fbpx

God torsdag fine dere! Vi har enda ikke fått på plass noe særlig med møbler i leiligheten, så frokosten nytes på flisene på balkongen om morgenen. Men, hvor deilig er ikke det? Solen som varmer, skygger av palmer.. Herregud, jeg elsker det! Vi fant forresten den beste green juicen på butikken, og jeg har fått helt dilla. Den smaker akkurat som den jeg lager hjemme selv. Så deilig! Nå er kjøleskapet fylt opp, og vi jobber med å fylle leiligheten også. Haha!

Kostholdet mitt den siste tiden oppi flyttingen har vært helt horribelt. Jeg har levd på takeaway, smågodt og hvitt brød. Altså, det beste jeg vet i verden! Men jeg kjenner at kroppen min er helt ute av styr, og det var som jeg skrev i kommentarfeltet til en leser – jeg har så mye vann i kroppen at man nærmest hører skvulpelyder når jeg går. Haha! Etter vår første handletur i Marbella bugner derimot kjøkkenet av sunne, fristende matvarer. Det skal bli godt å komme tilbake i gode rutiner igjen. Nå gjenstår det bare å melde seg inn i et gym! Jeg skal også prøve å få gjort mye av treningen utendørs.  deilig her nede!

•  •    •    •  •  •    •    

Tro det eller ei, men i dag er jeg en ‘svipptur’ innom Oslo! Ganske ironisk å slite seg ut fire dager i bil fra Norge til Spania, for og deretter fly rett tilbake igjen. Jeg skal være her til i morgen, og anledningen er kickoff med Stylista gjengen. Vi startet dagen med seminar med Instagram, møter og litt diverse. Så utrolig inspirerende, og veldig hyggelig å møte ‘kollegaene’ mine igjen! I skrivende øyeblikk sitter jeg i bilen til manageren min, for vi er nemlig på vei til hyttetur! Hele gjengen fra Stylista skal være der sammen og det blir koselig. Vi skal bare slappe av og henge sammen. Elsker at vi får til slike ting!


.. Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg forresten. Dere er god som gull og jeg setter sånn pris på dere!

10 Responses to Sunshine for breakfast

 1. Så gla for dine vegner.. Tror bare du trengte den forandringen og utfordringen, med det å flytte til noe nytt. Bli kjent med deg selv på en ny måte. Du inspirerer så med innleggene dine og jeg ser veldig frem til å følge deg videre. Du er et eksempel på at man aldri må gi opp når ting er nede. Det handler bare om å prøve noe nytt, hoppe i det, være spontan og nyte livet. Bli kjent med en ny kultur og andre mennesker.
  Du er herlig Eirin, det må du vite <3 Klem

 2. Hei!

  Jeg vet ikke om noen har gitt deg beskjed allerede, men tror det er noe galt med bloggen din i forhold til bloglovin..? Hvis jeg f. eks åpner en annen post enn fra bloggen din og skal gå videre øverst på siden (hvis du skjønner hva jeg mener) til neste post og når jeg kommer til dine innlegg går det ikke an å laste innlegget, det kommer bare ingenting. Har prøvd med ulike nettlesere, så virker ikke som det er problemet. Er bare så dumt, for noen ganger ender det med at jeg bare hopper over dine innlegg og går til neste.. vil jo helst ikke det :/

  Håper dere får det fint i Spania! <3

 3. Hehe, det er faktisk ganske ironisk ja 😇😂 Tok dere bilen ned pga bagasje? God flytur tilbake til Marbella da 🙂 🌴

 4. Så utrolig tøft av dere å ta steget og flytte til et nytt land! Det er nettopp nå dere må utnytte disse mulighetene 😀 Gleder meg til masse sol-oppdateringer her inne mens kulden og snøen kommer her i Norge. Dette fortjener du Eirin <3 Hard work pays off!

 5. Hei!

  Ved inngangen til Vasari Resort ved Puerto Banus ligger det et treningssenter med samme konsept med Barry’s. Husker dessverre ikke hva det heter i farten. Bare et lite tips fra en som bruker mye tid i Marbella selv✌🏽

Follow @ Instagram