ganske tidlig, og det tok halvannen time å kjøre til hotellet i St. Tropez. Her bodde vi på Hotel De Paris, som virkelig var helt nydelig! Anbefales på det varmeste. Det første jeg gjorde da jeg ankom hotellet, var å bestille mat. Jeg var så sulten! Klokken 18:15 hadde jeg SPA-behandling, og da fikk jeg en deilig Clarins facial for fukt og glød. Perfekt etter flyturen! På kvelden dro jeg ut og spiste middag med Cornelia og Emilie fra Clarins.

Day 1.

10 am – Breakfast

Hotellfrokost er det beste i verden, og jeg ble så glad da jeg kom ned i frokosten og så hvor fint det var i tillegg til nydelig mat! Jeg spiste yoghurt, frukt, bær og müsli med en kopp kaffe og grønn juice på siden. Deretter hadde jeg to timer fri til jobb, før vi alle skulle møtes til introduksjonslunsj klokken 13:00.

1 pm – Welcome lunch

Lunsjen var det første offisielle møtet med alle influencerne og representantene fra Clarins. Vi fikk servert lunsj på Le Bar Du Port nede ved havnen, og rettene kom på rekke og rad. Maten var SÅ god! Vi ble sittende å småspise i en og en halv time, før det bar videre på nye, morsomme eventyr.

2:30 pm – Easy walk

Etter lunsj var det tid for ‘easy walk in the streets of St. Tropez’ i følge programmet. Her ble vi guidet gjennom byen, og Clarins hadde satt opp poster etter tema og produkter rundt hvert eneste hjørne. Jeg har aldri sett noe mer gjennomførbart! Såå utrolig fint. Vi fikk alt fra champagne til detox-vann og sminketips servert på veien. Til slutt endte vi opp med å spille pétanque i en park, og plukket i tillegg opp litt franske-apotek-favoritter på veien!

C h e e r s !

♥ ♥

8:30 pm – Pool Party

Da kvelden kom var det tid for pool-party. Dette fant sted i toppetasjen på hotellet, og her var det alt fra DJ til fingermat, mingling, gravering av smykker (jeg fikk laget ett med Billy sitt navn på, såå fint ♥) til sminkestasjoner. Veldig hyggelig! Synes det var veldig stas at vi fikk møte Clarins familien også..!

Day 2.

8:50 AM – Healthy morning hike and a little sneak peek

Andre dagen startet med hike langs kysten i varmen, sammen med Clarins sin ‘health coach’. Dette var helt fantastisk! Vi både gikk, jogget og spurtet – med litt squats innimellom. Dette gav oss et boost av energi for resten av dagen! Jeg spiste frokost først da vi var ferdig, og gjorde meg klar for dagen etterpå. Klokken halv tolv møtte alle opp på Hotel’s Bar Fleuri for en sneak peek på Clarins sine nye produkter som blir lansert veldig snart. Gleeeed dere!

1 AM – Lunch on the beach

Klokken ett var det klart for lunsj, og vi ble hentet i de søteste bilene som tok oss til stranden. Vi kjørte på rekke alle sammen gjennom den landlige delen av byen, og det var helt spesielt! Sjåføren vår var fransk, og så koselig. Etter denne turen har jeg bestemt meg for at jeg skal lære meg fransk! En gang….

Lunsjen var nydelig, og vi fikk servert alt mulig forskjellig – fisk, kikertsuppe, sorbet… Jeg kommer ikke på alt i farten. Før vi dro fikk vi også signert boken ‘Beauty in my plate’ av selveste Dr. Oliver Courtin-Clarins. En perfekt avslutning på en fantastisk reise. Det var helt tydelig at Clarins hadde lagt ned enormt mye tid i hver minste detalj – jeg har aldri vært med på lignende. Veldig takknemlig for at jeg fikk bli med på denne opplevelsen! Har ikke ord.

.. Et minne for livet ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Recap│My trip to St. Tropez

 • Sunniva
  Ser ut som du har kosa deg på tur! Likte veldig godt redigeringen på bildene, fikk skikkelig beach-stemning av å se på dem 🙂

 • Det så og hørtes meget minnerikt ut 😀 Jeg vil også reise. Sist jeg var på tur var til Gran Canaria for et og et halvt år siden, hehe. Ha en fin kveld <3

 • Tonje
  Hei Eirin! Håper du har hatt en helt fantastisk dag!?du er til så stor inspirasjon for så mange! Stå på videre, du er helt nydelig!? trist at du ikke lenger er med på Bloggerne på TV ?
  Har foresten ett lite spørsmål, kåpen din fra Selected Femme, i den Camel fargen, hvilken størrelse har du i denne? Usikker om jeg burde gå opp i denne, og ser den sitter så fint på deg ?
  Klem Tonje ✨

 • Lily
  Wow, what a magical trip! Looks like a beautiful place ❤︎ Looking extra glowly & chic here too Eirin! Nice to hear about such an enjoyable event

  Hope you’re having a magical week ✨
  X

 • Oda
  TAKK for at du er så inspirerende, og TAKK for at du finnes!! Herregud jeg har funnet så mye inspirasjon til egen stil når det kommer til både klær og leilighet. Du har motivert meg til å jobbe hardt og være nettopp independent❤️ Stå på videre, du er RÅ!

 • kristin
  Hei Eirin!

  Hvor er det smykket fra som du har på deg på bildet med den sorte dressen?

 • Emilie
  Hei Eirin! Nydelige bilder <3 jeg lurte på hvor kveldsantrekket ditt fra dag 1 er fra? Så det på snapchat også og det er sååå fint!

 • Trine
  Hei! Hvilken sminke bruker du når du skal ut på fest osv? Du har sykt fin glød!

 • hei, jeg lurer litt på hvilken type kamera og linser , du bruker til å ta bilder til bloggen 🙂

 • Sofie
  Hei:) Lurte på angående gucci dekselet ditt, er det mulig du vil selge det?☺️ også lurte jeg på om det er svart innenfor kantene og rundt kameraet?

 • kath
  hvor er brillene til Cornelia fra?

 • w
  æææ, var på samme plass som nydelige Sammy Robinson dudå??

 • Heidi
  Hei Eirin! Hvor er gullsmykket ditt fra? Synes det var helt nydelig! 🙂

Comments are closed.