God morgen! Tusen takk for gratulasjoner på gårsdagens innlegg. Dere er gull og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen fremover! Alt fra livet her i Marbella til huskjøp og oppussing. Spennende tider i vente! Men, over til formålet med innlegget. Litt hverdagstips setter alltid jeg pris på, og jeg håper dere gjør det samme! Jeg har dilla på gull om dagen, og jeg bare måå tipse dere om disse gylne skattene. 5 klassiske favoritter jeg sverger til så og si hver dag!

•  •    •    •  •  •    •    

La oss starte med Prep + Prime Goldlite. Mac sin klassiker av fuktighetsmist har fått en upgrade med perlemor! Jeg sverger allerede til Strobe Cream Goldlite, og da måtte jeg bare prøve denne også. Vel, jeg elsker glød og ble umiddelbart hektet! Superfin å spraye både under og over makeup ✨

Mens vi snakker om glød – fuktighetskremen fra Peter Thomas Roth er et multiprodukt med 24k gull! Denne er superlett og kan brukes til det meste. Alt fra skuldre og kragebein til highlighter over makeup, eller fuktighetskrem under makeup. Den reflekterer umiddelbart lys og gir en nydelig glød! Og om dere elsker forfriskende øyemasker like mye som meg, bør dere også prøve disse fra samme serie. Jeg har mine i kjøleskapet for ekstra effekt, og jeg elsker at det er 60 stk i hver krukke. Vanligvis får man bare 1-2 par når man kjøper øyemasker (…) Pssst! Jeg så tilfeldigvis at Kicks har 20% på serien nå.

.. Over til noe annet enn produkter! Gullmedaljongen min fra Anni Lu (kjøpt hos Høyer) og vintage klokken fra Gucci bruker jeg hver eneste dag. Medajongen symboliserer vennskap, og ved første tanke tenker man kanskje at man burde kjøpt det sammen med en venninne. Jeg kjøpte det som en gave til meg selv. Et symbol på at jeg må bli venn med meg selv igjen etter den tunge perioden i livet mitt. Synes det er en skikkelig fin påminnelse å bære rundt halsen 🙏🏼

Hårbåndet kjøpte jeg tidligere denne uken på Zara, og det er SÅ fint stylet til en hvit linskjorte eller lignende! Man glemmer ofte å bruke tilbehør til håret (det gjør i hvert fall jeg), men mitt har fått plass på vasken slik at jeg husker på det. Oppbevaringsboksene er forresten fra Ikea. God helg til dere ✨

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “5 ting│dilla på gull 💫

Comments are closed.