fbpx

Jeg har jo vanligvis blogg-fri på lørdager, men akkurat denne helgen følte jeg for å oppdatere dere likevel. Da vet man at blogglysten er stor, og det er en herlig følelse! Når jeg er “alene” hjemme elsker jeg å være kreativ og putle så mye jeg bare kan med jobb og inspirasjon. Her er et liiite bildedryss av stuen vår! På onsdag kommer en stor levering med mer møbler, og jeg gleder meg sånn til å få alt på plass. Akkurat nå føles det litt “tomt”, men jeg trives!

Tilbringe litt tid på solsengen, svømme i bassenget 👙
Handle inn deilig mat til helgen, og kjøpe planter til leiligheten 🌵
Unne meg litt selvpleie med hårkur og ansiktsmaske når kvelden kommer 🙏🏼
.. Ta et bad mens masken og kuren virker, tenne vaniljelys å senke skuldrene 🛁
Lage taco og kose meg med Skal vi danse! Heiiiia flinke Sophie Elise 🌮

Jeg skulle på vintage marked i dag, men det glemte jeg faktisk. Er det mulig! Men men, det er like greit. Jeg har ikke lyst til å bruke mer penger på interiør nå for å være helt ærlig. Leiligheten her i Marbella innreder vi etter behov, for nå som vi har kjøpt hus skal vi heller spare til det slik at vi kan innrede og få det akkurat som vi ønsker. Det er den viktigste prioriteten. Gleder meg til å lage moodboards, søke etter inspirasjon og kose meg med det!

Vel, nå skal jeg ut å handle! Vi har M sin bil her nede, og jeg synes det er helt forferdelig å kjøre den da jeg er vant til automatgir i Teslaen. Jeg har ikke kjørt med gir på maange år, og det er seriøst en eneste stor komedie! I tillegg er det så skummelt å kjøre i Spania synes jeg. Dere aner ikke hvor håpløs jeg er. I går? Jeg kjørte med vindusviskeren bak på full styrke hele ettermiddagen og folk satt og lo av meg når jeg kikket i speilet. Jeg fikk den f* ikke av 😂Bilen så ut som en evig ivrig Billy med logrende hale. I tillegg klarte jeg å kjøre meg totalt vill med google maps kartet, og havnet opp på et fortau som jeg trodde var en smal vei. Dette fortauet ledet meg inn i en skog og inn på en lekeplass. HAHA! Jeg måtte rygge hele veien tilbake med busker nærmest inn vinduene…

Follow my blog with Bloglovin

11 Responses to Saturday agenda

  1. Så fint, gleder meg til å følge dere videre 🙂 hørtes ut som er morsom historie 🙂
    Ha en fin kveld videre

  2. Haha, synes du er tøff som tør å kjøre i Spania! Jeg kjenner Bergen så godt, og kjører der, men nå som jeg bor i Oslo får jeg helt noia bare av tanken å kjøre her. Har ikke gjort det ennå! Såå pysete haha

  3. Takk for innlegg! Ser bare herlig ut å tilbringe tiden i Spania. Her i stavanger området høljer det ned, og det er bare såvidt jeg orker å ta hundene ut på luftetur..
    jeg var i Italia en uke nettopp og leide bil, det gikk litt sånn som du beskriver det og.. 😉

  4. Åh, det ser fint ut! Förstår att det känns lite tomt men det blir nog snart mer ombonat. Så roligt att få ta del av ert äventyr! <3

  5. Så fint det ser ut! Du er så flink. Elsker de morsomme historiene du ofte inkluderer i blogginnleggene dine, de gjør bloggen så mye mer personlig og “ekte” 🙂

Follow @ Instagram