Reklame│Innlegget er sponset av Desenio

To nye bildevegger med tema i leiligheten.. 

Jeg har endelig fått nye bilder på veggene, og det føles som en ny leilighet. Det er virkelig ikke mer som skal til. Denne gangen ville jeg utfordre meg selv litt ved å velge noe annet enn klassiske og enkle illustrasjoner. Rett og slett skape bildevegger med tema for hvert rom, og ikke minst ‘good vibes’!

‘Just in case no one told you today;
Hello, Good morning, Your doing great, I believe in you, Nice butt’

På soverommet ville jeg ha inspirerende vibber, med en hyggelig påminnelse som jeg smiler litt ekstra av hver morgen jeg står opp og får øye på den. Jeg ville også kombinere den gode følelsen over Paris, med et inspirerende antrekk og deilige pampas på veggen + hvite rammer med et innslag av gull.

Desenio har et enormt utvalg med de vakreste bildene du kan tenke deg for enhver stil, og jeg koste meg i timesvis i sofakroken når jeg planlagte mine to nye bildevegger til leiligheten. TIPS: synes du det er vanskelig å forestille deg hvordan bildeveggen skal bli og hvordan ulike bilder passer sammen, kan du bruke dette verktøyet hos Desenio for å lage en eksempel-bildevegg. Da får du et inntrykk av hva som passer sammen! Helt genialt spør du meg.

‘There is only one thing better than
a glass of champagne.
A bottle..!’

I stuen ville jeg få frem den sosiale følelsen med champagne og sprudlende, gyldne bobler som tema. Da var det naturlig å ramme champagne quoten inn i gull. Haha! Jeg elsker det. Bildet i svart hvitt synes jeg var rålekkert, og dette var en perfekt måte å bryte opp det sukkersøte på. For å skape mer liv og variasjoner i en bildevegg, er et godt tips å bestille en større ramme enn selve bildet, og legge inn en ‘passepartout’ for å gi det ekstra fokus. Så fint!

Koden EIRIN gir 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 26-28.februar.
*Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “New in │ Bildevegger med tema

 • Jeanette

  Slike bilder er ikke noe for meg. Utrolig upersonlig og kunne aldri tenke meg å ha bilde av en som flasher brystene sine på veggen….

 • Anette

  Kan du legge ut link til den rosa Teddy-jakken du har fra Nelly?

 • Anne Marte Grønfur

  Hvor er sengetøyet fra?😍

 • June

  Hei Eirin! Det sengetøyet så jo bare helt fantastisk ut! Hvor har du fått tak i det?<3

 • Mari

  Slike bildevegger har blitt så “basic bitch”, man blir jo så lei når alle har akkurat det samme 🙁

  Men liker den fine, nye sofaen din!

  • Aldri sett disse bildene før hos noen, eller denne variasjonen! Tyr man til egen kreativitet og ikke kopierer blir det absolutt ikke ‘basic bitch’ (😂) Desenio har heldigvis et enormt utvalg 😊 Thank uuu! Det gjør jeg også 💕

 • Marlene

  Hvordan henger du opp bildene? Selvklistrende tape? For å unngå merker på veggen.

 • Anne Lin Grung

  Hei Eirin 😃ser at du ønsker bilder som ikke er typisk de vanlige masseproduserte. Jeg er student i art history på universitet i Bergen og fotograf. Jeg har noe fotografier som kanskje du vil like. Du kan se noen av de på ig Grung 6949. De kan produseres på glass, akryl og lerret i den størrelsen du ønsker. Det er også fotografier som produseres i
  et opplag hvis ønskelig for de som ikke vil ha det som alle andre har, slik at det blir mer personlig. Dvs at ingen andre kan kjøpe make bilde som du har. Ta gjerne kontakt på mail for mer informasjon eller spørsmål 😃 vennlig hilsen Anne

 • Karoline

  Hva er størrelsene på putene dine? 😊

 • Kjempefint! 😀 Jeg elsker fargepaletten i hjemmet ditt, lyst og varmt på samme tid! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Camilla Sophie

  hvor er gulvlampen i stuen din fra? SÅ lekker! :)))

Comments are closed.

Translate