.. Og selvfølgelig om du er singel også. Men, av erfaring er det liksom ikke alltid like enkelt å finne en serie kjæresten også vil se. Min går for eksempel ikke med på Kardashians, Ungkaren, Love after lockup ++ som jeg finner underholdende, haha. Heldigvis elsker jeg en god thrillerserie og spenningsdrama også! Både Nobel og Valkyrien er fantastisk bra. Man klarer liksom ikke å skru av tv’n! Anbefales på det varmeste.

Nobel (se den her)

Aksel Hennie gjør en fabelaktig rolle som løytnant Erling Riiser. Herregud for en skuespiller han er! Etter et oppdrag i Afghanistan over flere måneder, vender han endelig tilbake til familien og hverdagen i Oslo. Det derimot, skulle vise seg å bli noe helt annet enn hva han hadde sett for seg. Der dukker det nemlig opp en kjenning fra Afghanistan som står på “catch or kill” listen, hvilket fører til problemer. Samtidig får Erling trøbbel i privatlivet, og man kan ikke gjøre annet enn å bli oppslukt i serien. Johanne, konen til Erling, får man et elsk/hat forhold til. Hun er forøvrig en helt rå karrierekvinne som stadig overrasker!

·  ·  ·  ·  ·  ·

Valkyrien (se den her)

Valkyrien er altoppslukende, og akkurat som Nobel – umulig å skru av. Sven Nodin (Ravn) og Pål Sverre Hagen (Leif) er i hovedrollen, og det kan jo bare ikke slå feil. Ravn er en desperat lege og Leif er en dommedagsfantast. Sammen, til tross for rake motsetninger, allierer de seg og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden midt i Oslo sentrum. Her oppstår det utfordringer og komplikasjoner til enhver tid. Mer kan jeg nesten ikke si, i frykt for å spoile for dere. Virkelig en serie som får adrenalinet til å pumpe!

.. Finn frem popcornet, dra dynen inn i sofaen ooog snurr serie!

Previous Post
Next Post

1 thought on “Seriene du kan se med kjæresten 🍿

Comments are closed.

Translate