.. Har du ikke sett Daddy’s Home 2 bør du notere deg den på helgens agenda! Denne filmen så jeg for første gang på kino i New York da jeg var der i julen i fjor, og den var bra..! Denne trer definitivt inn i rekken blant julefilmer jeg MÅ se hvert år. Jeg elsker Will Ferrel (som også har hovedrollen i julefilmen Elf som er en must-see). Han gjør nok en gang en hysterisk morsom figur som får tårene til å trille! Du kan se filmen på både Viaplay og T-We appen 🎅🏼

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Christmas movie for the weekend 🍿

 • Erik
  Hei! 🙂

  Jeg har prøvd å nå deg på mail. Har du fått den? Jeg hadde gjerne sett at du hadde svart 🙂

 • Julefilmer er fantastisk koselig! Gleder meg til å benke meg ned i sofaen og kose meg med masse julefilmer! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Benedicte
  Heia! Kunne du laget et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine på Instagram? 🙂 Jeg har prøvd å bruke appen «Lightroom» som du har anbefalt på Instagram, men får ikke helt til greia med lysinnstillinger etc. Dine bilder er jo bare så fine og stemningsfulle 🙂

 • Sunniva
  Hei! Kunne du lagd et innlegg med dine favoritt blogger/youtuber/instagrammer?😃

Comments are closed.