B E A U T Y  C I R C U S

Jeg rakk akkurat å plukke opp denne månedens Glossybox på posten før vi satte kurs mot Marbella, og det er jeg så glad for! September boksen er skikkelig fin om jeg får si det selv, og jeg elsker designet på den. Det er alltid like spennende å se hva månedens tema er når man først åpner pakken!

•  •    •    •  •  •    •    

I september er temaet er ‘Beauty Circus’! Bak rosa silkepapir og confetti skjuler det seg 5 nye produkter å teste. Den fine øyeskyggepaletten i travel size fra Trifle Cosmetics er perfekt å ha i vesken for en liten touch-up når man føler for å freshe seg litt opp! Samme gjelder den sorte mascaraen ✨

Et Glossybox abonnement (se rabatt over i innlegget) er perfekt om man ønsker å skjemme seg selv litt bort hver måned. Man vet aldri hva som gjemmer seg i boksen, og det er halve spenningen! Det blir nesten som en forundringspakke for beauty-guru’s. Jeg personlig elsker å teste nye produkter, og dette er en fin måte å gjøre det på. Noen ganger er det vinn, andre ganger er det forsvinn! Det er halve moroa synes jeg. Håper dere får en nydelig dag, fininger! 🍭

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “This month’s glossybox 🎉

Comments are closed.

Translate