annonselenker

I kjent søndagsstil elsker jeg å ta på meg comfy home wear, sette opp håret, lage meg en kopp te og krype inn i hjørnet på sjeselongen mens jeg søker etter inspirasjon. Denne søndagen er det interiør i fokus, og en liten fugl hvisket i øret mitt at Royal Design feirer 20 års jubileum med 20-50% rabatt på hele sortimentet ut mandag til 23:59! Med huset i bakhodet har jeg laget en kollasj! Kanskje den kan være til inspirasjon hvis du vil freshe litt opp hjemme?

Vinglasserien jeg samler på: HER │ Speil fra Gubi: HER │ Lysestake: HER │ Louis Vuitton Coffee Table Book: HER │
Blomstervase: HER │ Dalmantiner: HER │ Kaffekanne: HER │ Ved/magasinkurv: HER │ Hylle: HER │ Lampe: HER │
Skåler i messing: HER │Rundt speil: HER │ Love Seat stol: HER │ Skål: HER │ Agenda: HER


Så mye fint! Nå som drømmen om peis går i oppfyllelse er jeg på jakt etter en fin vedkurv, og jeg synes den mønstrete fra Ørskov var helt rå av et blikkfang! Og skulle den bli litt for liten? Da er den ypperlig som magasin eller aviskurv! Royal Design har SÅ mye fint, blir helt svimmel.. Nyt søndagskvelden! ✨

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Interior │ Sunday dreaming

Comments are closed.