annonse ·

Peekaboo! Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg minimerte garderoben min til 10 plagg i flytteperioden? Vel, nå har jeg levd på disse i godt over en måned og jeg må innrømme at et nytt, vårlig antrekk fra NA-KD var ganske deilig å få i posten. Jeg har savnet hvite, crispy jeans! Og denne lette jakken er perfekt til våren.. Funker vel så fint til hverdagslige antrekk som slengt over treningstøyet på vei til Barry’s! I loove it.

Quilted long jacket: HER
Mid-rise straight jeans: HER
Smocked crop top blue: HER
Quilted crossbody bag: HER

White squared front heels: HER
Croc trapeze bag: HER

.. Akkurat nå får du 20% rabatt hos NA-KD med koden ´EIRIN20´og denne er gyldig i én uke fra i dag. Ellers håper jeg at du nyter søndagskvelden til tross for at hver dag føles litt som evig søndag akkurat nå 🦋

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Et nytt antrekk i
postkassen ☁️

Comments are closed.