fbpx

P l a y t i m e聽 馃寠

路聽 路聽聽路聽聽路聽聽路聽聽路聽聽路聽聽路聽聽路聽聽路聽聽路聽

Jeg har 酶nsket meg drone i over ett 氓r,聽og til bursdagen fikk jeg endelig 酶nsket mitt oppfylt. Jeg er veldig glad for at jeg ikke har skaffet meg en tidligere, for den nye Maveric Pro modellen som jeg har f氓tt kl酶rne i n氓 er S脜 bra og passer meg helt perfekt! Den er liten og nett, uten 氓 g氓 p氓 bekostning av kvalitet. I dag tok vi f酶rste flyturen med den, og her er resultatet! Ganske magisk, eller hva? Kommer forresten ikke over at denne stranden er i Norge聽鉁

Dagene her p氓 Brusand har v忙rt helt fantastiske, og vi har bare koblet helt ut fra omverden. Noen ganger er det den beste kuren i livet! Mindre teknologi, simple living og ekte 酶yeblikk. I dag setter vi kurs tilbake mot Bergen, og jeg kjenner at det skal bli godt det ogs氓! Jeg lengter litt etter rutiner, og det trodde jeg aldri jeg skulle si. Bare det 氓 kunne dra p氓 Barry’s, henge med venninner, og nyte Bjor酶y. Ingen steder er mer idyllisk enn聽hjemme p氓 sommeren!

35 Responses to Sandy toes, salty kisses

  1. Herregud, S脜 fine bilder! Fantastiske. Ville hengt de opp p氓 veggen. De er jo personlige, uten 氓 v忙re FOR personlige, og ogs氓 S脜 nydelige.

  2. G脴Y! Drone er morsomt og bildene ble helt nydelige! Enn at vi har s氓 fantastisk vakre steder her hjemme i Norge, det er fint det! 馃榾 <3

  3. Fantastiske bilder馃ぉ馃ぉ Har du navnet eller link p氓 badedrakten ? 馃槏Finner den ikke p氓 zara sine sider…Var s氓 fin med tynne stropper馃ぉ馃ぉ
    Klem

  4. En ting jeg m氓 si til deg Eirin (som egentlig ikke har noe som helst med dette innlegget, men f酶ler i disse dager at det b酶r sies 馃槄) men TUSEN TAKK for at bloggere som deg finnes! Som ikke drives av klikk, sutring over 芦mobbing禄 og skryting av hvor mye penger man tjener i mnd. Men heller gjennomg氓ende nydelige bilder, inspirasjon og positivitet. En blogg som ikke har blitt skapt av store overskrifter og clickbait. Bloggverden trenger s氓nne som deg. S氓 Eirin, takk!! 鉂わ笍Og nyt resten av ferien 鈽锔廎OR noen nydelige bilder!

Follow @ Instagram