B o n j o u r  🥐

De siste dagene har vi kjørt og kjørt fra land til land. Vi har vært innom både Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia og nå Frankrike. Puhh! Jeg hadde sett for meg at bilturen skulle bli idyllisk og fin, men det har faktisk plaskregnet hver dag! Vindusviskerne har gått i ett. Det har vært koselig inne i bilen da, det skal det ikke stå på. Jeg føler meg bare litt ‘lam’ i rumpen, haha! I morges kjørte vi fra Belgia til Frankrike, og plutselig var midt i Paris. Da måtte vi bare parkere bilen å nyte byen litt. Jeg blir like målløs over hvor vakker den er hver gang! Trafikken her var kaos, og jeg lo til tårene sprutet over stressnivået til M midt i den største rundkjøringen. Det var seriøst Mr. Bean faktor herfra til evigheten, og det er et under at bilen enda ikke har en eneste ripe. Haha!

•  •    •    •  •  •    •    

Bilkjøringen har gått overraskende greit med tanke på Billy. Faktisk virker han som et barn som skal på sin første ferie til utlandet! Han er så glad og giret, og virker til å storkose seg. Det gjør meg SÅ glad! Og dessuten elsker han hotellivet – han hopper og spretter rundt i sengen med tungen strak ut. I morgen blir siste dagen med bilkjøring om alt går etter planen. Da er det strake veien til Marbella! Herregud det skal bli så deilig å komme frem. Jeg har ikke ord!

Når vi kommer frem til hotellet i Bordeaux i kveld (jeg sitter og skriver i bilen for øyeblikket) skal jeg hoppe rett i sengen, bestille pizza på rommet, streame Skal vi danse, å sprette godteposen. Herregud det skal bli så deilig! Ikke minst å ta et varmt bad. Jeg er så glad jeg tok med meg badeolje i kofferten 🙈

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “A little pit stop in Paris

Comments are closed.