fbpx

Falalalala-lalalala! Jeg går og nynner på deilig julemusikk dagen lang, og jeg blir rett og slett glad av å plugge stemningsfull musikk i ørene mine hvor enn jeg er. På tur med Billy, i bilen – ja til og med når jeg handler mat på butikken! Det er som om jeg forsvinner inn i min egen, lille juleverden. Superkos!

L I S T E N I N G  T O  H O L I D A Y  M U S I C  W H E R E V E R  I  G O

Julelisten min har til og med dere vært med å bidra til i år via Instagram. Det er jo litt stas! ‘December’ spillelisten min finner du HER på Spotify! Klikk deg gjennom sang for sang, følg listen min, eller enkelt og greit plukk ut dine favoritter til din egen juleliste og kos deg med dem gjennom hele julen..!

Ellers håper jeg starten på uken deres har vært bra. Min har vært noe treg, men god ✨

37 Responses to Christmas jingles in my ears

 1. Åh hører på julemusikk på jobb for tiden haha, anlegget får kjørt seg der med Sia-Snowman og alle de andre fine på listen 🌷 👘🎄

  Du fortsatt bare å inspirere du! Ser så frem til å følge deg videre, du er god 🌸 Masse klemmer til deg!!

 2. Fikk beskjed i dag at det var fortidig og høre på julemusikk i dag på jobb. Men det bryr jeg meg ikke om. Gleder meg så pass til jul i år at jeg ikke bryr meg. 🤶🏻🎄⛄️

 3. Like flott som alltid🤩 kunne du lagt ut noen tips til nyttårskjoler? Du har så fin stil og jeg begynner å bli en smule stresset siden jeg ikke finner noe jeg liker..
  God klem til deg✨

 4. Er denne genseren egentlig veldig lang? Jeg finner den ikke på mango sine nettsider, kun en som likner, men som er veldig lang..

 5. Herregud, du er fiiiin! Er du fornøyd med buksen forresten? hihih <3 Skal høre på julelisten din nå – såå koselig. Jeg har hørt på SIA sitt julealbum de siste dagene, synes det er skikkelig catchy, haha. Sender deg en stor klem <3

  • Goooding!! Åh, herregud du var så lekker i den fargen at jeg bare måtte ha den i kamel også 😍 Syykt fornøyd! Elsker Sia – Snowman forresten. Nå kan julen bare komme!! Klem <3

 6. Hvorfor var dagen treig / ikke optimal? Min var digg; fri fra jobb, trening, lang dusj, egenpleie, shine huset, kokkelere middag og koooose meg med my crew <3 Håper resten av uka blir smashing 😀

  • Ååå guuri, det hørtes ut som VERDENS beste Mandag 😍 Min mandag var treig fordi det var så mye teknisk styr på morgenen.. Bloglovin virker ikke for bloggen min, Safari fungerer ikke for alle +++.. Sånne kjedelige ting som må ta tas tak i bak kulissene, haha 😴 God klem!!

 7. Såå fin på håret! Har du klippet rett av i samme lengden eller har du bue bak?(om du skjønner). Synes fallet er så fint og naturlig.
  Ha en fin uke, og det er godt å se at du har kommet deg trygt hjem til Bergen.

 8. Du er så utrolig flott!
  Jeg har falt mer og mer for norsk julemusikk.
  Du burde sjekke ut Christel Alsos – Desember, Lewi Bergrud – Når kjerkeklokka slår, og alt av Ingebjørg Bratland:)

 9. Så gøy med litt høst/vinterantrekk! Du ser helt smashing ut <3 Hvor er leppestiften fra? Hele kombinasjonen pluss nydelige deg var uslåelig! Håper du får en fin uke <3

 10. Hei 🙂 DØDS fin bukse, men finner den ikke på nettet, eller er redd jeg tar feil da det var vanskelig å finne rett..
  Har du link eller navn?

Follow @ Instagram