Ironisk nok het forrige innlegg ‘Pillow talk’ og det er også navnet på min favoritt-lipliner! Mange av dere har vært nysgjerrige på hva jeg har hatt på leppene den siste uken, og det er nettopp denne liplineren fra Charlotte Tilbury. Synes den er SÅ fin! Den kommer også i leppestift, men av erfaring føler jeg at en god lipliner holder seg lengre og ser finere ut på leppene enn en leppestift. Denne har jeg alltid med meg i vesken på dager hvor jeg vil føle meg litt ekstra fresh og fin! Et lite tips før helgen ringer inn. Jeg kjøpte min hos Sephora og de sender (FYI) også til Norge! Hallelujah. Goood helg, fine dere ✨

17 Responses to Q │ On my lips lately

  1. Kjære Eirin!
    Kan du ha en Q&A snart, eller begynne med “ukens spørsmål” igjen? Det er så savnet! <3
    Ønsker deg en nydelig helg!

  2. Hei skjønne Eirin! Elsker bloggen din og har vært fast følger i flere år <3
    Jeg savner flere matinnlegg, f. eks middag-, lunsj-, og frokost tips, eller middagsplan for en uke! Det er så inspirerende når man får tips til nye retter. Kanskje det er mulig at det kommer noe slikt i nærmeste fremtid?
    Klem!

Follow @ Instagram